|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
11.10.2008 20:48:01   
Februarka08
Mala_pikica hvala za obrazložitev.user posted image

Bi rada še kej pokomentirala, pa ne morm... slabo mi je da ne pomnim da bi mi že kdaj tko bilouser posted image user posted image sem že bruhala, pa je blo mal bolj, zdej bom mogla pa še enkrat it zgledauser posted image tista pica se mi je zgleda zamerla zato k sm si privoščla morsko po enem letu pa poluser posted image zdej pa mamuser posted image al kaj je krivo, sej ne vem... mogoče tud skrbi in vse...

Aja, še to - larisa, a si bla slučajno danes v KR v Qlandii? Ker sem eno podobno vidla na daleč na parkiriščuuser posted image

Grem spat, nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.10.2008 21:01:19   
MetiLu
No, sej ni blo velik za prebrat user posted image  

Februarka user posted image user posted image user posted image  da se vam stanje hitro izboljša, da bosta ti in Larisa kmalu kot rožice user posted image

Itata, tole nespanje je res kriza, sicer je mene možek ful razbremenil in zdej skoz od vstaja ponoč, tud spi na drugi strani postelje, da je zraven Janeza, ker sem jaz obupala user posted image  Ponoč tam do treh zjutraj tamalga sploh ne slišim user posted image  pa mu moj baje že 2x vmes dudo popravlja user posted image  al pa naklada, ne vem user posted image  resnično si želim, da bi naš otrok spal vsaj do 5.00 v kosu, brez bujenja ... sanja svinja kukuruz user posted image  Ma pa zdele par noči, da se začne okol 3.00 jokat in mu tud duda ni zadost, pol se pa matramo kakšno urco, ker ga pred 4.00 nočem dajat na jošk, nej se odvadi ponoč dojit, tko da se dojiva šele okol 5.30, 6.00, no če ne gre drugače se tud ob 4.00, prej mu je pa res ne dam! user posted image   prej mu dam pa mal vode za spit, sam naredi sam par požirkov... Resnično upam, da bomo kmalu začeli tud mi spat, upam, da je vsaj tolk po atiju, da ne bo kot jaz: bujenje do 3 leta !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ujej, sem si res privoščila požirek jegrčka po kostanju (žal mošta nimam), zdej mi je pa že zapasal user posted image user posted image user posted image  sej ne bom več, obljubim, da mi ne bo slučajno kera socialne na vrata poslala! user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.10.2008 21:01:25   
larisa
Čer,

če tale prehlad ne bo kmalu mimo, grem ziher v....kam čem it.....kr v Kamniško Bistrico, je najbližje user posted image user posted image user posted image
Nos ima tko zabasan, da ne more dihat in pol posledično ne more imet dude in pol ne zaspat....šele zdej vidim kolk je odvisen od dude za zaspat user posted image   Pa še na plavanje ne bova mogla it user posted image

Drugač se pa pridružujem Pinči, po počutju user posted image user posted image user posted image

Februarka, ne nisem bila v Qulandiji. A mam dvojnico user posted image user posted image  Ti si pa tud revčka. Pomoje te je prej psiha zvila, kot pa pica...aja, pa še trebušna viroza razsaja, baje zlooo nalezljiva. Tud to je možno. Upam da boš ju3 kot nova user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.10.2008 21:04:22   
mala_pikica
Meti, sem pogledala slikice, imaš res luškanega sinčkauser posted image . Pa kako že stojiuser posted image .

Februarka upam, da ti bo kmalu boljše user posted image .

Nočko. Grem še malo pred TV.

Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.10.2008 21:07:52   
Mateja81
Buči, Februarka in Itata hvala za pomoč

Kar se pa Aptamila 3 tiče je veliko slabši kot 2. čeprav sem prej porabila le eno škatlo Aptamila 2 ker sem skoz dojila. Res ne vem kaj delam narobe ampak se res ful grudice delajo in bom znorela. Pol pamali znori ko se vse skup zatakne in nato moram jaz potegnat dudo da se sprosti pot. Pa še totalno nezgravžno je to mleko. Ne vem kaj si ve mislite ampak meni res katastrofalno smrdi sploh ker že navadnega mleka ne maram spljoh.user posted image

Drugače pa sem naredila še eno sranje.
Malega sem dala prehitro v hojico in se še zdaj  (jutri bo star 8m) sploh noče nič plazit. ko ga dam na trebuh se samo na hrbet preobrne me je kr malo strah čeprav sem že slišala da so tudi nekateri drugi otroci, ki se niso plazili normalno razvili.
Saj bi ga pustila malo na trebuhu oz. na hrbtu, ker se obrne; samo pol pa tuli ko mali user posted image user posted image user posted image .

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.10.2008 21:09:49   
jencili
čer,

joj komi še najdem čas za vas. Res se tok skoz neki dogaja, da je noro. Pa še tko lepi dnevi so in itak, da smo čimveč zunajuser posted image  - sploh zdej, k se je Taj pocajtaluser posted image

Taj spi že švoh urco, jst sm pa glih tok rabla, da sem vas prebralauser posted image

Taj je tud dons spal sam eno rundo, sicer dve uri ampak ok. Drugo je pa štartal ob 18.45, pa sm mu na hitro razložila, da ne bo šlo, ker ne bi jst glih z njim dežurala pol do ene 22-ih spet. No, pa se je čist strinjal in se lepo igral naprejuser posted image user posted image

Sva pa sama doma...nagradno vprašanje za duplikat revije supermami...kje bi se lahko danes nahajal moj dragi???user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.10.2008 21:11:18   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: itata

polonca: ja sej to je to, da praksa pa kaže, da enkrat vzame dudo enkrat ne, enkrat spije čaj, spet drugič ne... zmeden je mal in se mi zdi, da se pač zbuja kar tako. mleka pa skor nimam več. tko za pol deci mogoče. glih tolk, da se crklja. sem gruntala, da bi mu zvečer ob večerji umetno mleko dala, da bi se mogoče bolj "najedel"... sam ne vem če bi kaj spremenilouser posted image  verjetno je za probat, kljub temu, da se dovolj naje GH zvečer. pa dala mu bom čaj v termosko pa bo mogoče tud. tole z joško ga moram res počas odvadit ponoč, ker drugač bo kriza še hujša...

ja, sej vem. cela znanost je to! user posted image mam kolege, ki se tudi borijo ponoči, pa jim ta klasična teorija 3 noči dretja, 4. noč spanje ni uspela. sama boš morala odkrit ameriko ali pa se te bo jakob usmilil in kar naenkrat začel spat. vse prenesem, ampak ponoč moram pa vsaj približno spat (to pomeni max 1 bujenje na nočuser posted image ). tako da si dobra, da sploh lahko funkcioniraš! user posted image user posted image

nizy, sej vem, zgodna sem še! user posted image user posted image user posted image   ampak sej veš kako je to, mal sem nestrpna. user posted image user posted image

metilu, čestitke za postavitev na noge, za 8 mesecev, za nov avto, za kostanj (njamiii)

februarka, joooj no! user posted image upam da se pri vas čimprej izboljša stanje. a larisa še bruha?user posted image

grem mal tv bulit, je american chopper na discoveryju in mi je paulie tko luškan, da ne smem zamudit user posted image user posted image user posted image user posted image ajde, se grem slinit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.10.2008 21:12:10   
mala_pikica
Larisa, jaz sem Lani in LUkcu delala inhalacije, ko sta bila tako prehlajena. V 5l lonec vode daš pest soli in kamilice, nato pa lonec postaviš na tla in se z otrokom vsedeš nad lonec. Jaz sem včeraj z Lukcem šla kar na Wc, ker je majhen prostor, na tla pa sem dala lonec. Pa, ko gre spati mu dam lonec še na tla pri vzgavju. Poiskusi, meni se zdi, da pomaga.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.10.2008 21:16:08   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Drugače pa sem naredila še eno sranje.
Malega sem dala prehitro v hojico in se še zdaj  (jutri bo star 8m) sploh noče nič plazit. ko ga dam na trebuh se samo na hrbet preobrne me je kr malo strah čeprav sem že slišala da so tudi nekateri drugi otroci, ki se niso plazili normalno razvili.
Saj bi ga pustila malo na trebuhu oz. na hrbtu, ker se obrne; samo pol pa tuli ko mali user posted image user posted image user posted image .

Pa sej se še ne rabi zdej plazit. Največji odstotek user posted image  se začne plazit med 9. in 10. mesecem, vse več otrok pa to fazo preskoči. user posted image  Sem šla prov v mojo ''biblijo'' motoričnega razvoja zdele prebrat in je plazenje na vrsti malo kasneje. Tko da, nič bat user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.10.2008 21:18:02   
Janey
čer

nimam časa brat, ker se moramo še zrihtat, smo namreč še budni, ker smo spali na poti iz lj od pol 6 do pol 8 in zdaj je še tak poln energije, da nima smisla it spat. bomo malo ritem zrušli,ampak bomo že prišli notuser posted image user posted image

no šli smo v zoo in se imeli NOROOOO....jakca je sicer takoj ko smo prišli not vgriznil osel, ker ga je imel en drug osel v kenguruju in ni pazil kam otrok rokice tišči, ampak smo se vsemu skupaj bol nasmejali, ni blo tak hudo, jaka se je hitro pomiril...pol smo šli gledat kozice in ker jih že pozna, ko ma teta njegova eno je bil celi nori...pa še ena je taka lušna mačkena. nardili smo tudi cel krig gor v breg in pogledali res vse živalce, na koncu pa za nagrado še žirafe...kake so...sladke do konca.
pol smo šli še k prababici in praprababici se pokazat kak smo zrasli, pokukat v premaman, ampak nisem imela časa kaj kupit, ker sta me moja2 čakala zunaj, pa v muller in hitro domov, ker se je jakcu že fejst spalo.

no pol je pa po poti domov pogovor nanesel na taščo in moj mi je povedal par stvari ki mu jih je spet zatežila...da nič ne vidita jakca (prejšni teden sta ga imela v petek 2 ure, v soboto ko sem bla na faksu skor cel dopoldan, v torek zvčer eno uro in včeraj eno uro...a ni to dost?) da je jaka skoz pri moji mami in da je tut lubek skoz tam (???odkod ji to, ker sploh ni res), da ona2 nista zaželena pri nas (še nista bla 2x na obisku, pa jima skoz govorima naj prideta ona2 gor, pa jaz se res vedno lepo z njima pogovarjam in se res trudim), in tako naprej, se mi niti ne da več pisat, ker mi gre spet na jok. ne morem verjet kaj ona pričakuje...da bomo mi spreminjali način življenja al kaj...da bo lahko jaka več z njima??HALO...a vsak dan al kak? ma sem jokala pol poti ko dež...se tak trudim,. da se razumemo, da nisem več nastrojena, da nimam več tega filinga in vse...pa dobim to v zameno...JAAAUUUUU

zdaj moram pa it, ker si bo otrok očke staknu, tak si jih mane

Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.10.2008 21:18:48   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Larisa, jaz sem Lani in LUkcu delala inhalacije, ko sta bila tako prehlajena. V 5l lonec vode daš pest soli in kamilice, nato pa lonec postaviš na tla in se z otrokom vsedeš nad lonec. Jaz sem včeraj z Lukcem šla kar na Wc, ker je majhen prostor, na tla pa sem dala lonec. Pa, ko gre spati mu dam lonec še na tla pri vzgavju. Poiskusi, meni se zdi, da pomaga.

Torej v vrelo vodo sol in kamilice in tako da para hlapi user posted image  
Ful hvala za nasvet, sem vsakega vesela. user posted image Sploh pa če kej pomaga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.10.2008 21:19:37   
jencili
Mateja, jst bi se strinjala z Lariso. Tudi, če fazo plazenja sploh preskoči, ni to nič narobe. Pač vsak otrok po svoje. Ni nekega pravila kako se morajo stvari po vrsti odvijati, zato nič ne skrbi, vse bo v najlepšem redu!user posted image

V končni fazi je Taj tudi prej stal, kot pa sedeluser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.10.2008 21:25:41   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elma - kako je bilo na tekmi user posted image

itata- je za en user posted image , tole vaše spanje , kar h men ga prinesi , da se bo malo nalezel celonočnega spanca  od naše

Azre ,..... mi mamo samo takrat težave , ko jo zobki matrajo , pa še to samo težko zaspi , ko pa enkrat zaspi se ne zbuja čez nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

polonca- jaz mislim ,da bo tavelka postelja za vašga prevelika , saj bo komaj letoinpol star, ko boste user posted image imel , mah

saj nevem lahko , da se motim , nabolj boš ti ocenila  takrat , ko bo čas zato ,.... zato še malo počaki user posted image

Čer....

Nizy ...user posted image katastrofa .....naši so od Kamnika zgubili 12:0user posted image , tko su bili poškodovani kot bi bli na karateuuser posted image 4 zvita gležnja in jih je vse minilo ....user posted image

Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi bolani otročki se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mamice pa držite se user posted image user posted image , mi smo HB  boljše ,  otroci so zdravi user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.10.2008 21:26:13 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.10.2008 21:29:24   
polonca78
janey, ja kaj pa tvoj dragi pravi na to kar je tašča oz. njegova mama rekla? a ne vidi, da ga imata dost (ne moji, ne njegovi starši nimajo našga toliko časa kot ga ti tastu in tašči pustiš - pa sva med tistimi, ki pustiva tudi drugim, da ga pazijo.) a ne vidi, da se trudiš? kako da ne drži s teboj in te ne potolaži oz. ti pove s tonom, ki ni obtožujoč ( sodim po tem, da si jokala zraven) ali si samo jezna na taščo, da te obtožuje oz. zahteva preveč od tebe? če tvoj dragi razume situacijo in ne vidi potrebe po spremembah, se ne sekirat. skoz eno uho notr, skoz drugo ven. sej se boste kmal odselili, a ne? tko da bo kmalu bolje. 

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.10.2008 21:31:42   
mesecnica
SN - zaenkrat še nič ne planiramo, ker tudi še user posted image  nisem dobila.

Listek - bogica. Migrene so res katastrofa. Upam, da si sedaj že OK. user posted image

Itata - ti moram povedat, da je pri nas tudi tako bujenje kot pri vas. Vsake dve urce, če ima pa dobro noč se zbuja pa na 3. Tudi tebi želim, da se čimprej pocajtaš. user posted image

Februarka - uhhh...tole je pa res kriza z vašo Larisko. Upam, da se čimprej poštimate. user posted image  Pa še glede antibiotikov. Naša nima nič manjšega apetita, je pa res da jeva Primotren. Mi nismo imeli nič driske. Na UZ prideš navrsto v istem dnevu v Ljubljani na Polikliniki, če imaš napotnico. Pomojem sedaj čakajo, da se z antibiotiki pozdravite, da bo urin OK potem boste šle pa na UZ.

Nizy - user posted image  za 4 user posted image .

Buči - Tilen je pa faca. Se mi zdi, da bo avtomehanik user posted image .

Mala_pikica - super, da je Luka boljše. Sem vesela zate in zanj.Samo, da se čimprej čisto pocajata user posted image .

MetiLu - user posted image  za nov avtek. Sem pa pa strani nazaj napisala, da imajo v Turbo Limaču Tobija v akciji za 140 EUR, če te zanima. Pa full luštne slikce.user posted image  Naša se sedaj tudi samo še na noge postavlja. Kamor pride se gor vleče. 

Larisa - vidim, da ste vi tudi še bogi. Ja groza, te bolezni so res user posted image . user posted image

Mateja81 - ne se sekirat, če se še ne plazi. Bo že. Eni malo prej drugi pa malo kasneje. Eni se celo ne plazijo. Brez skrbi, še vsi so na koncu shodili. user posted image

Janey - ti pa res nimaš sreče s taščo user posted image . Upam, da se vam uspe čimprej odselit.

Mi smo imeli danes trgatev. Je bilo super. Mala pridna. trgali so cca. pol urce potem pa piknik celo popoldne user posted image .
Sedaj pa tudi že spi. Upam, da zdrži čim dlje.
Sem pa ponoči našo malo testirala po dveh urcah, ko se je zbudila, če je sploh lačna ali je samo žejna. In sem ji lepo podturila segreto vodo za popit. In je nekaj časa vlekla potem pa nehala in spala še dve ure. No in zjutraj pogledam koliko je spila (ker v temi nisem čekirala) in vidim, da manjka 150 ml user posted image . Očitno je naša dečva ponoči res lačna user posted image . Samo jaz ne vem do kdaj se bomo takole hranili user posted image . Pomojem bo full kriza, če tole probam ukint.

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.10.2008 21:35:40   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

janey, ja kaj pa tvoj dragi pravi na to kar je tašča oz. njegova mama rekla? a ne vidi, da ga imata dost (ne moji, ne njegovi starši nimajo našga toliko časa kot ga ti tastu in tašči pustiš - pa sva med tistimi, ki pustiva tudi drugim, da ga pazijo.) a ne vidi, da se trudiš? kako da ne drži s teboj in te ne potolaži oz. ti pove s tonom, ki ni obtožujoč ( sodim po tem, da si jokala zraven) ali si samo jezna na taščo, da te obtožuje oz. zahteva preveč od tebe? če tvoj dragi razume situacijo in ne vidi potrebe po spremembah, se ne sekirat. skoz eno uho notr, skoz drugo ven. sej se boste kmal odselili, a ne? tko da bo kmalu bolje. 

ne sej on ni grd do mene, ampak on je taka flegma pa tut ve kaka je mama njegova da pač ne moreš nič in njemu je že vseeno. sej mi ni htel povedat, pa se je zagovoril, pa mi pol pač vse povedal. sej on mene že potolaži, ampak mene jezi, da se trudim, da včasih kam ne grem da lahko dam dol jakca, da...ne vem, ona pa tak. ma sej kaj čes...res je kmalu bomo šli in bo bolše. potem bom tut jaz z veseljem prišla za eno urco sem na obisk, ali pripeljala jakca, zdaj smo pa žal res malo doma, ampak tak je naš način življenja, ampak ko smo pa vednooooo damo al jakca dol al smo pa vsi doli. sem se mogla malo spucat, ampak še vedno sem tak žalostnauser posted image user posted image user posted image sem živčna da sem prej mojga nardla ko me je samo vprašal kaj je.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 11.10.2008 21:36:42 >

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.10.2008 21:37:04   
mesecnica
Mala_pikica - še nekaj sem te hotela vprašat. Kakšno imate sedaj kožico pri Lukcu? Pa še zanima me a ti kdaj kopaš Lukca v kopeli iz hrastovega lubja. Jaz sem danes našo prvič. Pa je bilo kar OK. Ponavadi ima bolj rdečo kožo, ko pride ven iz kopeli, kot jo je imela danes. Aha - a si že kaj probala mazat z ribjim mazilom?

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.10.2008 21:38:38   
nizy
hvala za čestitke za 4****user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.10.2008 21:43:38   
Janey
mesečnica če je spala do jutra in ni jedla mleka potem že ni lačna, mogoče je žejna in imate suh zrak(si tut ti žejna ko se zbudiš?) al je pač samo navajena jest in ji je že to da je topla voda dovolj

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.10.2008 21:44:50   
Mateja81
Ok punce hvala vsem za tolažbores se fajne da me takole potolažite čeprav ne pišem toliko redno vas pa toliko bolj redno berem:
Jencili kaj pa imaš to zaeno "biblijo" motoričnega razvoja? 
Jaz sem tud že dobila prvouser posted image prejšnji mesec-v bistvu kr hitro po tem ko sem zmanjšala dojenje. Druge pa ni od nikoder sem že delala test ampak je bila samo ena črtica-še dobro da je tako, čeprav bi kr še enga mela če bi bil tak sonček kot je Patrik-moj mali smeško.
Zdej bom pa še jaz dala nekaj slikic gor bom probala tudi jaz malo diplomirat kot Metilu.

Metilu mi tudi jutri slavimo 8m-čestitam sej ne morem verjet da je že tak velik. Meni res čas noooro hitro leti. Še malo pa se bomo menile da grejo v 1. razreduser posted image

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
11.10.2008 21:46:38   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mesečnica če je spala do jutra in ni jedla mleka potem že ni lačna, mogoče je žejna in imate suh zrak(si tut ti žejna ko se zbudiš?) al je pač samo navajena jest in ji je že to da je topla voda dovolj

Veš kako je bilo. Zbudila se je ob 23.00 in je jedla, potem ob 1.00 in je jedla, potem ob 3.00 in sem ji dala vodo in potem ob 5.00 in je jedla, pa še ob 7.00 in je jedla. user posted image  Zdej pa vedi. Ali je lačna ali žejna?

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
11.10.2008 21:46:41   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

ne sej on ni grd do mene, ampak on je taka flegma pa tut ve kaka je mama njegova da pač ne moreš nič in njemu je že vseeno. sej mi ni htel povedat, pa se je zagovoril, pa mi pol pač vse povedal. sej on mene že potolaži, ampak mene jezi, da se trudim, da včasih kam ne grem da lahko dam dol jakca, da...ne vem, ona pa tak. ma sej kaj čes...res je kmalu bomo šli in bo bolše. potem bom tut jaz z veseljem prišla za eno urco sem na obisk, ali pripeljala jakca, zdaj smo pa žal res malo doma, ampak tak je naš način življenja, ampak ko smo pa vednooooo damo al jakca dol al smo pa vsi doli. sem se mogla malo spucat, ampak še vedno sem tak žalostnauser posted image user posted image user posted image sem živčna da sem prej mojga nardla ko me je samo vprašal kaj je.user posted image user posted image user posted image

no, to pa razumem! sem za trenutek pomislila, da tvoj dragi zahteva spremembe,  kljub temu da se več kot očitno trudiš. vem, da je težko ampak enostavno se zgleduj po dragemu. on je očitno že obupal nad svojo mamo in se ne sekira več. ljudi je zelo težko spremenit in tud ne vem zakaj bi vidva morala svojo družinico prilagajat željam tašče - če ste malo doma, je to popolnoma vaša stvar, tašča pri tem nima nič. itak pa nikoli ne bo zadovoljna, vedno si bo želela več obiskov, da so stvari po njeno, .... enostavno ne bo nikoli videla koliko se ti trudiš, ker ona vidi samo svoj prav. skušaj se po dragemu zgledovati, če pa to ne bo uspelo, se pa veseli dneva, ko se odselite.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
11.10.2008 21:55:43   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Ok punce hvala vsem za tolažbores se fajne da me takole potolažite čeprav ne pišem toliko redno vas pa toliko bolj redno berem:
Jencili kaj pa imaš to zaeno "biblijo" motoričnega razvoja? 
Jaz sem tud že dobila prvouser posted image prejšnji mesec-v bistvu kr hitro po tem ko sem zmanjšala dojenje. Druge pa ni od nikoder sem že delala test ampak je bila samo ena črtica-še dobro da je tako, čeprav bi kr še enga mela če bi bil tak sonček kot je Patrik-moj mali smeško.
Zdej bom pa še jaz dala nekaj slikic gor bom probala tudi jaz malo diplomirat kot Metilu.

Metilu mi tudi jutri slavimo 8m-čestitam sej ne morem verjet da je že tak velik. Meni res čas noooro hitro leti. Še malo pa se bomo menile da grejo v 1. razreduser posted image

verjetno si naju z Lariso zamenjala...ona je napisala, da ima 'biblijo'user posted image
Sm pa tud sama prebrala že kar nekaj knjig na temo dojenčkov in njihovega razvoja in med drugim sem se naučila tudi to, kar sem prej napisalauser posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
11.10.2008 22:06:00   
jencili
kje so pa dons kej 'ta glavne' čveke?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
11.10.2008 22:06:06   
larisa
Mateja, imam knjigo Igriva vadba za dojenčka, kjer je po mesecih napisano, kaj ''navadno'' začnejo obvladovati v posameznem mesecu. Knjiga je od Andreje Semolič, ki se ukvarja z vadbo ki spodbuja motorični razvoj in ima kar ''strog'' pogled na veščine po mesecih. Pa je plazenje med 9 in 10. mesecem, tako da ziher ni kej bat. Je pa res, da je mogoče hojica potuha za določene položaje in zato ne marajo biti na tleh-hrbtu, trebuhu in zato malo dlje traja, da splazijo, se sami vsedejo itd...ampak dolgoročno sigurno to ne pomeni nič slabega. Čez nekaj mesecev sploh ne boš več vedela za to skrb user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!