Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 4.10.2008 23:11:14
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 aja, pozabla neki vprašat - kire pamperske št 3 so boljše - ta plave al ta vijolčne? Kupujem samo še Active Fit, vijolične torej, ker so mi super.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 4.10.2008 23:12:55
|
|
|
|
sončika84
|
aja,včeraj smo el 3 mesce! :)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 4.10.2008 23:15:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska, sorry, sploh ne vem, kak se je lahko to zgodilo. Nekdo je očitno z edigsom zbrisal podatke. aha
|
|
[Brisano sporočilo] 4.10.2008 23:18:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 4.10.2008 23:22:12
|
|
|
|
Blacky30
|
Glede smejanja....naša se mi nasmeji do ušes sredi noči, ko vstanem, ker se je prebudila in me v temi zagleda ali sliši, kaj te vem, pa se tak nasmeji, ko se je še niti dotaknem ne. Pa imam takega medija na lunici roza, ki smo ga dobili za darilo v telegramu, to je njen najboljši prijatelj , ga samo dvignem pred njo in ko ga zagleda, se začne smejat na vsa usteca. Pa če ji kaj govorim v takem nežnem tonu, ko se cartava, se ful smejčka, pa ko Nejca zasliši, pa četudi ga ne vidi, se že smeji, pa če pride kdo do nje in ji kaj govori, tudi. Tak da je prava smejčka. Moram pa pazit, da je ne ogovarjam preveč po hrani, ker se tak razveseli in smeji, da jo začne takoj kolcat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 4.10.2008 23:31:27
|
|
|
|
Nasara88
|
Blacky ti jo iz privoščim . Samo puzzle bi pa res rada imela
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 4.10.2008 23:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
http://bibaleze.si/prispevaj evo, da ne bo dolgčas zmagovalec dobi komplet opremo za otorško sobo in poslikavo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2008 9:05:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 9:16:14
|
|
|
|
Nasara88
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 http://bibaleze.si/prispevaj evo, da ne bo dolgčas zmagovalec dobi komplet opremo za otorško sobo in poslikavo eh mi je minlo, da bi še kjerkoli sodelovala, kar je s klikanjem povezano. Bojo itak spet razveljavili
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 9:18:37
|
|
|
|
dzanika
|
moj je samo na AM pa ne pije čaja. In tko je bil tut celo poletje k je blo vroče pa je blo vse ok.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 9:45:09
|
|
|
|
glugluglu
|
Pri nas je tak lep sonček, baje je bila pa megla v LJ. A je to res? Mi gremo danes tudi malo na morski zrak, do Kopra, ali tam okrog, nekam na kosilo, pa sprehodek in domov. Neboglasnica, če bomo pa bolj proti Ankaranu zavili in Debelem rtiču, se ti pa javim, prav?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 9:46:41
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 http://bibaleze.si/prispevaj evo, da ne bo dolgčas zmagovalec dobi komplet opremo za otorško sobo in poslikavo eh mi je minlo, da bi še kjerkoli sodelovala, kar je s klikanjem povezano. Bojo itak spet razveljavili Ja mi pa ravno potrebujemo to glavno nagrado za Tiana
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 11:51:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Lex, definitivno priporočam Čatežke toplice, hotel Toplice, naslov aranžmaja MINI POČITNICE. Lahko si pogledaš tukaj Mi smo bili, odkar imava Nejca, vsako leto 2x in je bilo krasno. Hrana super, zimska termalna riviera je itak zakon, dogajanja ful za take male srčke, zdaj so odprli še tretjo kupolo, tak da imate tam res kaj početi. Mi je pa hotel Toplice všeč zato, ker lahko greste v to riviero kar iz sobe v kopalnih plaščih, ker je vse povezano. Če pa greste v cenejši hotel Čatež, pa se morate konkretno obleči in iti ven na mraz do riviere, ker v tem hotelu imate samo 2 navadna bazena, kar pa otrokom ne bo zanimivo. Mi smo šli januarja v ta cenejši hotel in sem zbolela, me je zakuhalo, ker smo iz take vročine, ko je na bazenih, šli ven na -5, pa čeprav samo 5 minut hoda. Za otroke definitivno ni priporočljivo. Zdaj tudi računam, da gremo januarja, bomo videli, če bo ati dobil fraj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 12:36:45
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki lex....mi bomo verjetno šli preko tuš klub potovanj, v kranjsko goro....to so trije hoteli ****, polpenzion, dva hotela imata notranji bazen in otroške bazene z igrali, imaš prost vstop v vse bazene-ni važno v katerem hotelu si od nedelje do četrtka- plača eden, bivata dva, cena 59,90 eur na dan, pa en dan imaš gratis če imaš 5 tuševih zvezdic...torej plačaš 3x59,90 eur (imaš pa 4 polpenzione in si tam 5 dni) men je uredu Imaš kaki link za to mogoče? Zveni zanimivo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 14:39:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dzisz! Ful sem zadej ostala .... mal smo se vceraj potepali okoli sorodnikov, danes je bil dan za pospravljanje in dooooolg sprehod, evo zdaj sem pa koncno tukaj. Vas grem brat & komentirat.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 15:04:14
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljcek - res sem Ledinka - pa ti? Aha, tudi jaz. Ves, da sem sla prav almanah Ledincev gledat & mislim, da sem te nasla --- a so tvoj einicialke P. P. in si hodila v b razred? No, jaz sem bila pa c-jevka, moje inicialke so N. I. (zdaj se K. po poroki:-) ... pa me lahko poisces. Sem imela pa nek ulala stil takrat - bos videla, kako sem namazana - ojoj Btw: me veseli, da si se uspesno spremenila nazaj v zensko. Hja, se mi zdi, da kolikor grejo leta gor, toliko vec minut rabimo v kopalnici, da smo tipi-topi ... glugluglu - ne, tisti par je pa nek drug - a imata tudi onadva dvojcka ali kako? Zal ne vem, na katerem koncu Logatca zivi tale moja sodelavka, se pa ze sto let pakiram na en obisk k njej. Ko mi rata, ti sporocim koordinate Tus & zurnal24 veselo klikam & navijam za julijcke Tejine oblekice za krst so zelo cortkane! Bos potem se s krsta poslala slikice, a ne? In Blacky - vic leta tisto s foto shootom? Bos videla poleti ... takrat bomo vse silno micne gospodicne. Sexy, da ne bo res. Soncika1984, a je danes ze kaj bolje z malckom? Dozica za AM - jaz sem pa kar dozo od Magnesola uporabila (ko sem jih tako pridno papala med nosecnostjo, ene par pakung pa ohranila) in dala notri za eno hranjenje & je glih fajn, ker gre Magnesol dozica super v previjalno torbo (poleg male termovke, flaske, plenic in se milijon mini reci). Cajcek - nasa mala ga se ni pila. Sploh ne vem, kdaj bi ji ga ponudila, v bistvu. Kaksen okus pa imate? Jaz sem zadnjic kupila caj iz komarcka (majhen komar - hi, hi?!), a kot receno se nisem uporabila.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2008 15:30:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 16:46:55
|
|
|
|
Tinky
|
Teo končno spi!! Že cel dan neki njuri, pa skozi bi tv gledal. Moj fotr je do sedaj gledal motorje in mali se je non stop obračal in buljil v tv. Če sem ga nesla v sobo in samo skušala položit v posteljico je začel tako histerično jokat, da ga pol valda nisem položila. Ko sva šla spet v dnevno je bilo pa ok, ker je bla prižgana tv. Zdej je pa od utrujenosti zaspal in upam, da bo spal kej več kot pol ure. Kar se pa čaja tiče, je verjetno moj mali rekorder, ker ga spije tudi do 200 ml na dan.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 17:54:59
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, naš pobič ima tudi zanimiv dan ... zbudil se je ob 5.45, smo jedli in nato zaspali nazaj, nekje do 9h. Kasneje je bil prava tečka, ni hotel jesti, stalno je cmihal in samo cuzal flaško. No zdajle je končno dol padel ... da imam lahko nekaj minut zase, potlej moram itak mleko načrpat. Ste zunaj, punce? Ste se šle martinčkat, kolikor je to možno? Evo našega junaka, tule ga je očka hranil
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 18:26:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
todi: joj, takoj ko sem napisala voščilo, sem izklopila comp in mi je TAKOJ pripeljalo, da je tvoje dete Svit. Oprosti, emšo... blacky30: kot ti je že populis napisala, da tims prenesem vse pozdrave, želje...pa reče, da bo kaj napisala, a jo očitno vedno kaj drugega premoti. Je pa rekla, da bo svojo porodno zgodbo tudi napisala. Hvala za čestitke, mami si je pa tudi privoščila tortico. populis: na Debelem rtiču je bilo vroče, res da je pihalo, imeli smo se fino. Le meni je ves čas po glavi hodilo, kaj vse moram doma še postoriti in dati prat, obesit.... glugluglu: nič me nisi klicala, čaj: naš ga noče pit, dekleti sta ga pa na hektolitre blacky30: tudi meni je fino, če i ni potrebno vseh cunj nase navlečt, ko grem iz hotela, apartmaja..do bazena in nazaj. Hvala za namig! Mogoče se julijke srečamo tam?? almera: danes sem videla avto almera, uf, zdaj pa vem kak je Naš mali še vedno ni kakal, nič, jutri v trgovino po janež. Upam, d abo odprl gobček, da noter vlijem čaj. Me veseli, da nima nobeno dete reakcije po cepljenju. naši!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 18:30:08
|
|
|
|
glugluglu
|
Majuska, Aleksander je pa prav luštkan, pa že cel fant!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 18:37:21
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, smo bili potem samo v Kopru, tam ko je tista plaža in slaščičarna zraven marine, potem smo šli v pizzerijo Marina, pa spet tam naokoli na igrala, tako, da na tisti konec (Debeli rtič) nismo nič zavili, je pa malo manjkalo, da bi tja zavili, ker je bila na cesti proti Kopru ena kolona, ampak moj se znajde in vse obide po raznih drugih cesticah, tudi nazaj grede smo se koloni izognili. Sedaj imam pa obiske grem sladico postreži, mnjami, ne vem pa kako se tej sladici reče, (albert piškoti, jabolka, puding, smetana - nekako sestavljena zadeva).
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 18:42:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
jaz bi tuuudiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 18:44:05
|
|
|
|
Inigo
|
helow! evo, mi smo pršli domov. smo bli na vikendu v Prlekiji. smo bli na trgatvi. blo je super... sam vreme nam je malo nagajalo. danes pa tako lepo vreme... evo, tukaj je naš Brin - GLASUJTE!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 5.10.2008 18:44:37
|
|
|
|
Inigo
|
aja, prebrala vas bom pa jutr najbrž za nazaj. zdj me čakajo cote, pospravljanje...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?