dvojčica -> Rezultati morfologije! (16.3.2005 8:58:07)
|
Ma, v prvih treh mesecih sem se zredila za 1,5kg, potem pa v četrtem za 4,5kg (imam pa seveda že od prej nekaj osnove). Na test naj bi pošiljali vse nosečnice nad 30, seveda imam jaz v družini (teta in stric) sladkoraše, pa tudi sestra je imela v obeh nosečnostih sladkorno, pri drugi je celo jemala inzulin, upam da do tega ne bo prišlo. Ker že zdaj pogrešam čokolado :(( , me bo kar pobralo, pa še toliko roj.dnevov me čaka do julija. Boga jaz... :ups: No, pa vse me je začel tiščat spodej in slabše vidim, pa full sem utrujena...no in tako, sem šla na pijačo (bom drugič častila še koga na glukozo :)- - mmm, kako je dobra, sploh če jo spiješ 1/2litra hkrati, žur vam rečem :)- ). No vidiš, vse se najde (mislim podatke), če se vpraša, saj veš, kdor jezik špara, kruha strada (čeprov ironično, jaz jezika ne šparam, pa bom vseeno kruha stradala - ta belga :)- ). Uživajte, grem na eno jabolko. Izgleda, da sem se premalo naučila, pa se moram še malo o sladkorni bolezni. Če v šoli spiš, lohk svet zamudiš :zmeden: . Al pa svet tebe, zamudi mislm 8). Lp, dvojčica
|
|
|
|