Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 11:00:10
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
Ma, jst pa tko gledam... če se mali potrudi in nariše, pošlje in ne vem kaj še vse... za takšno sliko bi dala glas tudi, če mi ni oh in sploh. Tko, da "nagradim" ves trud. Drugače bi seveda odreagirala, če bi vse to organizirala mama.
Ej, upam, da nisem tako naivna v to mojo glavo.
Čakaj, a ni bil tisti mali star ene štiri leta? Torej
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 13:38:24
pety78
U, sem šla pogledat, kaj za vraga je to in najdem 4 nosečke, ki jih poznam. Sem za vse glasovala + še eno, ki mi je tak simpatična, ampak nobena od teh ni prosila za glasove. Volga, če pokažeš bušija, ti pa dam en glas.
No, pa za malo* sem še glasovala.
< Sporočilo je popravil pety78 -- 30.9.2008 13:41:19 >
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 13:57:05
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: higuys
Mislim , katera mama je tako nesigurna v simpatičnost/lepoto/ prisrčnost svojega otroka, da rabi potrditev (in škatlo mačjih kroketov), da prosi za glas.
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 14:20:41
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Mislim , katera mama je tako nesigurna v simpatičnost/lepoto/ prisrčnost svojega otroka, da rabi potrditev (in škatlo mačjih kroketov), da prosi za glas.
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 14:30:09
puncica
Tvoja frenda, ki ji tega ne upaš povedat v obraz
CatJA, slab dan? Spet?
A je to kakšna interna debata?
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 14:35:37
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
Tvoja frenda, ki ji tega ne upaš povedat v obraz
CatJA, slab dan? Spet?
A je to kakšna interna debata?
Ah, ne . Raho (catja jo imenuje frenda) je objavila slikico njene punčke in prosila za glas ,jaz sem ji napisala, če me je vprašala za dovoljenje, glede na to, da je mala moja krščenka. No, iz tega catja pač sklepa, da si raho ne upam povedat , da mi je to mimo. Ampak raho ve, prjateljice pač.
< Sporočilo je popravil higuys -- 30.9.2008 14:36:24 >
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 14:44:58
CatJa
Lej tule je bila poanta. In če se dobro spomnim tiste teme, je bilo kar veliko gneva, da otrok ni bil vseskozi na 1. mestu. Se pravi je šlo za prosjačenje glasov (z ali brez tvojega "dovoljenja" -šalo menda vsi zastopimo).
Meni je bilo pač smešno, se opravičujem, če sem koga prizadela.
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 14:53:27
higuys
CatJa, kaj te muči. Najprej napišeš, da si nekaj frendi en upam povedat v obraz. Potem, da je šlo za prosjačenje glasov - na eni temi na kateri me sploh ni bilo.
V čem je zdaj problem, da Raho prosjači za glasove,čeprav sem jaz proti temu. Ali v tem, da misliš, da Raho tega ne ve?
Alo, pa ne da se mi. Itak lahko napletaš naprej. Scenariji ti vidim grejo.
RE: Lepo prosim, glasujte zame! 30.9.2008 15:08:30
natasaom
če jest svoj vamp pokažem bojo itak vse zguble.. drugače pa men ni ravno do tega da bi iskala potrdilo,da je moj otrok najlepši,najboljši in najnajnaj--ker sama vem,da je-sej je moja