Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 19:04:13
|
|
|
|
Freycha
|
volgo za predsednico
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 19:38:55
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Prosim glasujte za slikco -------------------------- Kliknila, Mažoretka ! In hvala ti, da si bila na mojem glasovanju tako pridna. Jutri bodo razglasili zmagovalca.. Bomo videli !
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 10:36:18
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. ...kadar vidim klikarsko temo. Dobro poimenovanje
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 10:37:35
|
|
|
|
HuAnita
|
Glas oddan!
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:03:16
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Men je odino glasovanje bilo simpatično od uporabnice, ko se je sinček sam prijavu in poslal slikco Ja, če verjameš. A misliš, da ni tako, kot nam je bilo predstavljeno? Upam, da se motiš. enostavno moram komentirati. Prvo prosim ne sodite in ne obsojajte za laž. Da ni laž bi lahko naštela kup svari, mogoče ena takih je da je sin upal pokazati obvestilo kje lahko glsuje za likico šele po nevem več koliko dni. In takrat je bilo veliko slikic že z okoli 2000 glasovi , naš pa ni imel niti enega. In drugo še nekaj, vsaka taka stvar se mi zdi totalno bedna in tudi sinova zamisel se mi je zdela brezvezna. pa se je znajdel sam. In kaj je tukaj tako zelo krutega če 11 letnik pomaga poslati pismo 8 letniku in seveda to je totalno nemogoče. In ja tudi meni gredo take objave na živce, če si mi da kliknem na glas oddam in ne napišem za vsak klik. Če sem dobre volje kliknem večrat včasih samo enkrat, včasih temo preskočim. Sej ti ni terba odpreti vsake teme, če so vam dosadne kokr pravte. In seveda tudi kuri dam glas , mah ne dva da bo na prvem mestu
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:31:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Sej ti ni terba odpreti vsake teme, če so vam dosadne kokr pravte. O ja, pa je treba. treba je nekako red vzdrževati na RR, drugače bi bilo vse v razsulu.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:32:52
|
|
|
|
Freycha
|
pa če nimaš pod milim bogom kaj delati, tudi odpreš skoraj vsako temo
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:34:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha pa če nimaš pod milim bogom kaj delati, tudi odpreš skoraj vsako temo Predvsem take, ki ti gredo na živce. Sploh, če so štiri naenkrat na 1. strani. Take, ki fehtarijo za glasove. Mislim....
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:38:36
|
|
|
|
Freycha
|
jaz pa se probam tem, kjer mi že naslov pove, da me bo živciralo, kar izogniti. Že tako me zadnje čase preveč stvari živcira, zakaj bi se še na tem področju puščala znervirati. Je pa res, da ko me kaj pošteno razjezi, še posebej poiščem teme, kjer si dam duška RR in butaste teme znajo biti dober ventil za moje možgančke
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:40:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha RR in butaste teme znajo biti dober ventil za moje možgančke ja, samo da eni tega ne razumejo
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:45:08
|
|
|
|
amaya
|
oooooooo...končno je ena zinla in je enakega mišljenja kot jaz....že nekaj dni ne grem gor, ker se samo klika...OK otroci...ma zdej je pa too mač vsega....
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:52:18
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Sej ti ni terba odpreti vsake teme, če so vam dosadne kokr pravte. O ja, pa je treba. treba je nekako red vzdrževati na RR, drugače bi bilo vse v razsulu. Sam res zakaj nimaš RR pri nicku? Mogoče bi še na kakšne podforomu potebovali kakšnega, ki bi malo reda neredil Freycha ja za možgančke razmigat že, sam kaj ko so kakšne teme res dosadne da bi človek še zaspal zraven . In kot opažam so se vse rrjevke pokučkale po mesečnicah, tem za čvek pa skoraj ni več
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 11:54:49
|
|
|
|
Freycha
|
mala maja - so pa ravno take dosadne teme pravi raj za skregati se, če moraš spucati ventile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 12:16:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 12:37:37
|
|
|
|
mala maja
|
se strinjam. 100x boljše se "skregat" al pa pametovati neki virualni kolegici ali kolegu, kot pa z domačimi. A odpremo teme, za ventile pucat
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 13:00:50
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja A odpremo teme, za ventile pucat Ti a veš da to sploh nebi bla slaba ideja
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 14:11:06
|
|
|
|
PiaM
|
Volgica, kam te kliknem?
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 14:56:29
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz pa gladko malo take teme kar preskočim in se ne sekiram sploh.
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 15:15:28
|
|
|
|
SOULatka
|
Jaz pa vedno glasujem, če katera hoče da glasujem za slikico od tamalega, če je kaj narisal pa to. Kot da je tako težko dat en glas...naj imajo moj glas, če že hočejo...
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 21:09:18
|
|
|
|
Colt
|
En kratek reply...sicer je že znano da me Volgin cinizem in sarkazem vzburja, sploh kadar je na mestu. In tu pri smislu ''glasuj zame'' je še kako na mestu''. Meni osebno se zde takšne in podobne pogruntavščine že rahlo bolane. Zakaj? Zato ker odražajo obsedenost družbe z zunanjo potrditvijo ki je v svoji notranjosti morda zelo gnila. Biti najboljši in izglasovan iz strani internetnih obsedencov, katerih življenje se vrti okoli namišljenih svetov in kvazi limonad? Je to res vrhunec odraščanja? Življenja? Hvala lepa. Bolano do amena! Grega ps.še mal pa se bom ''vrnil''....
< Sporočilo je popravil Colt -- 1.10.2008 21:10:22 >
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 1.10.2008 22:00:08
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt En kratek reply...sicer je že znano da me Volgin cinizem in sarkazem vzburja, sploh kadar je na mestu. In tu pri smislu ''glasuj zame'' je še kako na mestu''. Meni osebno se zde takšne in podobne pogruntavščine že rahlo bolane. Zakaj? Zato ker odražajo obsedenost družbe z zunanjo potrditvijo ki je v svoji notranjosti morda zelo gnila. Biti najboljši in izglasovan iz strani internetnih obsedencov, katerih življenje se vrti okoli namišljenih svetov in kvazi limonad? Je to res vrhunec odraščanja? Življenja? Hvala lepa. Bolano do amena! Grega ps.še mal pa se bom ''vrnil''.... Povedano najboljše do zdaj!
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 7:32:24
|
|
|
|
andreja32
|
Sej če hujšga ne bo še umret nov treba.Če se ti ne dopade,....preskočiš pa je,....simpl k pasul.......ne pa da zaradi tega izgubljaš živce,...ajjojjj
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 10:40:14
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 IZVIRNO SPOROČILO: Colt En kratek reply...sicer je že znano da me Volgin cinizem in sarkazem vzburja, sploh kadar je na mestu. In tu pri smislu ''glasuj zame'' je še kako na mestu''. Meni osebno se zde takšne in podobne pogruntavščine že rahlo bolane. Zakaj? Zato ker odražajo obsedenost družbe z zunanjo potrditvijo ki je v svoji notranjosti morda zelo gnila. Biti najboljši in izglasovan iz strani internetnih obsedencov, katerih življenje se vrti okoli namišljenih svetov in kvazi limonad? Je to res vrhunec odraščanja? Življenja? Hvala lepa. Bolano do amena! Grega ps.še mal pa se bom ''vrnil''.... Povedano najboljše do zdaj! Grega, jaz glasujem zate!
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 10:46:02
|
|
|
|
Rubin.
|
Meni osebno se zde takšne in podobne pogruntavščine že rahlo bolane. Zakaj? Zato ker odražajo obsedenost družbe z zunanjo potrditvijo ki je v svoji notranjosti morda zelo gnila. Biti najboljši in izglasovan iz strani internetnih obsedencov, katerih življenje se vrti okoli namišljenih svetov in kvazi limonad? Je to res vrhunec odraščanja? Življenja? Hvala lepa. Bolano do amena!
|
|
|
|
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 2.10.2008 10:50:04
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Men je odino glasovanje bilo simpatično od uporabnice, ko se je sinček sam prijavu in poslal slikco Ja, če verjameš. A misliš, da ni tako, kot nam je bilo predstavljeno? Upam, da se motiš. enostavno moram komentirati. Prvo prosim ne sodite in ne obsojajte za laž. Jaz nisem rekla, da je laž. Jaz sem samo rekla, da lahko verjameš ali pa ne, da 4-letnik sam pošlje eno sliko na glasovanje.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?