Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Maxi cosi Tobi v akciji v Turbo limaču 29.9.2008 9:35:31
pajkica
Nekje sem zasledila, da naj bi bil v turbo limaču avtosedež maxi cosi tobi v akciji za 140 €. A katera ve do kdaj akcija traja? Ali lahko kje na spletu dobim seznam kje se nahajajo trgovine. Nekaj sem gledala, pa ne dobim nič takega. Mi lahko katera pomaga?
RE: Maxi cosi Tobi v akciji v Turbo limaču 29.9.2008 16:01:06
pajkica
Sem klicala v enega od turbo limačev in naj bi akcija trajala do konca oktobra. Zdaj pa ne vem ali je to res ali ne, ker ena forumovka mi je pa rekla, da je bila akcija le prejšnji teden. Zdaj pa ne vem. Če katera izve še kakšno informacijo, naj jo hitro sporoči.
Kako pa je glede kvalitete v turbo limaču? Sej to je original sedež ane. Ker jst takim trgovinam na zaupam preveč, ne vem zakaj.
RE: Maxi cosi Tobi v akciji v Turbo limaču 1.10.2008 14:06:16
maja&m
Mi smo se pa ravno dobro vrnili iz Mb Turbo Limača. Sem pa preklicarila TL v Lj. (v Šiški so imeli le še enega zelenega,na Rudniku nimajo več -mislim,da je bil to Rudnik),v MB so imeli še 4.S tem,da ko sem klicala,je bil eden že rezerviran,potem sem še jaz svojega -rdečega.No in ko smo prišli danes,sta bila poleg našega rezervirana še 2.Tako,da mi mislim,da jih ni več. So pa res več kot ugodni. Sem jih gledala v Rutarju,Pikapolnici,BC,....in so po 100€ dražji. Dober nakup-ni kej
RE: Maxi cosi Tobi v akciji v Turbo limaču 6.10.2008 9:51:32
teane
JA AKCIJA ŠE TRAJA , SAMO TRENUTNO JIH NIMAJO , JIH PA ŠE DOBIJO, KDAJ JIH BODO DOBILI, PA ŠE SAMI NE VEJO . TAKO DA TELEFONE V ROKE IN V AKCIJO. L.P. TEA
RE: Maxi cosi Tobi v akciji v Turbo limaču 9.10.2008 21:44:48
mišina mami
Punce,
Tobiji v Turbo limaču so, vsaj v Šiški. Danes je prišla nova pošiljka, in so me poklicali (prej sem fehtala, da naj me pokličejo, ko pošiljka pride, in jim pri blagajni pustila telefonsko), ter sem za nečakca vzela modrega.
Cena je res 139€, pa še ene pike gratis dobiš na njihovo kartico.
Barv je kar dovolj še, samo prej raje pokličite, da vam ga rezervirajo. Vsaj jaz sem tako naredila. Drug teden pa baje pride nova pošiljka.
RE: Maxi cosi Tobi v akciji v Turbo limaču 10.10.2008 21:14:48
nejc žak
pozdravček!
V TL Maribor imajo od zdaj naprej MAXI COSI (139,99€) v akciji in tudi na zalogi, še kr nekaj komadov. Če katero zanima naj ga gre čimprej kupit, ker se prodajajo kot po maslu!!
P.S. kar se tiče "original" izvedba Maxi Cosi- ja- to garantirano je!!
RE: Maxi cosi Tobi v akciji v Turbo limaču 16.10.2008 20:00:16
ZmajTolovaj
Drug teden baje dobijo spet, najboljše da pustite svojo tel. št. pa naj vas pokličejo iz trgovine, ko prispejo sedeži. Jaz sem ga v ponedeljek kupila in je super.
RE: Maxi cosi Tobi v akciji v Turbo limaču 25.10.2008 11:48:26
ZvezdicaZaspanka
Včeraj so spet dobili sedeže v akciji. Cena 139,90 eur, barve: roza s pikicami, temno modra, modra-no, meni zdleda kot vijolična z belimi vzorci, zelenkasta z rožicami. Največ izbire imajo v TL na Rudniku. Jaz sem kupila kar 2 Pa pohitite, ker jih že zmanjkuje.