Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Stop injekcija za mano!!! 15.3.2005 20:21:36
|
|
|
|
gven
|
Upam, da bo vse OK. jst sem imela pa prejšnji ponedeljek STOP injekcijo, ki mi jo je dal moj kr doma. Ne razumem zakaj te boli, pa zakaj si čist paf. Jst sploh nisem čutila, ko mi jo je moj dal, ampak vsak ima drugačne občutke. Zdej pa kr lepo očivaj in držimo pesti za naprej!!!!!!
|
|
|
|
Stop injekcija za mano!!! 15.3.2005 20:51:12
|
|
|
|
Anitka
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Stop injekcija za mano!!! 15.3.2005 20:52:53
|
|
|
|
miska2004
|
Upam na najboljše, mislim nate, Mojca, in držim pesti!! :angel::rozica::angel:
|
|
|
|
Stop injekcija za mano!!! 16.3.2005 5:40:27
|
|
|
|
Darja*
|
Jutro Mojca! Nebi ti rada potolkla optimizma, držim :miska::miska::miska: zate in ti res iz srca želim to majceno štručko, ampak jaz sem bila 3 krat na inseminaciji in mi ni uspelo. Veš, da so % zelo mali. Mogoče pa ti le uspe! :pujs: za srečo. Darja
|
|
|
|
Stop injekcija za mano!!! 16.3.2005 6:28:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Darja!!! Vem,da so procenti mali vendar imam res upanje,da bom v tem % ravno midva. Joj,veš upanje imam saj sem jaz zdrava baje ne uspe najbolj ne pri tistih,ki imajo kaj da jim najdejo. Darja napiši mi kaj si moram vzeti s sabo?Koliko časa ,ko ti vstavijo moraš tam kaj počivati?Je bilo tudi pri vama tako,da si ti imela popoldan,on pa zjutraj?S čim sedaj tebi delajo kako si daleč ti?Mogoče čakaš na IVF? LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Stop injekcija za mano!!! 16.3.2005 8:40:57
|
|
|
|
Gea1
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: pa le tako naprej. Mi je všeč, ko si polna optimizma in upanja. Tako je prav. da bi le zapadla v tisti procent. :rozica:
|
|
|
|
Stop injekcija za mano!!! 16.3.2005 10:02:41
|
|
|
|
TANTRA
|
Oj, jaz sem tudi slišala, da precej boli...Držim pesti, da bo ratalo:miska::miska::miska: Le bodi optimističnih misli:):):)
|
|
|
|
Stop injekcija za mano!!! 16.3.2005 10:09:51
|
|
|
|
KIRA
|
fino, da sta zda skoraj na cilju!!:bravo::bravo::bravo: zakaj te pa tako boli, pa ne vem. mogoče si bolj občutljiva. mene nobena injekcija v trebuh ni bolela, pa se si jih pri IVF sama dajala.:zmeden: mogoče je kaj migal z iglo, kdor ti je injekcijo dal? sam ponavadi jo da Daniela, ona jo pa tako da, da sploh ne preštimaš. Eh, saj bo hitro minlo. Za bebico se vse da potrpet. enga lubija,da ti bo bolje. :metulj::metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
Stop injekcija za mano!!! 16.3.2005 12:51:13
|
|
|
|
GoYa
|
Mojca, me veseli, da si polna upanja in zelo optimistična :bravo: Glede mojega počutja po stop injekjeciji: nič posebnega. Verjeto si paf zardi psihe :ups: Jutri pa :miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?