polonca78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: polonca78 janey, ja kaj pa tvoj dragi pravi na to kar je tašča oz. njegova mama rekla? a ne vidi, da ga imata dost (ne moji, ne njegovi starši nimajo našga toliko časa kot ga ti tastu in tašči pustiš - pa sva med tistimi, ki pustiva tudi drugim, da ga pazijo.) a ne vidi, da se trudiš? kako da ne drži s teboj in te ne potolaži oz. ti pove s tonom, ki ni obtožujoč ( sodim po tem, da si jokala zraven) ali si samo jezna na taščo, da te obtožuje oz. zahteva preveč od tebe? če tvoj dragi razume situacijo in ne vidi potrebe po spremembah, se ne sekirat. skoz eno uho notr, skoz drugo ven. sej se boste kmal odselili, a ne? tko da bo kmalu bolje. ne sej on ni grd do mene, ampak on je taka flegma pa tut ve kaka je mama njegova da pač ne moreš nič in njemu je že vseeno. sej mi ni htel povedat, pa se je zagovoril, pa mi pol pač vse povedal. sej on mene že potolaži, ampak mene jezi, da se trudim, da včasih kam ne grem da lahko dam dol jakca, da...ne vem, ona pa tak. ma sej kaj čes...res je kmalu bomo šli in bo bolše. potem bom tut jaz z veseljem prišla za eno urco sem na obisk, ali pripeljala jakca, zdaj smo pa žal res malo doma, ampak tak je naš način življenja, ampak ko smo pa vednooooo damo al jakca dol al smo pa vsi doli. sem se mogla malo spucat, ampak še vedno sem tak žalostna sem živčna da sem prej mojga nardla ko me je samo vprašal kaj je. no, to pa razumem! sem za trenutek pomislila, da tvoj dragi zahteva spremembe, kljub temu da se več kot očitno trudiš. vem, da je težko ampak enostavno se zgleduj po dragemu. on je očitno že obupal nad svojo mamo in se ne sekira več. ljudi je zelo težko spremenit in tud ne vem zakaj bi vidva morala svojo družinico prilagajat željam tašče - če ste malo doma, je to popolnoma vaša stvar, tašča pri tem nima nič. itak pa nikoli ne bo zadovoljna, vedno si bo želela več obiskov, da so stvari po njeno, .... enostavno ne bo nikoli videla koliko se ti trudiš, ker ona vidi samo svoj prav. skušaj se po dragemu zgledovati, če pa to ne bo uspelo, se pa veseli dneva, ko se odselite.
|