Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 10:25:48
|
|
|
|
MSSD
|
Mi imamo podlogo od Dormea, ki jo dobiš ob nakupu jogija. Za enkrat ni še nič premočila.
|
|
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 11:25:26
|
|
|
|
abi
|
Jaz sem jo kupila v Tosamini trgovini; za to dimenzijo sem dala okoli 26 €. Podloga je pa zelo kvalitetna in ne premoči.
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 12:28:07
|
|
|
|
Lejči
|
Kupila sem jo pri Quelle, ker drugje takih dimenzij nisem našla. Zdrži vse brez problema.
|
|
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 12:57:27
|
|
|
|
babylove
|
La Redoute
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 15:29:35
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
V Hoferju sem kupila bombažne rjuhe, ki imajo spodaj nepremočljivo plast in se jih lahko normalno pere na 90 stopinj. Zelo zadovoljna, nikoli premočile.
|
|
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 20:48:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Sicer še v mali postelji, od dormea. Imajo pa vse dimenzije tukaj .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.9.2008 20:49:59 >
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 20:49:11
|
|
|
|
darja72
|
V ta namen uporabljam neko bombažno gosto pleteno podlogo. Če pa je ta v pranju, pa dam kar tiste previjalne podloge za enkratno uporabo.
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 21:02:08
|
|
|
|
TIA22
|
V VIVA SANI-trgovina z zdravstvenimi pripomočki! Napne se kot rjuha, z elastiko. Cana 7, 79€! Nepremočljiva!
|
|
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 28.9.2008 22:58:33
|
|
|
|
ely*
|
Jaz mam od Racmana, kupila sem v Baby centru. Tudi če se polula ni jogi moker.
|
|
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 29.9.2008 21:01:33
|
|
|
|
andea
|
Jaz sem jo kupila v Neckermannu, ne prepušča, jo lahko pereš na 95 stopinj, ter sušiš v sušilnem stroju.
|
|
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 30.9.2008 20:34:32
|
|
|
|
livia
|
Hvala vsem za odgovore. Sem naročila kar preko spleta pri Racmanu. Za 2 kosa 90x150 sem dala 32 eur in za zdaj super zadovoljna.
|
|
|
|
RE: nepremočljiva podloga za v veliko posteljo 1.10.2008 11:59:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 V Hoferju sem kupila bombažne rjuhe, ki imajo spodaj nepremočljivo plast in se jih lahko normalno pere na 90 stopinj. Zelo zadovoljna, nikoli premočile. Kdaj pa si to kupila in ali še imajo to v ponudbi? Mi namreč iščemo prevleko dimenzije 120x200. Zdaj imamo v mali postelji prevleko od Racmana z elastiko na vogalih in smo zelo zadovoljni, vendar za to večjo posteljo Racman nima dimenzije oz. jo morajo narediti po meri. Iščem neko dokaj poceni opcijo, saj je tega lulanja v posteljo zdaj zelo zelo malo in ne bi dajala ravno desetine evrov za podlogo. Po drugi strani pa želim, da je podloga iz naravnega materiala, da diha, ne pa da spi na neki "plastiki".
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?