padla iz vozička (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Pikca -> padla iz vozička (15.3.2005 18:29:21)

Skoraj me je kap - Živa nama je padla iz vozička!:((
Na srečo izgleda, da je vse ok, se normalno igra in je dobre volje. xd hjhmm - evo, že tipka;)
Sem se pa takooo ustrašila kot še nikoli v življenju!
Zgodilo se je pa tako:
Ponavadi se vozi zaprta v torbi-vreči, ki je pritrjena na voziček, tako, da je dodatno ne privezujem. Danes pa je bilo ful toplo, zato sva odpela vrečo, da ji ne bi bilo prevroče. Ko smo prišli do stopnic, sva zagrabila voziček vsak s svoje strani da ga preneseva, Živa se je pa ravno takrat nagnila naprej in - BUM, kar naenkrat jew bila na tleh. Kar srh me spreleti ob misli, da bi se lahko resno poškodovala.
Tako da, punce, nesreča nikoli ne počiva, zato pazite na svoje pikice, da se vam kaj podobnega ne zgodi!
Lp, Pikca

ZARA -> padla iz vozička (15.3.2005 18:35:12)

a joj Pikca,bos mogla zacet privezovat??
Men bi se to 1 x kmal zgodil...od takrat jo redno privezujem...

Anonimen -> padla iz vozička (15.3.2005 18:43:39)

marija, Marija, ste nerodne :)

Se zgodi vsakmu lahko, sam men se ni ;)

Se je pa kej druzga.

puncica -> padla iz vozička (15.3.2005 19:05:44)

Glavno da je vse z njo vredu. Je pa res nikoli ne veš kje te čaka. naša je že 3x zgrmela s postle, se tako čudno usede, da dol pade:((

kaja11 -> padla iz vozička (15.3.2005 20:25:03)

Too much... pa sploh ni dost starejša od našga. Od jutri ga privezujem.

LaLi -> padla iz vozička (15.3.2005 20:54:18)

No, evo!

Dons sva ble s :duda: v trgovini in se je nekaj kregala in vrečo z nogicami gor porivala. Pa sem mislila in naredila isto kot vidva in sem jo v tistmu momentu vidla kako je hotla mal po svoje. Takoj sem vrečo nazaj zapela; kljub alarmu:)-.

Važn, da je vse O.K.:rozica:!

karmy -> padla iz vozička (17.3.2005 9:05:16)

nam je pa moj bratec iz prevajalne mize padu...:ups::ups: jzt naj bi ga čuvala pa se je tako lepo zaigral da sm ga kr pustla tam in pol se je nekak ritemsko nazaj zaguncal in je naredilo sm tup!! in je biu na tleh... sm misla da me bo moja mat dala iz kože.. hvala bogu je blo to pred 6 leti :)-:)-

Stran: [1]