Dejte povedat keri popadki bolj bolijo, umetni ali naravni, tiste seveda ki ste imele oboje, ker mene so moji popadki full bolel, sem mela skoz svoje, pa si ne znam predstavljat kako lahko še bolj bolijo?
Anonimen -> RE: popadki (29.9.2008 0:27:21)
Enako bolijo. Umetni popadki so tvoji popadki. Veliko ženskam se zdi da umetni bolj bolijo zaradi tega,ker niso oz.ne gredo tako kot "naravni" se v bistvu začnejo iz nule,umetni pa takoj na hard[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Naja30 -> RE: popadki (29.9.2008 8:41:03)
Se strinjam z anonimno. Če si skoz na svojih, lahko dalj časa traja. Umetne pa dajo, da malo pospešijo zadevo. Jaz sem se s svojimi matrala 5 ur, pol so pa dali umetne in je šlo hitreje.
blaža -> RE: popadki (29.9.2008 9:54:27)
na prvem porodu sem dobila zraven svojih še "umetne" ker so bli moji prešvoh in je blo kar nekaj matranja. Pri drugem sem pa rodila v dveh urah in sem imela tako močne in boleče svoje, da sem se na klistirju spraševala, ko sem čakala, da kako za vraga sem zdržala pri prvem porodu in da me bo pobralo. So bli bolj boleči samo moji popadki in so bli bistveno bolj učinkoviti.