|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
10.10.2008 21:53:31   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka a menjaš ostala dva čokoladna sojina pudinga za pivo user posted image  user posted image user posted image  

ti dam še 4 vanilijeve, pa 4 kavine zraven, sam pivo in tebe rabim da se mal skašljam user posted image

Sem se danes malo z jogurti in pudingi oborožila, da me dieta preveč ne uniči user posted image

jaz bi sam unedva čokoladna user posted image user posted image user posted image sem skromna user posted image user posted image user posted image no, al pa zbirčna user posted image user posted image user posted image
men bi tudi danes mal družbe pasal, sem cel dan v pogonu, pa bi še zdele mal čvekala

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
10.10.2008 21:54:04   
mesecnica

O mesečnica, čer user posted image  Sestra moja te lepo pozdravlja (je vprašala za vaju in sem ji povedala zgodbo) in pravi, da misli nate user posted image  Ej, a veš kam grem ju3 zjutraj? user posted image  Men se zdi, da sem že mesarjeva nočna mora user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za pozdrave od tvoje sister user posted image . Ne vem, če sem že povedala, s terapijami sedaj čakamo, da se malo poštimamo. Pa ko bomo naslednjič šli, moramo vse izvide sabo nest, da jih še ona pogleda. Dobr, ne? Še neo mnenje.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
10.10.2008 21:54:42   
Janey
Človek = je + spi + dela + uživa
Osel = je + spi

Torej,
Človek = Osel + dela + uživa

Torej,
Človek - uživa = Osel + dela

Povedano drugače,
Človek, ki ne uživa = Osel, ki dela.
[color="red" size="4"]

Enačba 2
[color="#444444" size="4"]

Moški = je + spi + služi denar
Osel = je + spi

Torej,
Moški = Osel + služi denar

Torej,
Moški - služi denar = Osel

Povedano drugače,
Moški, ki ne služi denarja = Osel
[color="red" size="4"]

Enačba 3
[color="#444444" size="4"]

Ženska = je + spi + zapravlja
Osel = je + spi

Torej,
Ženska = Osel + zapravlja

Torej,
Ženska - zapravlja = Osel

Povedano drugače,
Ženska, ki ne zapravlja = Osel

Sklep:

Iz enačbe 2 in enačbe 3,
Moški, ki ne služi denarja = Ženska, ki ne zapravlja.

Torej, moški služijo denar, da ženske ne postanejo oslice! (Postulat 1)

In, ženske zapravljajo, da moški ne postanejo osli! (Postulat 2)

Kaj dobimo?

Moški + Ženska = Osel + služi denar + Osel + zapravlja

Iz postulata 1 in 2 tako sklepamo:

Moški + Ženska = 2 osla, ki živita srečno skupaj !!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.10.2008 21:55:09   
mesecnica
Pa res - SN pa jaz tudi pogrešam. Upam, da sta obe z Lano OK. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.10.2008 21:55:56   
mesecnica
Janey - mast tole je pa čist preveč za razmišljat za zdele user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.10.2008 21:57:06   
mesecnica
Dolenjka - kje kupuješ sojine stvari?
Jaz naši ne upam dat še sojimih stvari, ker se bojim, da bi še kakšno alergijo na sojo staknila user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.10.2008 21:57:20   
dolenjka

dolenjka a menjaš ostala dva čokoladna sojina pudinga za pivo user posted image  user posted image user posted image  

ti dam še 4 vanilijeve, pa 4 kavine zraven, sam pivo in tebe rabim da se mal skašljam user posted image

Sem se danes malo z jogurti in pudingi oborožila, da me dieta preveč ne uniči user posted image

jaz bi sam unedva čokoladna user posted image user posted image user posted image sem skromna user posted image user posted image user posted image no, al pa zbirčna user posted image user posted image user posted image
men bi tudi danes mal družbe pasal, sem cel dan v pogonu, pa bi še zdele mal čvekala

če se prec v avto vsedem, sem ob 22.45 pri tebi in lahko 1 uro in pol čvekava, ti ješ pudinge, jaz pa pivo pijem, pol moram pa nazaj, da carico ob 1.30 podojim user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.10.2008 21:59:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Dolenjka - kje kupuješ sojine stvari?
Jaz naši ne upam dat še sojimih stvari, ker se bojim, da bi še kakšno alergijo na sojo staknila user posted image .

Kr v bivši Jankovičevi firmi sem bila user posted image  Sem pa v Leclercu tudi prečekirala in imajo nekaj užitnih jogurtov user posted image  Pa sladoled rižev sem najdla, pa pozabila kupit user posted image  user posted image
Jaz sem carici čisto malo jogurta dala, mogoče 5 polnih žlic vse skupaj user posted image  Sej več pa že težko vanjo spravim, pa mal s sadjem pokombiniram user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.10.2008 22:02:36   
polonca78
Februarka, drži se in ne mislit na najslabše! Sej se bo uredilouser posted image tvoja tašča je pa tud zlobauser posted image . namesto da bi te potolažila ti tako pribije. pa še res ni! ne pride do uroinfekta zaradi nepokritih ledvic user posted image

mala_pikica govorim o milupinih riževih kosmičih (mislim, da so brez glutena poleg riževih samo še koruzni kosmiči). sej zdej verjetno že veš o čem govorim, ker se jih tko povsod dobi. müller, mercator, DM, špar,leclerc, .... skratka povsod. druge variante kot te ----> http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162542 tkole na hitro nisem našla. brez glutena imaš na izbiro riževo ali koruzno kašo in pa potem imaš na izbiro ali ima že dodan aptamil 2 (to je ta, k sem ti link dala) ali pa brez (to so pa modre škatle). mi smo na aptamilu, tako da kupujem brez dodanega mleka in se naredi kot čokolešnik (mleko in dodaš poljubno št. žlic pahuljic), če pa vzameš že z mlekom pa samo vodo. pol se jim pa še sadje lahko dodaja in tako dalje.  men je všeč, ker še vedno dobi mleko za večerjo, ampak je bolj nasitno in spi. user posted image - obstajajo pa sigurno tudi druge znamke, ki prodajajo te kosmiče, samo jst sem navajena teh. ;)
joj, pikica da se boste čimprej pozdravili! kako lahko sploh skrbiš za mala dva, če si sama tako bolna?user posted image bogi ste no user posted image

dolenjka, vse nas razkurijo froci in deci in če kdaj zgubiš živce in se skregata nikakor ne pomeni, da si slaba žena, še manj pa slaba mama! kdo pa pelje taro na plavanje, ko tako uživa? super mama si, brez skrbi. je pa tud čist normalno, da živce zgubiš. bo jutri boljeuser posted image

mesečnica, hvala za čestitke!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
10.10.2008 22:02:39   
ella79
mesecnica user posted image user posted image user posted image da dobite še eno mnenje. imaš pa te pudinge tudi v DM-ju
jaz Zoji tudi ne bi upala še dat sojih stvari, k so preveč alergene in gensko obdelane. Še jaz jih mal z rezervo sedaj jem, k še dojim user posted image se mi zdijo riževi boljša varianta

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
10.10.2008 22:04:11   
polonca78
o pivu govorite? jst bi tud eno (ali dve), pa ne smeeeeem user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
10.10.2008 22:06:20   
mesecnica
Sem zadnjič v Kalčuke kupila neke borovničeve deserte iz riža, pa so čist užitni.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
10.10.2008 22:06:51   
dolenjka

mesecnica user posted image user posted image user posted image da dobite še eno mnenje. imaš pa te pudinge tudi v DM-ju
jaz Zoji tudi ne bi upala še dat sojih stvari, k so preveč alergene in gensko obdelane. Še jaz jih mal z rezervo sedaj jem, k še dojim user posted image se mi zdijo riževi boljša varianta

In kje si riževe najdla user posted image  A sem jaz slepa user posted image  Ker od "tadobrih" stvari sem samo sladoled našla user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
10.10.2008 22:07:23   
mesecnica
Polonca78 - drugače pa so brez glutena še proseni kosmiči user posted image . Se jih dobi v DM-ju od Alnature.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1114
10.10.2008 22:07:56   
dolenjka

Sem zadnjič v Kalčuke kupila neke borovničeve deserte iz riža, pa so čist užitni.user posted image

jaz kmetica sem pa v četrtek pozabila v Kalčka zavit ko sem bila v BTCju user posted image  sej grem v četrtek spet, pa bom mal oropala štacuno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.10.2008 22:08:13   
mesecnica
Dolenjka - riževe pudinge imajo tudi ja. Čokoladne in vanilijeve.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1116
10.10.2008 22:09:22   
mesecnica

jaz kmetica sem pa v četrtek pozabila v Kalčka zavit ko sem bila v BTCju user posted image  sej grem v četrtek spet, pa bom mal oropala štacuno user posted image

Hmmm...sej si čist pravo besedo uporabila ja....oropala....
Ker je drago za pop****.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.10.2008 22:09:45   
polonca78

Polonca78 - drugače pa so brez glutena še proseni kosmiči user posted image . Se jih dobi v DM-ju od Alnature.

no, vidiš tega pa nisem vedla! a luna to je? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.10.2008 22:10:39   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

Jap. Medve sva trenutno na riževih in prosenih, imam pa tudi koruzne že pripravljene, samo nismo še uvedle. user posted image  

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.10.2008 22:15:07   
polonca78

Jap. Medve sva trenutno na riževih in prosenih, imam pa tudi koruzne že pripravljene, samo nismo še uvedle. user posted image  

moram probat, ker midva sva poskusila samo koruzne in riževe, pa nad koruznimi ni preveč navdušen. riževe pa obožuje! sem dons mal na uro gledala in je pojedel (300ml vode z aptamilom in 3 in pol zvrhane žlice kosmičev) v manj kot 10 minutah, s tem da sem vmes pobirala igrače s tal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.10.2008 22:16:06   
dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  Sam jaz bi tudi jogurte user posted image  Dopoldan sem kar bolna brez user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1121
10.10.2008 22:23:02   
mesecnica

moram probat, ker midva sva poskusila samo koruzne in riževe, pa nad koruznimi ni preveč navdušen. riževe pa obožuje! sem dons mal na uro gledala in je pojedel (300ml vode z aptamilom in 3 in pol zvrhane žlice kosmičev) v manj kot 10 minutah, s tem da sem vmes pobirala igrače s tal. user posted image

Veš kaj mi ni jasno. A je tvoja kašica potem čist tekoča user posted image ? Ker jaz dam toliko kosmičev za 130 ml mleka. Saj si omenila, da po žlički jesta, a ne?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1122
10.10.2008 22:24:29   
mesecnica

user posted image  user posted image  user posted image  Sam jaz bi tudi jogurte user posted image  Dopoldan sem kar bolna brez user posted image  user posted image

jogurtov v Kalčku nimajo, žal user posted image . Sploh ne vem, kje se jih da dobit. Ker jaz sem jih iskala že povsod: v Mercatorju, v leclerku, v Kalčku, v Intersparu.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.10.2008 22:25:04   
srečka nosečka
čer, user posted image

pa ne da me nekatere pogrešate? user posted image
Mi smo zdravi user posted image , že trkam in vsem bolanim user posted image  in mamicam user posted image , da se čimprej pozdravite.
Preveč je napisanega, da bi vse pokomentirala. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
10.10.2008 22:25:48   
mesecnica
SN - samo da ste OK. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?