Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neboleče prsi-znak nosečnosti 29.9.2008 20:19:52
|
|
|
|
Paštetka
|
V prvi nosečnosti so me prsi bolele še preden sem sploh ugotovila, da sem noseča. V drugi nosečnosti, sem se pa tudi jaz začela spraševati, če je vse OK, ker nekje do 6 meseca sploh ni bilo nič sprememb. Jaz pa sem si končno želela dekolte kot se šika . Bodo že, boš videla nič se ne sekiraj
|
|
RE: Neboleče prsi-znak nosečnosti 29.9.2008 20:31:54
|
|
|
|
poli*
|
nikoli me niso bolele prsi... ene imajo polno znakov, druge pa nič, zato se ne sekiraj!
|
|
|
|
RE: Neboleče prsi-znak nosečnosti 29.9.2008 21:40:06
|
|
|
|
glen
|
Popolnoma razumem tvoj strah. Za mano je 1. porod pred 4 leti ki je potekal bp(nosečnost tudi),pol so pa sledili 3 ss. Zdaj sem pa spet noseča, 20 ted. in je vse o.k. Tudi jaz sem se prve tri mes. obremenjevala z bolečimi in nebolečimi prsmi.Na začetku me niso nič bolele,pol pa le občasno kak dan ampak zelo malo in tudi do enega 16 ted mi se niso nevem kako povečale,šele sedaj opazim razliko ,ampak še zmeraj nosim stare moderce,res da so dosti bolj polni ampak še neleze ven . Zato ti svetujem, da se čim manj obremenjuj in sekiraj, pa boš videla da bo vse o.k.,čeprav vem, da je zelo težko se delat flegmo, ko si 24 ur non stop v strahu,saj jaz sem bila do 3 mes.(no NS),šele potem sem začela sproščeno uživat v nosečnosti. srečno
|
|
|
|
RE: Neboleče prsi-znak nosečnosti 29.9.2008 21:43:36
|
|
|
|
Ajvy
|
mene dolgo časa niso čisto nič bolele...potem pa so mi v 4,5 mesecu v 14 dneh tako zrastle,da sem jih mogla držat ko sem šla po stopnicah dol.... držim pestke za vaju.....
|
|
RE: Neboleče prsi-znak nosečnosti 29.9.2008 21:51:35
|
|
|
|
lex
|
prvič sem pomislila, da sem noseča ko so me začele boleti prsa, drugič pa kot, da nisem nič, tako da sem imela kar naprej strahove, da je kaj narobe - no maja se nama je rodila pupa, tretjič pa so me samo občasno. kot vidiš nobena nosečnost ni ista. držim pesti za vas
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?