marta2 -> Kupila bi... (9.4.2005 21:28:55)
|
Nasvet za bodoče mamice. Jaz sem vzela 2 paketa z lupincama in moram reči, da sem z njima zelo zadovoljna (lahko si jih ogledate v trgovini Ariel), za ostale stvari pa sem klicala v Kočevje, da sem dobila samo eno previjalno torbo in en komplet knjig, namesto njih pa sem dobile manjše oblekice. Tudi ostale stvari iz paketov mi pridejo zelo prav. Dokupila sem samo še tetra majčke in dva kompletka, kasneje pa še stvari za hranjenje po steklenički. Posteljici sem šla kupit v Ikeo, notranje mere 55X115, ker dve normalnih velikosti nista šli v sobo. Za posteljici in peni (dokupila sem še tršo peno v Astri) sem dala manj kot 100 evrojev, še vedno jih imajo. Voziček pa smo kupili ABC Design, kupila sem ga na e-bayu za 60.000, sem ga pa videla v soboto v Baby centru za 57.000. Kupila sem tudi dva nova kengurujčka, pa mi je malo žal, ker ju tako malo uporabljamo, da bi bilo bolj pametno kupit dva rabljena tu na forumu. Zdaj počasi bom šla kupit še dva trip trap stolčka (v Šparovčku stane en 12.500 SIT) in stajico oziroma bom probala uporabljat prenosno posteljico namesto stajice. Imam tudi dva jogija za prenosno posteljico, razgrnjena na tleh, da se na njih čez dan igramo, ko pa bomo kam šli ju bom uporabljala v prenosni posteljici. To pa je zaenkrat vse. Še enkrat lep pozdrav vsem bodočim dvojnim mamicam:nosecka::duda::duda:. Marta:duda::duda:
|
|
|
|