|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neboleče prsi-znak nosečnosti
29.9.2008 20:00:09   
Anonimen
Pozdravljene,

noseča sem polnih 5 tednov, sedaj sem stopila v 6 teden in me skrbi, ker me prsi čisto nič ne bolijo, edini znak ki ga imam je napet trebuh.Kakšne so vaše izkušnje? Mislite, da je kljub temu vse ok? Sem imela ss pred 3 meseci in me je pošteno strah.

Hvala za vaše odgovore

še anonimna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neboleče prsi-znak nosečnosti
29.9.2008 20:19:52   
Paštetka
V prvi nosečnosti so me prsi bolele še preden sem sploh ugotovila, da sem noseča.

V drugi nosečnosti, sem se pa tudi jaz začela spraševati, če je vse OK, ker  nekje do 6 meseca sploh ni bilo nič sprememb. Jaz pa sem si končno želela dekolte kot se šika user posted image . Bodo že, boš videla nič se ne sekiraj user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2008 20:31:54   
poli*
nikoli me niso bolele prsi... ene imajo polno znakov, druge pa nič, zato se ne sekiraj! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2008 21:40:06   
glen
Popolnoma razumem tvoj strah.
Za mano je 1. porod pred 4 leti ki je potekal bp(nosečnost tudi),pol so pa sledili 3 ss.user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem pa spet noseča, 20 ted. in je vse o.k.user posted image
Tudi jaz sem se prve tri mes. obremenjevala z bolečimi in nebolečimi prsmi.Na začetku me niso nič bolele,pol pa le občasno kak dan ampak zelo malo in tudi do enega 16 ted mi se niso nevem kako povečale,šele sedaj opazim razliko ,ampak še zmeraj nosim stare moderce,res da so dosti bolj polni ampak še neleze venuser posted image .
Zato ti svetujem, da se čim manj obremenjuj in sekiraj, pa boš videla da bo vse o.k.,čeprav vem, da je zelo težko se delat flegmo, ko si 24 ur non stop v strahu,saj jaz sem bila do 3 mes.(no NS),šele potem sem začela sproščeno uživat v nosečnosti.
srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2008 21:43:36   
Ajvy
mene dolgo časa niso čisto nič bolele...potem pa so mi v 4,5 mesecu v 14 dneh tako zrastle,da sem jih mogla držat ko sem šla po stopnicah dol....

user posted image user posted image user posted image  držim pestke za vaju.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2008 21:51:35   
lex
prvič sem pomislila, da sem noseča ko so me začele boleti prsa, drugič pa kot, da nisem nič, tako da sem imela kar naprej strahove, da je kaj narobe - no maja se nama je rodila pupa, tretjič pa so me samo občasno. kot vidiš nobena nosečnost ni ista.

držim pesti za vasuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2008 1:01:33   
Pandica
Tut mene niso veliko bolele prsi med user posted image   , so pa velikoooo zrastle user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?