bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby a si Anaji spet prek ebaya naročala Itak ! Pokukaj na spodnji link, pa daj kakšen komentar. Bodo za krst. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180253088127 SN, nič ga nisi zasrala s peso. Tako sem jo jaz tudi Timu kuhala. Edino barvo izgubi, to je po moje vse. Je bila pa Anaja še bolj krvoločna v usta kot Lana ! Oblekco si bomo na Vrhniki v sposojevalnici sposodili za 23 €. So pa na ebayu tudi, le mene moti, ker so predvsem s kratkimi rokavi . To pa ni za ta čas! Kjer imajo sposojevalnice poročnih oblek imajo ponavadi tudi za krste, birme, maturantske plese, obhajila... Prjatlca bo pa funkcionirala takoj, čim bo pri tebi, ne šele drug mesec ! mesečnica, veš da bom z veseljem prilimala kako sliko iz krsta, da boste videle mojo bambolo ! meti, kot sem ti že enkrat rekla za avtek: da bi le zgnil ! Imej srečno vožnjo z njim!!!! ella, sam krompir, olupljen, zrezan na manjše kose se kuha le 15 minut. Precej prej kot korenček ali koleraba. Jaz ga za Anajo vedno olupljenega in zrezanega kuham, ker je precej prej. janey, super slikce iz ZOOja, pa trepalnice so tudi krasne ! Za bratranca pa samo HB za te , ki so ga še zmerom varovali pred bando ! lara, Naja je ful luštkana ! suzi, frajerjema bi morda pasala kakšna obara, ali pa samo zelenjavna juhica. Pol pa morda kaki pečen piščanček ali nabodalce, pa zraven solata, morda nekaj krompirja, ali pa samo stenstano zelenjavo. Anaja še ne govori kaj konkretnega, le nekaj zlogov kot si jih omenila. jencili, žakeljček za spanje imam brez rokavov. Se mi rokavi ne zdijo potrebni saj lahko spodaj oblečeš dvoje rokavov, če je potrebno. larisa, jaz sadje olupim in ga zmečkam z vilici ali pa zmiksam s paličnim. Kakor me je volja ! Kuham nič že dolgo ne. Dajem pa mešano sadje. Lahko po 2 ali tri vrste sadja skupaj, lahko vsako posebej. Vsako posebej je kdaj še bolje, da res okuša okus enega sadja. Jaz pa že meso za golaž tenstam že od jutra. Danes ga bo tudi Anaja prvič dobila, pa malo kuskusa zraven. Upam, da bo jedla.
|