pf -> RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! (11.11.2008 9:37:28)
|
RačkaPK jaz kuham piščančji file v omaki z bučkami in rdečo, ter zeleno papriko. Pa mehko solato sem že očistila, prilogo si bom pa še omislila. Grema z Lano po naslednjem hranjenju (po deseti) malo v mesto za kaki dve urci na potep, tako da kasneje samo dokončam na brzino, po kosilu pa greva k mojim staršem še na obisk, tak da bova danes potujoče. A mislite punce da ni smislno cepit otroka, če ni v vrtcu? Našo Lano bo pazila moja mami, ker gre drugo leto z junijem v pokoj (stara pa komaj 53 let). Takle je fajn, ker še imaš nekaj od penzije, samo takrat so bili drugi časi in so začeli ful hitro delati. Jaz o penziji sploh ne razmišljam, ker je to uh, uh daleč še. Pa ful sem skrenla s teme. Kriza. A že dajate svojim otročkom pajacke gor ali pa v voziček zimske vreče? Jaz sem včeraj popoldne jo dala v zimsko vreče, ko sva šle malo po vasi, pa moram reči, da ni najbolj srečna bila videti. Pa ne ker bi ji bilo vroče, ampak ker sem opazila, da nima rada, če je preveč okorna. Bošček mali kaka je bila v tisti vreči, ampak tak fajn topla, ko sem jo dala ven.
|
|
|
|