|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OTROČKOV SPOL
15.3.2005 17:29:55   
inara
Pozdravljene vse nosečke,

jutri se začne 29. teden moje nosečnosti in še zdaj ne vem otokovega spola, ker se je na morfologiji naš mali:duda:obnil glih tako, da ginekologinja ni mogla videt spola.Zdaj pa imam v petek spet UZ in komaj čakam-o, da izvem-o.
Zanima me ali kateri od vas prav do konca ni uspelo izvedet kaj nosi pod srčkom(:modri:/:roza:)?Vse s katerimi sem se pogovarjala so izvedele že zdavnaj jaz pa še kar čakam in čakam...

Pišite pa lep pozdravček!!!!

Inara in njen :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OTROČKOV SPOL
15.3.2005 17:42:02   
morskadeklica
Jaz nisem hotela vedeti spola, čeprav se je naša Klara veselo razkazovala na vsakem ultrazvoku. Ginekologinja me je vsakič vprašala, če želim vedeti spol, da se lepo vidi, pa nisem popustila. Je pa res, da sem bila že od začetka :nosecka: 99% prepričana, da bo :roza: in bilo je res.

lp:muca:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OTROČKOV SPOL
15.3.2005 17:47:42   
Pupica
inara,pri nas je bila pa najina princeska do 5.meseca fantek(isti G kot pri morskideklici), vendar sva midva drezala v njo, nja pove kaj bo.No prideva z morja je bila pa punčka.
Veselje enako:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
No mogoče mal razočaranja k je bilo že vse v modri kupljen, pa nič za to, moj pravi da bo naslednji fantek;
papa:kuza:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OTROČKOV SPOL
15.3.2005 18:11:37   
smrka
pri meni se tudi ni videlo spola v 20t nosecnosti ko sem bila prvic na UZ.... mogoce zaradi tega ker sem imela poln mehur.. mal me je tiscal lulat :)
Nc hudga se bo na drugem UZ videlo v 32t. Mene tud zanima kaj bo.... nekako najrajs bi fantka :)

:kuza:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OTROČKOV SPOL
15.3.2005 20:35:08   
rozi81
Inara jst tut še ne vem kaj mam pa sem v 25t. Imam pa tako kot ti v petek G in UZ (kot ponavadi) tako da upam da zvem kaj imamo.

LP S:nosecka: in :duda:25t

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OTROČKOV SPOL
15.3.2005 21:03:31   
lelaval

Jaz sem v 28T in tudi moja pikica na morfologiji ni hotela pokazati svojega spola. Bom pač mogla počakat do 34T, ko imam še en UZ, čeprav pa me vedno manj muči radovednost.
Se pa mi zdi, da, če zveš spol šele pri porodu, je to tista "pika na i", ki si jo pričakovala celih 9 mesecev.

LP in javite, kaj boste zvedele

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OTROČKOV SPOL
16.3.2005 9:23:33   
Dari

Mi smo bli pa v 21 tednu na morfologiji in je naša mala tko lepo kazala luliko, da bi še sama ugotovila, da bo :roza: . Sicer prej nisem imela namena vprašat, ampak je moža tok zanimalo, da je pol pa tud G rekla da bo :roza:. Ne sicer 100%, ampak verjetno. In zdaj čakamo atijevo razvajenko :bravo:.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OTROČKOV SPOL
16.3.2005 12:02:28   
m_m

Mi mamo :roza: kar še ni ziher, ne verjamem dokler ne pride ven :)- Če mal pogledaš po forumu za nazaj, so se že velikokrat zmotili pa je bil kar vsak mesec drug spol. Ni mi jasno kak lahko pride do tega...

Maja

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   OTROČKOV SPOL
16.3.2005 12:06:28   
pi
Jaz prvič nisem hotela vedet kaj je, saj mi je bilo čisto vseeno, samo da naj bo otrok zdrav. Sem pa od začetka imela občutek da bo deklica.
Sedaj me mika da bi vprašala, pa mož noče. Imam pa občutek da je fantek. Sicer pa je vseeno, kar koli bo bomo veseli.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   OTROČKOV SPOL
16.3.2005 13:05:43   
Rozalija
Midva nisva vedela kaj bo.... sva čim sva zagledala UZ govorila sam ne pogledat... kako je bilo fino.... vsi so bili radovedni in firbčni kaj bo... midva sva ratala firbčna šele zadnji teden...... Pa je bilo ful presenečenje pa ful lepo...

Naslednjič tudi ne bom vprašala... kaj pa če se zmotijo??? Pol bom pa razočarana.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?