Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nova podoba in novi albumi! 28.9.2008 19:51:29
|
|
|
|
Jaka RR
|
Drage uporabnice in dragi uporabniki, z veseljem sporočam, da smo začeli s prenovo portala (kar ste že ugotovili v eni izmed objav). Postal bo bolj sodoben, postopoma pa bo dobival tudi nove funkcionalnosti, po katerih ste že dolgo spraševali (te naj zaenkrat še ostanejo skrivnost ). Naslovnica je že v novi podobi. Upamo, da vam je všeč. Še veliko pomembnejša pa je novica, da smo v celoti prenovili albume. Na voljo imate ogromno prostora, enostavno je objavljanje slik, enostavnejše tudi deljenje s prijatelji, pa komentiranje... skratka novosti je obilo. Seveda niso izključene kakšne porodne težave. Pri teh vas prosimo za nekaj razumevanja. Hkrati pa vas prosimo, da nas o napakah čimprej obvestite. Mi pa se bomo potrudili, da jih čimprej odpravimo. Obilo užitkov pri uporabi prenovljenih albumov in prijetno uporabo portala še naprej, Jaka in ekipa
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 28.9.2008 20:40:50
|
|
|
|
Alfabeta
|
A lahko samo vprašam, kje na novi obliki foruma bodo ZS? Ker ko sem na novi strani, začetni jih ni nikjer videti, edino če bodo tam levo kjer je Moja RR. Hvala
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 28.9.2008 21:26:07
|
|
|
|
Jaka RR
|
Imaš prav. Tudi to bo v "Moja Ringaraja". Lp, Jaka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2008 21:28:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 28.9.2008 22:18:48
|
|
|
|
Shorty_
|
Vseh sprememb se je potrebno sicer navadit, vendar mi je dosedaj zelo všeč
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 28.9.2008 22:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem mislila da me spet razunalnik zeza .
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 28.9.2008 22:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Odlično!
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 9:10:54
|
|
|
|
Blueberry
|
Všeč mi je. Sigurno se bomo hitro navadili.
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 9:46:31
|
|
|
|
sončnica24
|
Lepo ni kaj, samo kam je izginil moj nosečniški koledarček, ker tega pa nikjer ne najdem?
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 10:34:49
|
|
|
|
benika
|
Odlično Imam pa le eno pripombo pri albumih in sicer bi bilo pametno dodat možnost samostojnega predvajanja slik, tako kot je bilo pri stari verziji. Ker če je v albumu npr40 slik, se mi res ne da klikat za vsako sliko posebej.
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 10:37:24
|
|
|
|
Volga
|
Samo res no, naj mi eden pove, kaj je novega, da si grem ogledat
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 11:05:52
|
|
|
|
dalin
|
Volgica prva stran je nova
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 11:08:29
|
|
|
|
Jančika_
|
Ko pri uporabniku klikneš na album, te včasih vrže na prvo stran albumov, ne med uporabnikove albume, slike v njih pa odpira boleče počasi. Tudi samodejno predvajanje bi bilo dobrodošlo.
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 11:10:47
|
|
|
|
Jančika_
|
No, zdajle je pa zašibalo. Ampak pred 15 minutami ni šlo čisto nikamor.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 29.9.2008 11:11:05 >
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 11:17:41
|
|
|
|
Jaka RR
|
Jančika, "šibanje" nas še malo matra, ampak delamo na tem
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 11:19:20
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Samo res no, naj mi eden pove, kaj je novega, da si grem ogledat Če štartaš iz najdi.si Forumi Ringaraja.net ali nekaj takega, potem nič, ker te itak na forume vrže. Če pa greš na kateri drug izpis od Ringaraje, potem je pa ena nova uvodna stran. Pa albumi so drugačni. Zdaj tudi delajo, prej niso.
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 11:21:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga Samo res no, naj mi eden pove, kaj je novega, da si grem ogledat Če štartaš iz najdi.si Forumi Ringaraja.net ali nekaj takega, potem nič, ker te itak na forume vrže. Če pa greš na kateri drug izpis od Ringaraje, potem je pa ena nova uvodna stran. Pa albumi so drugačni. Zdaj tudi delajo, prej niso. Aja, potem zame nič novega. Albumov pa itak ne uporabljam, ker jih itak ne znam.
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 14:38:29
|
|
|
|
Volga
|
Popravljam, no, zdaj je album na izi nardit, samo a se ga ne da zaklenit???
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 17:27:32
|
|
|
|
Jaka RR
|
Ja, album je res na izi narest :) Me veseli, da se strinjava. Lahko pa ga zakleneš, da lahko njegovo vsebino vidiš samo ti, ali samo tvoji prijatelji, ali samo registrirani člani ali pa pustiš, da ga lahko vidijo prav vsi obiskovalci Ringaraje. Lp, Jaka
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 20:30:18
|
|
|
|
Akil
|
Mene tudi zanima kje je sedaj nosečniški koledarček. Prej mi je takoj pokazalo že na začetni strani, zdaj pa sem mskoraj doktorat dobila, pa ga nisem našla. Prosim za pomoč!
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 20:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
In kdo spada med prijatelje? Kako jih določiš?
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 20:58:36
|
|
|
|
benika
|
Kako naj si ogledam album nekoga, ki mi je poslal vabilo za ogled njegovega albuma? Link, ki je bil poslan, ne dela, če pa kliknem na ikono Albumi, pa mi dotičnega albuma ne prikaže
|
|
|
|
RE: Nova podoba in novi albumi! 29.9.2008 21:27:55
|
|
|
|
Jerneja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akil Mene tudi zanima kje je sedaj nosečniški koledarček. Prej mi je takoj pokazalo že na začetni strani, zdaj pa sem mskoraj doktorat dobila, pa ga nisem našla. Prosim za pomoč! Na prvi strani imaš napisano koledarji, tam klikneš nosečniški koledar in vidiš vse. Se pa strinjamm, da bi bilo super, če se odpre takoj, ko se prijaviš, da ga dejansko takoj vidiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.