Tanja55 -> rabim nasvet--nujno (29.9.2008 10:03:29)
|
Sem v zvezi z afriškim moškim s katerim bi si rada ustvarila življenje. Nikoli še nisem bila tako zaljubljena v moškega in vem, da bi rada bila samo z njim. On pravi isto in pogovarjava se o otroku. Problem je, da je moj dragi zelo bolan. Potrebuje presaditev srca in ker je to Afrika stvari niso poštimane tko kot pri nas. Imel je že eno dobrodelno organizacijo, ki bi krila stroške, vse je bilo že domenjeno, pa so se tik pred operacijo premislili. Točnega vzroka ne vem, zame ni pomemben, pomembno je zdej kako ga spravit na operacijo. Človek ima visoko izobrazbo, je izredno uspešen v svojem poklicu, in ima šele 30 let. Če ne dobi novega srca ne bo živel več kot leto. Zakaj sem torej zdej na RR in tole razlagam? Zanima me, če ima kdo kakšen nasvet z zbiranjem denarja, dobrodelnostjo ali organizacijo kakšnega dogodka, da bi lahko spravili operacijo skoz. Prosim, ne me imet za neko idealistično ali naivno trapo, trenutno res morda ne razmišljam čist trezno, ker pač ne morem, ampak vem, da moram poskusit vsak način da rešim življenje, ki mi je tako ljubo. Vsak nasvet bo dobrodošel, lahko tudi ZS, karkoli...sama ne vem točno kako naj se stvari lotim. Vem samo, da nekaj moram storit. Hvala.
|
|
|
|