|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimska vreča
28.9.2008 19:44:42   
madasa
Imam **** voziček. Zdaj pa me zanima, če se dobijo take vzimske vreče, ki niso original za voziček. Npr od Peg Peregota mi nebi pasala gor. Od Quinnija tudi najbrž ne.
Torej rabim neko univerzalno vrečo. A obstaja?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimska vreča
28.9.2008 19:50:43   
lotty4
Ojla

Obstaja imam jo tudi jaz. Kupila sem jo v Avstriji, verjetno pa bi se jo dalo dobti tudi pri nas. Je pa čist enostavna.

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2008 21:06:53   
K_a_t_i
Živjo,
mi mamo Mutsy Spiderja in lani ni bilo nikjer za dobit vreč. Sem enostavno pobasalo voziček in ga vlačila od trgovine do trgovine. Na koncu mi je gor pasal od Maclarna in sicer sem ga dobila v Busiju. Prodajalka je bila pa noro prijazna (vse mi je sama zmontirala).
Tko da - predlagam, da narediš nekaj podobnega.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2008 21:15:56   
Paštetka
Kolegica si je dala sama sešiti. Eno vrečo, ki se pač potegne gor in otrok sedi v njej.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2008 21:26:27   
ribica.
kolkor jaz vem imajo to tud v Baby centru, vsaj pred leti so imeli, zato ne vem zakaj zdaj ne bi imeli. Prav tako kot imajo tudi univerzalne prevleke za dež.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2008 22:13:50   
*NikoLina*
Mene pa zanima na katero vrečo misliš? Je to morda tista perevleka za noge ali kaj drugega?

< Sporočilo je popravil *NikoLina* -- 28.9.2008 22:25:54 >

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2008 8:39:24   
Ana001
Mene pa zanima, če se splača kupovat zimsko vrečo za voziček za otroka, ki je sedaj star eno leto? Ali hočejo še biti v teh vrečah, ko so stari toliko ali je dovolj, da se jih da v kombinezonček? Ali so te vreče dovolj velike? Smo namreč spomladi kupili drug voziček pa nimam  vreče od lani, sedaj pa razmišljam o nakupu le-te ...

lp

(odgovor članu *NikoLina*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2008 21:07:12   
Marusah
V Pikapolonici imaš zimske vreče od Jane, ki so univerzalne in pašejo na vsak voziček. Pa še s termoflisom so podložene - take res tople.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Ana001)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?