|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eko risanke
29.9.2008 11:14:15   
willma
Luškane risanke, ki zagotovijo dosti smeha in so na temo EKO vzoje.

http://www.animalssavetheplanet.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Eko risanke
29.9.2008 11:39:53   
Volga
Kakšna pa je to EKO vzgoja? Mater, mi grejo kar kocine pokonci ed BIO in EKO user posted image  pa EKO hrana, torta, kmetovanje, pa ne vem kaj še vse...na, na konc še EKo risanke user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2008 11:53:29   
janapan
prišli smo tako daleč da če se ne bo otrok učilo da morajo varovat okolje in naravo če želijo v prihodnosti živet normalno ....in da je to nekaj normalnega kot si je nujno vsak dan menjat gate se jim ne piše dobro. In meni se zdi prav da se delajo na to temo risanke, knjigice, pravljice ipd....tebi volga pa če ti gre na živce ti ne morem nič pomagat....pa naj ti gre...pa ne ločevat odpadkov ipd dokler to ni moj problem.....

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2008 11:58:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

prišli smo tako daleč da če se ne bo otrok učilo da morajo varovat okolje in naravo če želijo v prihodnosti živet normalno ....in da je to nekaj normalnega kot si je nujno vsak dan menjat gate se jim ne piše dobro. In meni se zdi prav da se delajo na to temo risanke, knjigice, pravljice ipd....tebi volga pa če ti gre na živce ti ne morem nič pomagat....pa naj ti gre...pa ne ločevat odpadkov ipd dokler to ni moj problem.....

user posted image  

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2008 11:59:16   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

Ja pa, madona, vsak normalen starš z zgledom "vzgaja EKO" ali ne? Mislim, saj je prav, da so še risanke na to temo, samo to mi ne gre v glavo, da je treba koga ekstra opozarajt na EKO? Samo to mi ni jasno. Drugače zaradi mene vsak po svoje BIO, EKo ali kaj podobnega.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 12:01:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
29.9.2008 12:07:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2008 13:46:25   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kakšna pa je to EKO vzgoja? Mater, mi grejo kar kocine pokonci ed BIO in EKO user posted image  pa EKO hrana, torta, kmetovanje, pa ne vem kaj še vse...na, na konc še EKo risanke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa na eko pranje in eko oblačila si pozabila user posted image user posted image user posted image zdej grem pa tele eko risanke gledat

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2008 13:48:55   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

To je neke vrste odvisnost. Resno.

Se strinjam in jaz sam čakam kdaj bo mene moj zarad bio in eko vrgel čez vrata, moram že skrivat pred njim sploh kake pralne oreščke, si jih sploh ne upam kupit, moram pogruntat kam jih skrit, ker če jih bo videl potem bo pa res rekel da se mi je zmešalo. user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 29.9.2008 13:49:25 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2008 14:30:27   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Jah, tko pa pride, ko si čisto in popolnoma v eko in bio sceni. Od poroda do hrane, do kozmetike, do vzgoje user posted image , do stila življenja.
To je neke vrste odvisnost. Resno.

Res je in bolezni se reče ortoreksija. Odgovorite na naslednja vprašanja:

1. Ali več kot tri ure dnevno razmišljate o zdravi prehrani?
2. Ali planirate obroke več dni vnaprej?
3. Ali vam je bolj pomembna prehrambena vrednost obroka od uživanja v jedi?
4. Ali se vam je znižala kvaliteta življenja odkar se je povečala kvaliteta vašega prehranjevanja?
5. Ali v zadnjem času bolj pozorno izbirate hrano?
6. Ali vam uživanje zdrave prehrane dviguje samospoštovanje?
7. Ali ste se zaradi uživanja zdrave prehrane odrekli hrani, v kateri ste uživali?
8. Ali vam vaše prehrambene navade povzročajo težave v odnosu s družino in prijatelji?
9. Ali se kdaj počutite krive, ker užijete 'nezdravo prehrano'?
10. Ali vam uživanje zdrave hrane daje občutek miru in kontrole?
Če na več kot štiri vprašanja odgovorite pritrdilno, obstaja možnost, da razvijte tovrstno motnjo prehranjevanja.

Pa še par besed o ortoreksiji:
http://www.njena.si/zdravje/medicina/ortoreksija/menu_id_53.html

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otroci&internet
Šaki

Koliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu?

1 uro (72%)

2 uri (11%)

več kot ure (9%)

dalj časa-koliko? (8%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!