petraCBU -> Julijke (in ostale), tok sem vesela! (15.3.2005 20:24:19)
|
Cipresa, sem brala tvoje slabe izkušnje z morfologijo. Ne vem kaj rečt v tolažbo :zmeden: razen, da bo naslednji UZ (pa ga plačaj, pa je)bolj dobrotljiv! :) Glede posteljice se pa nič ne sekiraj. Jaz sem bila sicer čist nesrečna ko so mi postavili to diagnozo :zmeden: (v 17. tednu sem začela pozno zvečer nenadoma krvaveti, brzina na urgenco, jaz panična, dohtarca zlata vredna)in sem bila pol še nekaj časa malodušna; pa mi je moj G na kontroli obrazložil, da pred 28. tednom ni nobene krize (možno sam kakšna (taka moja) krvavitev), do takrat se pa itak 90% posteljic dvigne. Če se slučajno ne, pač tiste zadnje tedne bolj ali manj ležiš in rodiš s CR. Ampak, bodi skrajna optimistka (sem bila tudi jaz) in zdaj je posteljica že 3 cm od ustja :) Res sem pa precej počivala - sem itak že od začetka na bolniški in si privoščim po 10 ur spanja, pa čez dan večkrat mal poležim s knjigo na kavču. Na kakšen sprehod se pa tudi spravim, kuham in malo šlihtam doma, sam vse ful na iiiizzzziiii... Se mi je že do sedaj izplačalo :) Veliko pomladanskega za vse! P.
|
|
|
|