Anonimen
|
auroraa itak.. hujša se, da bi se obdržalo, ampak jst osebno ne poznam nikogar, ki je shujšal in se nikol nazaj zredil. debeluške pač rade jemo in prej ko slej se bomo spet zredile... recimo, da katera tudi ne, hvala bogu... ampak kot pravi dzanika... jaz lahko shujšam na hitro in fejst in zlo mal jem, pa se potem ne bom NIKOLI več zredila nazaj, če bom pazila. ampak to pa ne bom. tudi zdravo vem, da ne bi jedla celo življenje. sem tupa vem, ampak se dovolj poznam, da vem, da bom žal že čez dve leti spet na dieti. drugač pa itak, so to sam mnenja, je pa res da sva z dzaniko se ful mladi in nama to verjtn pomaga, kasnej je težje. vsem pa želim, da shujšamo in obdržimo težo. pri meni je tako al bom shujšala na hitro in mela vsaj opcijo obdržat težo al pa se sploh ne bom spravla hujšat, ker se mi preprosto ne da 1 leto jest zdravo, hujšat, delat po enem sistemu (ločevalna, monti...)... jaz mam rada spontanost, kakor se odločim, ne da bom celo življenje jedla en dan meso, en dan sadje, al pa cel življenje ločevala. nope hvala v glavnem, pri meni se zaenkrat jo-jo efekt ni pokazal.. tudi če po končani hitri dieti na pooolno žrem, se vsaj pol leta ne bom zredila, šele potem počasi začne teža rast. lahk, da mam pač srečo, sam sem pa lena ko ****s in rada jem pa sem debela.
|