radiator (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

Spark -> radiator (29.9.2008 13:12:57)

No sej sploh ne vem, kam bi tole temo dala, pa upam da bo tukaj ok, in da dobim taprave odgovore.
Grejemo se na olju in gerelc ali nekaj tam je šlo k vragu. Sedaj nam gretje ne dela in ne vem kako hitro se bo to popravilo. Sedaj pa nujno rabim nekaj za ogreti prostor in ne vem kaj naj kupim. Ali je to tisti radiatorček na koleščkih, ali kalorifer, ali pa neki konvektroji al nekaj takega.
Elektriko verjetno kurijo vsi skoraj podobno. Ampak kaj bi mi najbolje ogrelo prostor, pa da se res splača? Imam malo staro 11 mesecev in se plazi pa v prikličju sem in nujno rabim še danes nekaj.

Anonimen -> RE: radiator (29.9.2008 13:16:26)

http://www.ceneje.si/hyundai-elektricni-oljni-radiator-hh-ho2311

kaj takega?

aluš -> RE: radiator (29.9.2008 13:49:37)

Jaz bi priporočala oljni radiator na elektriko. Imam ga že peto leto, vedno ga rabim za premostitev sezone. Npr. pri nas popoldan zakurimo, zjutraj pa je mrzlo, pa ko vstanem našoltam v dnevni, da se otroci tam v toplem zrihtajo.
tako, da boš videla, tudi ko boste centralno zrihtal, se ti na njem (razen poleti) ne bo nabiral prah. Je uporabna zadeva.

Kupila sem ga pa ker sem rodila konec decembra in sem ga uporabljala za dogretje oz. za gretje ponoči (ponoč ne kurimo).

Se mi zdi da z njim komot greješ en prostor tam cca 30 m2.

Aja, tudi v službi se trenutno grejem z njim.

Spark -> RE: radiator (29.9.2008 14:02:23)

To pomeni, da ste zadovoljni z oljnim radiatorjem. Ali je kaj takega, na kar moram biti pozorna oz. ali je kaj takega, kar bi priporočili da ima radiator, ali je vseeno?

Dadi -> RE: radiator (30.9.2008 22:04:04)

Tudi mi imamo oljni radjator že 4 sezono..v otroški sobi ogrevamo z njim ker nisva tja centralne napeljevala. Sva zelo zadovoljna. Fino je če ima tudi ventilator, ker tako še hitreje segreje prostor.

mala maja -> RE: radiator (1.10.2008 8:36:31)

Tudi jaz ti priporočam oljni radiator. Meni je všeč, sploh za tele prehodne dneve predno se začne ta prava kurilna sezona. 

Stran: [1]