pf -> RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! (6.11.2008 20:51:31)
|
Pozdravljene punce. Vidim, da ste dobro tako ve kot vaši otročki. Nič se nisem javila, ker sem imela nekaj računalnik pokvarjen, pol so se vsi podatki zbrisali, ko sva ga dala popraviti in se nisem več gesla spomnila na ringaraji, tak da danes pa sem uredila zadevo. Vreme ga nekaj svirka, ampak kljub dežju smo lahko srečne, da je tako toplo, da lahko bavceke vozimo na sprehod. Naša Lana je drugače dobro, le par mozoljčkov ima po obrazu. Zgleda da ji nekaj ne paše kar jaz jem - čokolada, banane. To dvoje bom najprej probala odstraniti iz jedilnika. A ima še od katere škratek take mozoljčke? A mislite, da je to potrebno s čim mazati? Jaz sem ji zanekrat le umivala z vodo, no danes zvečer sem s kamilicami tudi. Spančkat hodi po novem ob 19.00, prej je hodila po stari uri ob 20.00 in se te ure drži kot pribito. Zdaj ne zdrži več do osmih boga revica, tako da se kopava vsak dan ob 18.00 do 18.30 nekje, pa še potem moram biti hitra pri oblačenju in dojenju, da ne zaspančka. Spi potem do 2.00, včasih do 3.00, potem se naje in spet do kakih šestih, pol sedmih, tako da sem s tem ritmom super zadovoljna. Se pa res čez dan doji bolj kot ne še na dve urci, izjemoma vsak dan takrat ko greva na sprehod zdrži tri ure. Me to you čestitke za tridesetko. Upam, da si fajn praznovala. Punce a boste dale cepiti dojenčke proti rota virusu? Jaz še nisem čisto odločena.
|
|
|
|