Janey -> RE: Februarski sončki - 6.del (21.10.2008 20:12:41)
|
čer nimam vas časa brat, niti nisem volje za pokomentirat kaj. danes je bil en malo težji dan. na vsezgodaj mi je jaka padel s postelje, na nosek in usta, valda ful tekla kri[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] zdaj je dobro, vesel, nasmejan, nima buške nikjer, pač pa ima zatečeno pod noskom, ampak cele zobke in nosek neboleč na dotik. pomoje nam ni treba k zdravniku, no bomo videli kako bo potekala noč in se jutri odločim. potem pa čez cel dan ni nič kaj spal[sm=smiley13.gif] in še zdaj se smeji in rogovili in ne kaže znakov, da bi on počasi šel k palčkom, ga tut ne bom silila, da se ne ponovi včerajšnji večer. no potem smo šli na kosilo k atiju, ki je imel RD in seveda sem darilo pozabila doma[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] ko je mali zltele dol sem bila tak paf, da nisem nič vedela kaj in kako. še zdaj sem vsa v šoku in nerazpoložena. pa jezna sama nase, da ga nisem dala na tla. ampak kaj...večkrat se igra na postelji in jaz na hitro po kaj skočim in dobro založim, ampak on je zdaj tak plezalec da kar čez ovio spleže. moj je pa zbolel in je tak bogi, upam da ne prenese na jakca kaj...je tut malo šmrkast in neodporen[sm=smiley13.gif] v glavnem ni moj dan in nisem za nič grem se malo z mojima dvema pocartat, se veselo igrata na tleh..no jaka je vesel, ati je bogi lep večer in mirno noč vam želim
|
|
|
|