Waaaaaaaaaaaaaaaa.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bela -> Waaaaaaaaaaaaaaaa.... (15.3.2005 20:54:38)

...kako dobro se člowk počuti ko nardi neki zase!!!!!
Tej topli dnevi so mi dali voljo za migat in če se le da izkoristim priložnost, da skočim na steper, ki je celo jesen in zimo nabiral prah pod postljo:)-
Pa trebušnjake delam k nora, kar kipim od energy!!!
Če pomislim, da še kak teden nazaj se mi še na sprehod ni dalo.

Če bo šlo tko naprej, se bom prav ponosno sprehajala v bikinkah po plaži9nebesa...jahuuuu

kaja11 -> Waaaaaaaaaaaaaaaa.... (15.3.2005 20:57:33)

Kdaj si začela?? Jaz še zbiram voljo.... dragi ni bil danes nič vesel, ko sem mu omenila, če bi imeli letos gorski letni dopust... brez kopalk:)-. Tko, da bo treba neki narest. Že en mesec imam sred dnevne orbitrek... zaenkrat se samo prah razmigava. Daj še meni malo volje... prooooooosiiiiiiiim

Lunca1 -> Waaaaaaaaaaaaaaaa.... (15.3.2005 20:59:31)

Ej meni je pa danes tamala vso pobrala:(, sem ko ožeta cunja. Ne vem, a so vaši danes tud tolk sitni?:zmeden::zmeden::zmeden:

HuAnita -> Waaaaaaaaaaaaaaaa.... (15.3.2005 21:12:04)

Pino je ves dan cartala babica - počitnice za moje roke!!!:bravo: :bravo: :bravo:

dory -> Waaaaaaaaaaaaaaaa.... (15.3.2005 21:22:44)

Midva sva se pa dons res skor cel dan martinckala na soncku in je bil tamal res priden...zato sem tolk bolj hitela na aerobiki :)..ja clovek je ko nov,ko kej nardi zase ane Bela :)

Jančika_ -> Waaaaaaaaaaaaaaaa.... (15.3.2005 21:40:00)

Jaz sem v nedeljo prešaltala na Montignaca, danes pa šla laufat:bravo:! Mater, se fajn počutim (pa tudi na srečanju v MB sem kljub dobrotam, ki so jih punce prinesle, ostala trdna kot skala:)- in nisem klonila). Da bi bilo tudi jutri tako8).

Stran: [1]