|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
16.10.2008 10:54:22   
larisa
Aja, Bamby, čeveljčki so pa čist hudi user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.10.2008 11:07:09   
ella79
bamby ja keri cort čeveljčki user posted image user posted image user posted image res so luštni, bom še jaz mal pogledala user posted image user posted image user posted image
men je pa pohanje dobro, da dam med drobtine mal sezama, se potem ful čuti in je prav okusno user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.10.2008 11:11:57   
Janey
sem vse prebrala in htela komentirat pa se tak malo spomnim

suzi menda si ti spraševala za čebljanje, jaka zelo malo, kadar je siten ma ma ma ampak ne tak ravzočno, kadar je lačen ede ede, pa vriska...nič ne čeblja, tudi kadar se igra ne, tudi na sprehodu je več ali manj tiho. vsak otrok je različen, eni se puzajo eni ne, eni govorijo eni ne,...ni panike

larisa sadje...jaz mu naprimer banano in hruško kar tako z žličko postrgam, ko nismo doma pa imam to dvoje zraven ker gre lepo, potem naprimer grozdje, mu kar iz olupa v usta stisnem, mandarino mu dam da cmuli, jaz mu več al manj kar celo malo sadje dajem, al ga pa z vilčko sitnem. drugače pa nič ne ribam ampak s paličnim, če si delam za zraven in ponavadi ga mešam s skuto, ker se od samo sadje ne nasiti.

mi2 sma mela pa zdaj obisk, zato še kar noter...je pa bil jaka tako utrujen da je spet zaspal....seveda če ponoči bedi...grrrr....pa sej že par dni ni kaj dost spal podnevi, je pa res da je zadnje dni razen danes spal dost bolše ponoči

no sem mislila da bom kaj pokidala pa sem do zdaj dala samo prat., zdaj grem pa itak v kuhno, pol pa malo vn, pa je že tolk ura da je že moj doma in se nam že mudi k zaliki.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.10.2008 11:36:18   
dolenjka
No tako, moje dete je odpančkalo 1 uro in pol user posted image  zdaj pa se počasi napokava in greva čofa čofa user posted image  Ko sem ji rekla če greva čofa čofa je kar z vsemi 4imi začela migat, da mi je skor iz rok padla user posted image
Sem se pa pozabila pohvalit, da je za dopoldansko malico pojedla 70 ml jabolka z žiti (od Hippa) user posted image  pa seveda joško čez user posted image

Uživajte dokler ni dežja, tu se že oblači user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.10.2008 11:38:05   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No tako, moje dete je odpančkalo 1 uro in pol user posted image  zdaj pa se počasi napokava in greva čofa čofa user posted image  Ko sem ji rekla če greva čofa čofa je kar z vsemi 4imi začela migat, da mi je skor iz rok padla user posted image
Sem se pa pozabila pohvalit, da je za dopoldansko malico pojedla 70 ml jabolka z žiti (od Hippa) user posted image  pa seveda joško čez user posted image

Uživajte dokler ni dežja, tu se že oblači user posted image

lepo se mejta

pri nas pa sije sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
16.10.2008 11:42:11   
polonca78
punce, ne mi zamert, da vas nič ne pokomentiram, sej preberem in si skušam zapomnit kaj moram kateri napisat, ampak ko se prebijem čez 4 strani, vse pozabim. user posted image

najraj bi se ustrelila v glavo. tko mi je slabo cele dneve + glava me boli, da sem čist na konc. pa še nekje 5-6 tednov me čaka tega sranja. user posted image to prvo tromesečje je res za ubit. kot da bi 2 meseca imela non-stop mačka. pa k bi vsaj res lahko kej spila user posted image user posted image . no, ampak dost jamranja. aja, sam še mal ... pa še delavce imam že 21 tedne na balkonu, sad ih ima i sad ih nema.  kakor se jim zazdi in traja in traja in traja.... user posted image da pa res ne bom samo jamrala, spimo pa lepo celo noč. user posted image user posted image

glede na to, da večina piše, da vam poje okoli 1dl na obrok, kolk pa ve to delate gosto? namreč naš kosila poje 300ml (ne da vsak dan merim, ampak vsak dan vse poje). ni gosto kot pire krompir, ni pa tako redko kot goveja juha. če potegnem z žlico po skodelici, se vidi kje je potekal rez, ampak se nazaj "zapre", na žlici stoji z rahlim kupom, ni tako redko da bi kapljalo. nekje srednje redek čokolino. res pa je, da obrok pred kosilom dobi samo sadje in se ne naje najbolj. sadež in pol mu dajem. jst tko po moje razmišljam, ob 11h imam malico in se ne napokam do mrtvo sitega,ker pol kosila ne jem. mah kaj pa vem. vsaka ma svojo teorijo. jst sam upam, da naš ne bo postal debelinko user posted image user posted image user posted image

grem spet jest user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.10.2008 11:50:24   
Janey
polonca moje mnenje je da se otroci do 1 leta ne morejo prenajedati. pojejo kolko jim paše. jaka včasih ne poje nič, včasih pa tolko, da še jaz nebi mogla. jaz od prvega dne GH nisem merila, sem pač poslušala otroka...in nikol mu nič ni manjkalo, je vse,...zdaj tudi že v kosih, tak da res nimamo nobenih problemov.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
16.10.2008 11:57:43   
ella79
polonca user posted image user posted image naj slabosti čim prej minejo, no sej slej ko prej bodo user posted image
dolenjka lepo čofajte. Jaz bi tudi danes nekam čofat šla user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 16.10.2008 11:58:49 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
16.10.2008 12:00:17   
polonca78
dolenjka, super za kašico in uživajta na kopanju! user posted image user posted image

bamby, pridna za tako izčrpne odgovore in čeveljčki so res lepi!! kako pa pripraviš golaž, da ga anaja tudi lahko je? ali ji daješ že normalno začinjeno hrano?

larisa, jabolko še naribam, banano grobo speštam ali pa se jo trudiva jest že celo. ma že ornk zobka in pol preveč odgrizne, banano še spravi dol, jabolko pa pljune ven, če je prevelik kos. hruško z vilicami peštam, grozdje in slive pa olupim, izkoščičim in tudi je drobno nasekljano ali zmiksano. kakor se mi ljubi packat.

jencii, naš ma tako s kratkimi rokavi, spodaj ima pa tako pižamo z dolgimi. sva jo dobila, drugače bi poskusila poiskat tako z dolgimi, snemljivimi rokavi. me veseli za dobro noč !!! mi je prav hecno kako različno pojmujemo kaj je dobra noč. user posted image user posted image kako sploh lahko normalno funkcioniraš čez dan, če imate tako pestre noči? 

suzi, naš je v zadnjih 14 dneh začel čebljati....mama, baba in podobno. prej je pa bolj vriskal in aaaaaaa, gggggg, bbbbb. različni so si, tako da se nič ne sekiraj!

kati kati, bruhal je revček? no, sej ne vem kater od vaju je večji revček! user posted image , da bodo noči čimprej spet mirne!

janey, bogi bratranec. user posted image

in pa seveda čestitke janezu in lani za 9 mesecev!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa res jest-

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
16.10.2008 12:09:19   
bamby
larisa, v golaž jaz ne dajam popra, solim pa. Jaz Anaji verjetno že en mesec malo soli dodajam v hrano, ker mi je tudi patronažna rekla, da malo lahko dodajam, da se počasi začne navajat na sol. Ko grejo namreč v vrtec dobijo že normalno slano hrano. Kar se pa tiče zeliščnih začimb, se jih pa tuid lahko dodaja jedem user posted image . Za te sem namreč prav posebej vprašala. Mleto papriko sem pa tudi dodala, ampak malo. Mezgo sem pa že prej uvedla, pa ni bilo problemov. Danes bo na novo le kus kus. Ji grem zdaj pripravit!

Pa hvala vsem za pohvale čeveljčkov user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
16.10.2008 12:24:31   
Februarka08
Ste pa načvekaleuser posted image

Jest sem pa jezna kot user posted image in žalostna da bi kar user posted image pa to ni res... Larisi sem zjutraj probala eno novo plenico - od Lumpija k sva jih doble kot darilo od ene sosede... so ful bolj mehke in prožne od Müllerjevih... no, mela jo je na ritki 1 uro ker se je pol ukakala in ma spet pikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SPETuser posted image sličijo na glivice... tako da sem jo zdele pred spanjem kar z Daktarinom namazalauser posted image če ne bo mela pozdravljene ritke, ji še urina ne bojo mogli vzetuser posted image matr sem jezna sama nase... sam kaj ko nisem vedlauser posted image zdej vidim, da je njena ritka narjena samo na Pampersuser posted image user posted image ne tiščim ji nobene plenice druge več goruser posted image sigurno je od tega... mah nej gre vse v rituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
16.10.2008 12:25:40   
Janey
jaka še kar spi...pa sem se mislila it k njemu malo ninat, pa sem si mislila da tak nebo dovgo...pa evo ga zdaj, pa mamuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
16.10.2008 12:27:07   
Janey
februarkauser posted image user posted image ne sekiri se. kaj češ, če nisi vedela, sej ne moreš vedet kaj paše na njeno ritko in kaj ne. bodo že izginile, urin pa lahko dan kasneje tut neseta.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
16.10.2008 12:33:21   
mlavla
polonca..sama tud preživljam podobne zadeve in se mi isto zdi, kot da imam skoz mačka..komaj čakam, da se bo umirilo..in samo upam, da ne bo vse skupaj trajalo tako dolgo kot v prvo...lep pozdravček ti želim...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
16.10.2008 12:38:00   
Februarka08
Janey, sem šele zdele prebrala za tvojega bratrancauser posted image banda pokvarjenauser posted image pa kaj se eni grejouser posted image upam, da bo vse ok z njimuser posted image user posted image user posted image

Jencili, mi imamo vrečo brez rokav, ker ima itak oblečeno pižamo z dolgimi rokavi in če bi mela še vrečo DR, bi se pomoje skuhalauser posted image no, zaenkrat ji je zgleda v redu, bomo videli kaj bo dalje...

Tako, zdej spi bejba, jest grem kuhat, danes bo lazanjauser posted image za Lariso mam že kuhan, čeprav sem premišljevala, saj bi lahko tud z nama jedlauser posted image itak mam makarone od Barilla in gov.mleto mesouser posted image ampak dobro... mogoče ji dam za probatuser posted image Unedva zbijata na balkonu, sam upam da je ne zbuditauser posted image sicer sta pa zelo uvidevna... hodita potiho po stanovanju in za sabo zapirata vrata da je ne bi zbudilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
16.10.2008 12:42:06   
vrtnica76
Ej babe,kolk ste načvekaleuser posted image .Midva sva zdele iz vozičkanja prišetkala,kosilce skuhala,ki mu nekej ne tekneuser posted image mu bo zgleda joška boluser posted image .Zdej pa posluša user posted image Rono kako laja in jo oponašauser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
16.10.2008 12:42:52   
ella79
februarka, a si takrat k si jo že mazala z daktarinom, potem k je bilo že dobr še naprej mazala user posted image k jo morš potem še kar nekaj časa mazat, da se ne ponovi user posted image  user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1667
16.10.2008 12:51:27   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

polonca..sama tud preživljam podobne zadeve in se mi isto zdi, kot da imam skoz mačka..komaj čakam, da se bo umirilo..in samo upam, da ne bo vse skupaj trajalo tako dolgo kot v prvo...lep pozdravček ti želim...

verjetno je pri tebi še huje ali je tokrat kaj bolje kot prvič? kmalu bo konec z prvim tromesečjem in upam, da te bo minilo. pa čestitke še enkrat in da bo neža čimprej začela spat čez celo noč! user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
16.10.2008 12:53:11   
mala_pikica
Pozdravljene!

Punce moje jaz sem že od torka ponovno bolna. Pojma nimam kaj me tako muči, pa glede na to, da še antibiotike jemljem. Če do jutri vročina ne popusti, moram nazaj k zdravnici in me bo poslala k infektologu. Res mi ni jasno kakšen hudičev virus sem tokrat staknila. Pa ne spomnim se, da bi kdaj prej imela tako visoke vročine, sedaj pa vedno nad 39st. Se mi bo pa počasi zmešalo, saj nisem sposobna prav niti za svojo familijo poskrbeti, eh .... zadnje dni mi ni niti za živetiuser posted image user posted image . Hvala bogu, da imam take starše in pa seveda taščo, da so nam takoj pripravljeni pomagati user posted image user posted image . Tako bi šla ven nasonček, pa tukaj gnijem notri, zadnje lepe sončne dni bom vse skozi spustila.

Srečka nosečka, daj zmenimo se za prihodnji teden, do takrat pa bom že morala ozdraveti!

Pa opravičujem se, ker nisem sposobna brati kar ste napisale. Upam, da ste vsi zdravi! lp

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
16.10.2008 12:58:39   
bamby
Anaja je kosila zelo malo pojedla. Sem ji malo prej dala pit, pa je skoraj 1 dcl spila, zdaj pa ni hotla preveč jest user posted image . Sprva je enih 5 žličk ful z navdušenjem pojedla, pol pa ko je bila ta huda lakota mimo se je pa ustavilo.
Zdaj se kobaca v dnevni. Očitno ni lačna user posted image . Ji bom kasneje še ponudila, ali bo pa pri nas njoke spet probavala kot zadnjič user posted image

februarka, a ti to resno, da Larisa dobi gljivice zaradi plenic??? Koliko časa je pa imela to plenico gor, da so se ji spet pojavile? Kaj pa če še od zadnjič niso bile dobro pozdravljene, pa so bili zdaj samo odlični pogoji, da spet izbruhnejo?
Ne vem, morda bi se ji v pamperskah lahko tudi pojavile.

Pri nas že dežuje. Timov jesenski sprehod s starši popoldan odpade user posted image . Bo prestavljen verjetno na ponedeljek, ker je lepše vreme napovedano.  Organizira ga pa vrtec.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
16.10.2008 13:25:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka, a si takrat k si jo že mazala z daktarinom, potem k je bilo že dobr še naprej mazala user posted image k jo morš potem še kar nekaj časa mazat, da se ne ponovi user posted image  user posted image user posted image

ne, nisem jo mazala ker po parih dneh daktarina je mela sploh krizo na ritki!user posted image kot da bi bla premočna krema za njo al kaj jest vemuser posted image res je bla ritka čist rdeča... bom najdla eno slikco... pol sem jo pa po parih dneh nehala in sem probala z Riboderminom - s to kremo sem jo pa čist pocajtala v parih dneh in je mela do zdaj spet lepo ritko... mah... diplomirala bom od teh krem, žavb...user posted image upam, da bo do drugega tedna boljeuser posted image

Bamby, jest sumim na te plenice, ker že zadnjič sem mela takoj krizo po Müllerjevih, dons pa po Lumpijevihuser posted image user posted image user posted image sigurno je od tega, ne vem???

Grem dalje kuhat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
16.10.2008 13:27:34   
Februarka08
Mala_pikica user posted image user posted image user posted image user posted image tole se ti pa res že vlečeuser posted image upam, da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1672
16.10.2008 13:36:48   
ella79
februarka potem pa nima bakterij, če ste z riboderminom pozdravli in je po vsej verjetnosti potem tudi zdej zaradi pleničk. Sej to hitr zgine user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1673
16.10.2008 14:04:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka potem pa nima bakterij, če ste z riboderminom pozdravli in je po vsej verjetnosti potem tudi zdej zaradi pleničk. Sej to hitr zgine user posted image user posted image

upamuser posted image
evo eno slikco kakšno ritko je mela, če se bo kej vidlouser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
16.10.2008 14:04:56   
larisa
user posted image user posted image user posted image user posted image  Zuni itak že ene 2 ure čist oblačno, ampak brez dežja. Se odlačam in odločam al čemi it ven, pa si mislim, sej do zdej ni padalo, pa grem. Oblečem sebe, oblečem malega, napokam čaj, zase stvari, pridem pred blok, rečem ene 2 s sosedo in začne padat. Grrrrr, to me pa čist razp***.....sovražim oblačenje namreč user posted image

< Sporočilo je popravil larisa -- 16.10.2008 14:05:16 >

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?