Ni hotel jesti (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Nikica -> Ni hotel jesti (15.3.2005 20:47:41)

Uf, danes pa je bil naporen dan. Moj malček:)- je ponavadi vsak dan pridno papcal mamino mleko, danes pa nikakor ni hotel začeti sesati:(:zmeden::ups:Ko sem ga pristavljala, se je drl, kot da mu delam nekaj najhujšega na tem svetu.:((:((:((:((:((:((:((Po dolgem mučenju je potem seveda, ker je že bil full lačen, začel jesti. Zvečer pa je bilo najhuje. Komaj sem ga skopala, mu ni bilo všeč, :hudicek::hudicek:čeprav vedno uživa. Potem vsak večer zatemnimo svetlobo in lepo začne papcat, nato na prsih lepo po 15 minutah zaspi. Danes se je histerično drl, ko sem ga samo približala prsom. Nič mi ni jasno, mleka imam tako ali tako več kot preveč. Ali se vam je že kdaj zgodilo kaj podobnega? Kaj bi bilo lahko narobe z mojim cukrčkom:duda:, ki se je zelo hitro potolažil, samo da ni bil blizu prs?!:zmeden::zmeden:Upam, da se jutri ne bo ponovila enaka zgodba.
Želim vam lahko noč!

Zea -> Ni hotel jesti (15.3.2005 20:55:00)

meni je to delala prejšnji teden, sem bila že čisto obupana, sem mislila, da bomo morali že z gosto hrano začeti... zdaj je spet ok - očitno so jo dajali zobki, čeprav je stara šele 4m; pa tudi ritem hranjenja je zdaj drugačen - manj obrokov in ti večji... mogoče je tudi pri tebi kaj podobnega

frutka_ -> Ni hotel jesti (15.3.2005 21:02:15)

Morda je bil že preutrujen za sesanje in si je malo sprostil ventila. Sicer sta se spravljala ob običajni uri. Morda pa je čez dan doživel toliko novih stavri da ga je čisto zmedlo in se ni mogel umiriti.

Če si izključila vročino ali kakšno bolezensko stanje potem je pač morda imel samo slab dan. Ja, tudi otroci ga imajo kdaj, celo dojenčki...:bravo:
Nič hudega. Lepo ga pocartaj ko joka in mu tiho in nežno prigovajaj da si ob njem pa se bo morda umiril.

Krčki so sicer izključeni?:zmeden2:

total -> Ni hotel jesti (15.3.2005 21:03:09)

Meni to dela že 2 tedna,pa ni pomoči.

Lp:rozica:

mamsi -> Ni hotel jesti (15.3.2005 21:06:22)

A si kej tazga pojedla, mogoče, da mu smrdi, tko kot sm jest enkrat probala česen jest po 7 mesecih dojenja, in je bil cel halo. Al pa ti dojka "preveč" diši, če si se umivala s kakšnim dišečim gelom, pa tebe ne voha. Lahko pa so res zobki, al pa kak soor mogoče?? Prpbej mu dat čaj po flaški, če lepo pije, potem si izbrizgaj in ga dan ali dva po flaši hrani, pol bo pa že bolje.

frutka_ -> Ni hotel jesti (15.3.2005 21:09:52)

Mamsi fuuuull lepa slikica pikica....:bravo::bravo::bravo:

Za pomoč ti posredujem še link o nasvetih za dojenje ki jih posreduje . Karmen na Med Over Netu.

http://med.over.net/phorum/list.php?f=94

mamsi -> Ni hotel jesti (15.3.2005 21:19:19)

Ja, nš ati ma kr ideje, tole s škafom, enkrat je tamalo u sušilca spravu:zmeden:, in jo fotkov, pa v pomivalni korit, tamali se pa fletn zdi.;)

Stran: [1]