puncica -> RE: Ne zna uporabljati oprosti in nisem zanalašč (30.9.2008 11:34:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: timika Saj bodo zapopadli sčasoma, razmišljam, da morda tem našim sončkom v želji, da jih čimlepše vzgojimo, kako zadevo res teramo do onemoglosti... Fora je v tem, da to mi teramo čist podzavesto, jaz se možu opravičim on se men, če ga kaj prosim mu rečem a mi daš prosim to in to in to delamo čist podazvesto, je pa res da če otrok od koga kaj dobi zahtevam oz. če pozabi rečem "kako se reče" da se mu zahvali pa četudi bi rekel prosim ali hvala, tud tamali je tole mešal zdaj mu pa že kar gre in se tako lepo zahvali sestrici če mu kaj da, prav tako tavečja če kaj želi od tamalega reče prosim. Ampak dilema pa je pri oprosti in nisem zanalašč ker tega nikol nismo forsiral in tud nikol ponavljal, to je dobila čist podzavestno, kot nekaj čist normalnega v naši družini in ji je očitno prišlo v napačno navado, saj ona po moje misli da če sta starša jezna/se kregata nanjo se je treba opravičit in govorit nisem zanalašč, da to spada skupaj, kar je pa res čist izven konteksta in fora je v tem da vidi da je mami jezna in pol se mi ona kr opravičuje, tisto kar jo prosim pa ne naredi. Mogoče imaš prav Mišni ampak če me ne sliši 1-2 ji grem rečt 3 tako da me vidi, da ji povem kaj ima zanaredit, tako da me registrira, ampak ona se še kar ne obleče, potem ji še parkrat rečem tako mimgrede, enkrat mi pa pokrov dol vrže in ji rečem s povzdignjenim glasom in tarkat je potem jok in stok. Mah ne vem, mogoče bo pa tole res izvenelo oz. bo začela pravilno uporabljat.
|
|
|
|