|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
15.10.2008 22:07:12   
mesecnica
Suzi* - pa Žana tudi pridno že je kruhek user posted image . Mi se dojimo tudi podnevi še ene 5x - ji vsakič po vsaki GH ponudim še zizo user posted image . Pa ponoči tudi velikokrat.

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
15.10.2008 22:08:12   
mesecnica
Aha  - pa še to sem hotla rečt, da po vsaki GH še kar dost pri meni je. Kot da ne bi nič GH jedla user posted image . Mi ni nič jasno.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1577
15.10.2008 22:10:56   
ella79
mesecnica, sej to je danes prvič, da mi je ratal da se je dojila sam zjutraj in zvečer, drugače sva se še 1x čeez dan, sam še to ponavadi sam na eni zizi user posted image bom drugače še naprej dojila seveda user posted image zize se pa v ene treh dneh navadijo. kruh ji dajem pa tako za en noht velike koščke, brez skorje, direkt v usta in prav prezvečuke. Res je obromna razlika, pred 3 tedni sem bila že čist obupana. Poje pa sadja do 100g, zelenjave ene 120 ml, žitne kašce 70 ml in 1-2 frucverge. Pa mal kruhka še pri kakem obroku + dojenje, to je to.

mesecnica pri tebi pa po GH še vedno dost poje, k nima občutka, da se z žlico lahko tudi naje. Al pa je sam žejna, jaz ji kar čaj vmes ponudim, če ji zašteka, pa potem spet naprej lepo je. Mal eksperimentiram pa je user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1578
15.10.2008 22:14:13   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Suzi* - ja moji kolegi tudi še hodijo s tamalim še spat pa je sedaj 3 in pol. user posted image  Tako, da sem očitno na pravi poti, da se to zgodi tudi meni. user posted image
Ampak bom probala tako kot pravi Ella - čez čas jo dati v svojo posteljico in jo samo pobožat.
Se mi zdi zdaj tako kruto še, da bi jo naučila samo se zaspat in bi mi jokala v polno. Bom raje še malo počakala, da še malo zraste in dojame zakaj ne grem z njo spat.

tebi se to ne bo zgodilo, k boš naredila drugače kot oni... jaz bi res probala, da jo odložiš v postlo, pa se mogoče vsedi zravn na tla, da si v isti višini, jo božaš... mogoče bo pa palilo in se bo navadla

Definitivno čez kakšen teden tole probam, potem pa poročam. Pa hvala za idejo, da se vsedem na tla user posted image , da sem bližje nje.
Drugače je pa tole uspavanje se začelo odkar sva prišle iz bolnice. Ker se je zgleda v tem času full navezala in me hoče občutit zraven sebe.

punce moje te metode pri nas ne palijo , naša je tudi 3l stara pa še zmeraj zahteva , da grem z njo spat , se malo scrkljava , potem jo jaz božam po glavi ,  pa mal jo počoham in ona zaspi ,... vse to pa zaradi tega , ker to njej paše in na tak način v miru zaspi ,.... pa verjemite sme čisto vse sprobala  že na začetku in naša ni dovzetna za samostojno uspavanje ,...

< Sporočilo je popravil nizy -- 15.10.2008 22:15:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 1579
15.10.2008 22:16:13   
srečka nosečka
Vsa dišeča sem nazaj user posted image , pa še kuhinjo sem v red spravila. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

joj, ella, jaz bi tako en dunajc zdele zmazala.  user posted image user posted image

jaz bi tudi user posted image , evo suzi hvala za idejo za kosilo, ker tako ali tako več ne vem kaj kuhat user posted image

janey - ful dobro user posted image  user posted image  user posted image , zdaj pa veselo mežikaj user posted image

ella - vidiš, kako se je vama uredilo tole z GH, pa si bila tako paf. Super sta z Zojo user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
15.10.2008 22:17:48   
mesecnica
Ella - me smo danes pojedla cca. 180 ml sadne kašice (pol dopoldne in pol za kosilo, ker drugega ni hotela), potem popoldne še 60 ml zelenjavne kašice in zvečer 130 ml riževe kašice. In vsakič še pri meni tako zagrabi, kot da je ne vem kako lačna. Je pa danes bil ultra dober dan, kar se tiče GH. Toliko vse skupaj mislim, da ni pojedla še nikoli.

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
15.10.2008 22:19:24   
mesecnica
Nizy - mah če bo pri nas isto, pa bo. Kaj čem. user posted image  Saj zdaj me še ne moti. Bom videla kako bo kasneje.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1582
15.10.2008 22:20:23   
ella79
mesecnica tole danes je Luna zelo lepo in velik pojedla user posted image user posted image kaj pa če probaš, da ji po enem obroku ne ponudiš zize čez user posted image no, odvisno kaj ti je v interesu user posted image  

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1583
15.10.2008 22:22:21   
mesecnica
Sem tudi že razmišljala ja, da ji ne bi ponudila zize. Sam kaj ko se potem vedno bojim, da bo lačna ostala. user posted image  Katastrofa kako sem panična. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
15.10.2008 22:25:29   
Suzi*
naša je imela že budnico in je jedla.

mesecnica, ful velik ti Luna poje. user posted image  Naša je ena taka miška kokr Zoja, glih tolk mal poje. user posted image  1 dcl al pa dober deci ji je več kot dost za en obrok. ponavadi pa še mal manj poje. pol ji pa jaz tud kar čaj dam za pit, nič zize, pa med obroki isto ponujam za pit, pa ne dam zize, pa kar zdrži po 2-3 ure po GH.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1585
15.10.2008 22:28:25   
mesecnica
Bom morala tudi jaz tole začet prakticirat, brez zize mislim. Pa drugače ji ponujam za pit vodo. Sem bila skoz prepričana, da bi morala full več pojest za eno obrok GH, da ne bi rabila več zize.user posted image  Tam nekje 2 dcl.

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
15.10.2008 22:28:57   
ella79
suzi sej če je za 2-3 ure, je čist ok user posted image no, vsaj men se zdi, da vsaj pridem z 5 obroki čez dan. Naša nič ne kaže znakov, da bi bila lačna, tako da ne vidim potrebe da bi jo čez še dojila user posted image aja, sam še naštudirat morm, kako naj jo nadadim jest doma pripravljeno sadje, k sva še vedno na hippu user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
15.10.2008 22:30:28   
*Naja
mesečnica- Moja user posted image se je prvih 6 mesecev dojila tudi po 14krat na dan, tako da ni čudno, da nisem uspela več spremljat čveka na RRuser posted image . Ko sva začeli uvajat GH, je prva 2 meseca bolj malo pojedla, potem pa dobesedno čez noč začela orenk jesti in ji enostavno nisem več niti ponudila zize po obroku. Pa ni bilo težav. Zdej pa nam že super vse skupaj laufa, dojiva se le še približno 2x čez dan in nekje 2-3x ponoči.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 1588
15.10.2008 22:30:36   
Suzi*
mesecnica, ful so si otroc različni. eni za obrok mnogo več rabijo kot drugi. naš anžej je tud vedno ogromno količinsko pojedel. 2 dcl al pa več. žana pa pač je manj. mi je še vedno nenavadno, se še nisem navadla, da ima hitro dovolj. user posted image  probaj en obrok brez zize, pa boš kmal vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 1589
15.10.2008 22:31:00   
ella79

Bom morala tudi jaz tole začet prakticirat, brez zize mislim. Pa drugače ji ponujam za pit vodo. Sem bila skoz prepričana, da bi morala full več pojest za eno obrok GH, da ne bi rabila več zize.user posted image  Tam nekje 2 dcl.

2 dl je že zelo velik, k to ni isto kot 200 g, ampak mnogo več, tako da to ima zagotovo dovolj

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1590
15.10.2008 22:34:24   
Suzi*
jao, spet bo pestra noč. naša spet nekej stoka. user posted image

ella, jaz tud mislim, da če ne kažejo znakov da so lačni je ok, čeprav "malo" pojejo. jaz ji zizo dam po obroku le če kaže očiten interes (ponavadi je zaspana) oz. če ji nekaj ni šlo v slast. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
15.10.2008 22:40:16   
srečka nosečka
Moje mnenje glede GH. Nič panike. Mislim, da je potrebno user posted image  "prisluhnit", pa bo šlo. user posted image  Itak se bodo oglasili, ko bodo lačni. Je pa res težko ujet tajming, kdaj so lačni. Jaz Lani že dolgo ne merim, koliko poje. Poje pač koliko ji paše. Se ne jezim, če pol hrane v kanto zabrišem (no, drugače ne mečem hrane v smeti) in čez eno uro spet jeva. user posted image  Tudi jaz nisem naštimana na ure in grame koliko bom pojedla. Enkrat več, drugič manj. user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
15.10.2008 22:41:42   
ella79
suzi upam, da ne bo noč pestra, ampak naspana
sem šele zdele vidla da v filmu Mamma mia igra Pierce Brosnan user posted image men je on tok fejst user posted image user posted image morm jutri obvezno pogledat
zdej grem pa eno knjigico brat, mal še počvekajte...
dolenjkaaaaaaa, pogrešana si user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
15.10.2008 22:47:45   
mesecnica
Ella - pa si že probala kupit zmrznjene borovnice in jih v drugo sadje, ki ga skuhaš, vmešat? Ker si enkrat govorila, da ima rada borovnice in slive.Če se prav spomnim. user posted image

Lara76 - uhhh tebe pa ni bilo tako dolgo na RR. Moraš kaj večrat prit user posted image . Računam na to, da se enkrat tudi naši odpre pri GH. user posted image  Kako pa kaj tvoja Naja napreduje?

Suzi* - bom res probala tako, kot mi svetujeta vidve z Ello in Lara76. Enkrat pa da vidimo. user posted image  Upam, da ti bo Žana lepo spala.

SN - a potem ji vsakič kaj novega kuhaš? Uhhh sem že sama sebi teška s temi vprašanji.

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 15.10.2008 22:48:51 >

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
15.10.2008 22:48:09   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

suzi upam, da ne bo noč pestra, ampak naspana
sem šele zdele vidla da v filmu Mamma mia igra Pierce Brosnan user posted image men je on tok fejst user posted image user posted image morm jutri obvezno pogledat
zdej grem pa eno knjigico brat, mal še počvekajte...
dolenjkaaaaaaa, pogrešana si user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Ella - nočko user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
15.10.2008 22:51:45   
srečka nosečka
mesečnica - redko kaj pogrejem. Saj je vsa ta hrana za malčke hitro kuhana. user posted image

Kako pa kaj vajine terapije? A je že videno kakšno izboljšanje? Zdaj sta menda še vedno na prisiljeni pavzi, a ne?

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1596
15.10.2008 22:52:26   
srečka nosečka
ella- da se nisi tega branja od dolenjke nalezla user posted image

nočko zate user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
15.10.2008 22:53:48   
Suzi*
no, je samo nekaj stokala, pa prdela, pa se premetavala in nazaj sama zaspala. user posted image

mesecnica, kako je z vašimi bioresonancami??

Neposredna povezava do sporočila: 1598
15.10.2008 22:54:57   
jencili
čer,

midva sva bla dons cel dan v lj na obisku pri babi in prababiuser posted image
Taj je celo po nekaj dneh spet spal celo 3 runde čez dan, s tem da je bla zadnja na poti domov in je glih tok dolga bla, da je pol zaspal šele ob 22-ihuser posted image . Je pa v eni uri 2x kar konkretno napolnil pleničko, tko da sploh ni mogu zaspatuser posted image

Še kej?...hm, aja, 1x sm mu dala tud špinačo za jest in je itak kr mlatil, tko kot vse ostalouser posted image user posted image

Pa pri vas, kej novga? Me je kera pogrešala???

Nč, grem vas mal prebrat...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 1599
15.10.2008 22:55:35   
mesecnica
SN - ja še sva na prisiljeni pavzi. In še nekaj časa bova. Toliko, da dava vse preiskave če za ledvička. Drugače je trenutno kožica dokaj v redu, na določenih predelih malo pordela in malo srbi. user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?