|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj krvomočnica
15.3.2005 19:26:32   
mauri
Je kdaj že kateraslišala ali celo probala čaj krvomočnica, ki se ga beje dobi v trgovinah Sanolabor?

"Če sta zakonca že dalj časa poročena, a še vedno brez otrok, čeprav bi jih rada imela, potem lahko samo svetujem, da obadva, vsak dan po požirkih spijeta po eno skodelico hladnega čaja iz smrdljičke (krvomčnica). V večini primerov na uspeh ni treba dolgo čakati. Pred več leti je v mesecu dni prišlo k meni osem žena zaradi te težave. Poročene so bile že od dveh do deset let. začele so uživati ta čaj in vseh osem je zanosilo po 4-6 tednih. vse so rodile zelo lepe in zdrave otroke. Priprava čaja: ščepec rdeče smrdljičke (Geranium robertianum) namakamo v skodelici vroče vode 10 minut. Smrdljička vsebuje nekaj radija. Vijoličasta smrdljička ne koristi."

objavljeno na : www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=421

Pravijo da probat ni greh! Če kljub veliki zamudi dobim M. grem potem naravnost v Sanolabor...

Lepo se imejte vse :nosecka: in vse tiste ki pričakujete :modri::roza:

:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čaj krvomočnica
15.3.2005 20:30:51   
gven
Ojla!
Glede krvomočnice, naj te opozorim, da je v prevelikih količinah lahko zudi strupena:

Moj recept je pa: 2 čajni žlički prelij z 1/l poparka in pusti stati 5 minut. Precedimo in pijemo 3 x dnevno po eno skodelico v požirkih in mlačno.

Kateri recept je boljši ne vem, imam pa doma krvomočnico, ki si jo lahko kupiš v Ljubljani v Cityparku!
Jst je še nisem probala, pa čeprav sem si to oblubla, ampak zaenkrat jo imam samo doma.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čaj krvomočnica
15.3.2005 20:43:22   
Pia73
Če vržeš ta naslov v iskalnik ti bo našlo oooogrooomnoooo zadetkov. Večina nas to pozna. Pa vseeno HVALA.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čaj krvomočnica
15.3.2005 21:10:35   
Čebelica - trot
Živjo!

Tud jaz se po dolgem času oglašam in sicer glede krvomočnice.
Res je strupena, če ni pravilno pripravljena, ker vsebuje radij. Naj bi se pripravljala tako, da 2 dcl vode zavrete in 5 minut pustite vreti vodo, v katere se, ko je zavrela dali krvomočnico. Potem precedite inpustite, da se čaj ohladi in ga pijete 5-6 ur po požirkih.

Baje je to pravi recept. Povedala mi ga je ena zeliščarka, na katero se kar zanesem, tko, da upam, da vam bo pomagala.

Lp,čebelica:zmeden2:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?