kilogami in ščitnica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mayflower -> kilogami in ščitnica (29.9.2008 16:31:40)

Ali je tukaj katera nosečka, ki jemlje Eutirox zaradi hipotiroze. Kako ste kaj s kilogrami v nosečnosti?
Jst sem 2.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], pa sem šele 9 tednov in sem že pridobila 1,5 kg. Skrbi me zaradi kg- v prvi nosečnosti sem se zredila 12 kg. Sem jih sicer odložila, potem pa sem bila zdravljena z radioaktivnim jodom in sem pristala na 5 kg viška. Ki jih v enem letu sploh nisem zmogla dat dol (poskušam jesti zdravo, problem je mogoče gibanje). Sedaj me pa skrbi, da se ne bi preveč zredila- v prvi nosečnosti sem se namreč začela rediti šele v 4. mesecu-prej sem celo shujšala. Prosim, če ima katera izkušnje, da jih deli z mano.

Hope2 -> RE: kilogami in ščitnica (29.9.2008 16:40:05)

Jaz jemljem eltroxin. Napolnjujejm 31 teden in imam +9kg. Pri prehrani ne pazim oz jem veliko več, kot pred nosečnostjo in tudi bolj kalorično. Sem pa v začetku nosečnosti vsak mesec imela +2kg, nekje v 5 mesecu pa je začelo počasneje naraščat ali pa sploh nič.

pomar*ANČA* -> RE: kilogami in ščitnica (29.9.2008 17:01:52)

jaz sem v 33 tednu in sem tudi na tebletah Eutirox. vsak mesec sem dobila en kilogram. mislim, da zdaj ni čas da bi pazila na kg, bomo se potem obremenjevale pa hujšale, zdaj samo uživaj!

Stran: [1]