mesecnica
|
MetiLu - saj veš, da bo Janez najboljši fant na svetu in tudi najbolj priden. Tako bo vsaka mama mislila o svojem otroku. Edino snahice bodo čez velikooo let lahko jamrale, kako razvajeni so fantje in kakšni mamini lubčki so . Drugače pa moja bejba tudi vsake toliko časa pade po tleh od tega vstajanja skoz. Ampak tako kot praviš, tudi padat se morajo naučit, ker jim res ne moremo skoz za ritjo stat. Pa saj to itak niso hudi padci, a ne? Aha - pa spet uživaš v kostanju vidim. Kar se pa velikosti ziz tiče sem pa jazna istem . Janey - upam, da se boste fajn imeli na praznovanju RD. Midva nisva bila sploh še nikdar in nikjer brez Lune. Mahhh...enkrat bo tudi to prišlo na vrsto. Za kakšno večerjico v dvoje . Problem je, ker jo ne upam nikjer pustit, ker mala je očitno tako na naju navezana, da se takoj jokat začne, če ne vidi enega od naju v bližini. Pa hvala za kompimente . Saj se vse trudimo po najboljših močeh in vse smo supermame, a ne? Itak, da je hudo ko otroček zboli, ampak mene res Luna pokonci drži, ko vidim kako je kljub vsemu še vedno tak dobrovoljček. Pa hvala za pestke . Bom poročala, kaj izvem. Februarka08 - za nove nakupe. Naša je danes tudi štrajkala pri kosilu. Sem ji skuhala riž in korenček pa malo bučke in kolerabice not, potem pa vse spasirala. Jahhh jedla pa ni . No je pa potem vsaj za večerjo lepo pojedla proseno kašo. Bamby - da ste se pozdravili oz. da ste boljše. Ampak te cifre teh copat ali pa čevljev so res full čudne. Naši nobeni copatki iz E-baya niso prav, je vse preveliko, pa sem vzela velikosti od 6 do 12 mesecev. Dolenjka in Ella - vidve pa znata uživat. Super, da sta se tako lepo zorganizirale in se imele lepo. Pina-1 - bravo za uspešen šoping in da je Ana tako lepo papcala. Edino tole sranje z avtom pa najbrž ni bilo prijetno. Se spomnim, ko je meni enkrat crknil avto na sredi mostu na Otočcu, pa samo en avto gre lahko naenkrat. Sem mislila, da bom znorela. Samo so se ravno policaji okoli pripeljali, pa sem jim mahala in so mi prišli pomagat zrinit avto z mosta. Drugi so pa itak samo gledali (mislim tiste, ki so čakali za mano). SN - za ogled predstave. Mene včasih tako mika, da bi šla na kakšno predstavo. Pa niti ne vem, če bi mi bilo všeč. Moram enkrat probat... Aja - Mothercare mislim, da ni v SLO. Kati kati - . Upam, da bo današnja noč boljša in se spočiješ. Jencili - koliko stopinj pa imate v stanovanju, da Taja zebe? A že kaj kurite? Pri nas je cca. 22°C pa e čisto OK. V spalici pa 20°C, pa je oblečena v pižamico in pokrita z dekico. Se mi zdi, da jo ne zebe . Kje je pa kaj Suzi* in Tamala82? Midva z mojim sva pa malo prejle ene regale sestavila za na podstrešje, da bova lahko kramo, ki jo imamo malo pospravila noter. Pa bo malo bolje zgledalo, da ne bo razslano vse po tleh. Pa govejo juhico sem tudi zdele skuhala, da bo jutri za kosilo. Še krompirček zraven pa bo. Mljask...sem spet lačna...