aurora28 -> RE: 1. oktober zares? začnem (3.10.2008 14:54:09)
|
najbolj da se izogibas hrane kot so pomfri pa slatkarije in malo manj jes,pa bo slo pocasi,js poznam eno ki je vse jedla cist vse in je v treh mesecih izgubila 20 kg,je pa da po peti uri ni nc jedla in vsakic ko je jedla je samo malo pojedla glih tok da ni bla lacna.probj,js bom tut tko zj hujsala manj bom jedla pa nic slatkarij Pod tole se podpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]. Jaz sem se enkrat pred leti odločila, da bom hujšala in mi je uspelo in to tako, kot je zgoraj napisano. Jedla sem vse, po 18. uri zvečer nisem nič jedla, ampak veliko pila, čez dan sem nasploh veliko pila najmanj 2 l tekočine, nisem pila gaziranih in sladkanih pijač, jedla sem pa tudi sladko, ampak vse v mejah normale. Spomnem se, da si pri kosilu ali večerji nisem privoščila repetejev, ampak sem pojedla toliko kot sem imela na krožniku, ko pa me je zagrabila panika po sladkarijah, pa sem jedla sadje. Takrat sem shujšala za 10 kil, mislim, da je trajalo kar nekaj mesecev, se ne spomnem dost dober, ker je že kar nekaj let od tega.
|
|
|
|