|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
10.10.2008 9:07:47   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

misar jaz te štekam. men bi bla to tud super nočuser posted image

ojaaa meni tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.10.2008 9:28:58   
itata
janey: jakob nima svoje sobe, ker smo vsi v eni... tko da me zbudi že če se premetava. kr neki. spije skor nič. čaj noče - flaške namreč. dude tud ne trenutno ker ima nos zamašen še zmer mal. joško pa dvakrat potegne pol pa čao... tko da ni fora lakote... če ga dvignem in nosim mu je najbolš. sam se pol čist zbudim in je spet adijo ena ura spanja zame... user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.10.2008 9:33:44   
Janey
itata pomoje bi jih morale pustit da se jokajo in po enem tednu čudežno spijouser posted image user posted image to piše v VSEH knjigah, da kao ponoči ne smeš skakat takoj k njemu, luči prižigat ga ven vzet....ampak pustit, dokler ne kriči, potem it pomirit in spet pustit da joka in to tak dolgo da sam nazaj zaspi, po enem tednu baje otrok spi, tudi će se zbudi sam nazaj zaspi. jaz tega pač ne morem. prvić kr mi je hudo ko joka, dugič pa kr pol pa res nič nebom spala. meni je danes pomembno, ne čez en teden, ker vem da če kmalu nebom ene par ur v kosu spala, bom počla.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.10.2008 9:39:31   
Februarka08
Jutro.user posted image

Danes sem pa naspanauser posted image Larisa je spala celo noč do 6h zjutrajuser posted image potem sem ji dala čaj, ga je zeksala v nulo bogicauser posted image pol sem jo pa kar budno dala nazaj v posteljico, ker pri meni ni hotla več spat in je sama zaspala in ŠE VEDNO SPIuser posted image user posted image user posted image user posted image ne morm verjet... zgleda mora nadoknadit neprespane nočiuser posted image sem jo zjutraj šlatala in se mi ni zdela prav vroča, ji bom potem zmerila ko se zbudi...

Upam samo da bo kaj bolje jedla, ker mi je včeraj zvečer tud večerjo bruhnila, nato pa samo 50ml mleka popilauser posted image samo glede na to da spi že skor 14 ur, ima dostuser posted image

Grem jo še enkrat pogledat, potem vas pa lahko mal preberem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.10.2008 9:39:57   
Janey
sem naložla slike s telefona na komp, pa je par lušnih:
tako uživa v parku na travici
user posted image
tako pri babi v antilopi
user posted image
tko pa na gugici
user posted image
tako ima rad kužka
user posted image
in tako lepo gleda izpod kapuce
user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.10.2008 9:51:44   
Februarka08
Ni več spala, ampak se igra v posteljiciuser posted image kak je pridnauser posted image

Janey user posted image user posted image luštkane slikiceuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.10.2008 9:53:15   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

itata pomoje bi jih morale pustit da se jokajo in po enem tednu čudežno spijouser posted image user posted image to piše v VSEH knjigah, da kao ponoči ne smeš skakat takoj k njemu, luči prižigat ga ven vzet....ampak pustit, dokler ne kriči, potem it pomirit in spet pustit da joka in to tak dolgo da sam nazaj zaspi, po enem tednu baje otrok spi, tudi će se zbudi sam nazaj zaspi. jaz tega pač ne morem. prvić kr mi je hudo ko joka, dugič pa kr pol pa res nič nebom spala. meni je danes pomembno, ne čez en teden, ker vem da če kmalu nebom ene par ur v kosu spala, bom počla.

s tem se jaz popolnoma NE strinjam. sposodi si knjigo Otroško spanje : brez joka v sanje. ful dobra knjiga, jo mam glih sposojeno in začenjam s programom, ki je notri opisan...pa ima da zlaufauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.10.2008 9:57:51   
Janey
No pa še par slik iz včerajšnega obiska:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.10.2008 9:58:43   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

s tem se jaz popolnoma NE strinjam. sposodi si knjigo Otroško spanje : brez joka v sanje. ful dobra knjiga, jo mam glih sposojeno in začenjam s programom, ki je notri opisan...pa ima da zlaufauser posted image user posted image user posted image user posted image

a res? ma jaz sem ttooooolko teh knjig o negi prebrala pa povsod tako piše.

bom si spodila in poskusila. HVAAALAAAAAAA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.10.2008 10:04:42   
misar
ja janey to naj bi bil pač sodoben pogled na otroško spanje. a ti si pripravljena otroka pustit da joka? jaz nisem, niti za minuto. razen, ko sem takooo utrujena da ne morem več...takrat pa moj prevzame, ko mam občutek da bom vrgla al pamža al pa sebe skoz okno user posted image user posted image user posted image user posted image tko za trenutek se mi zdi tko, saj pol mine 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.10.2008 10:05:51   
dolenjka
Tako, carica je šla pančkat, jaz pa zajtrkujem user posted image

Janey, a je tisto Lovro?

Glede spanja pa jaz ne bom nasvetov dajala, da ne bom spet kaki mamici na žulj stopila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.10.2008 10:06:40   
Janey
moj pikec spet spi že uro pa pol. si je zjutraj kar nardil nek red in vsak dan spi uro in poluser posted image user posted image počasi bo budnica. pol grema pa malo na sončka in že pride moja mami po naju, da mene odloži da me poberejo za v šolouser posted image user posted image

grem pokukat kaj dela naš pokec

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.10.2008 10:07:52   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ja janey to naj bi bil pač sodoben pogled na otroško spanje. a ti si pripravljena otroka pustit da joka? jaz nisem, niti za minuto. razen, ko sem takooo utrujena da ne morem več...takrat pa moj prevzame, ko mam občutek da bom vrgla al pamža al pa sebe skoz okno user posted image user posted image user posted image user posted image tko za trenutek se mi zdi tko, saj pol mine 

eh valda nisem, sej sm že prej napisala da nisem, ampak da tak piše v knjigah. sem že naročila ono knjigo, stane 10 eur v eni spletni knjigarni in jo že čakamuser posted image user posted image

sej pri nas je ravno to problem, da moj NE vskoči takrat.

dolenjka jap tisto je mali veliki frajer lovrouser posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 10.10.2008 10:08:23 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.10.2008 10:11:45   
Februarka08
Nimamo več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaenkratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.10.2008 10:14:50   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Nimamo več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaenkratuser posted image

jupiuser posted image user posted image user posted image zdaj pa hitro za 10 min na sončka in hitro nazaj pod toplo odejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.10.2008 10:18:40   
larisa
Jutro,

vidim da imate že težke debate user posted image user posted image user posted image  Ne bom pametna, ampak se ne strinjam s tem, da otrok ne rabi nikol jokat  user posted image A pol ko bo kej trmaril bo vedno vse dosegel, samo da se ne bo drl user posted image  No res ne bom razglabljala, ker ima pač vsaka mama svoj prav in tako je prav user posted image

Dolenjka, kakšen dež user posted image  Tuki je sonček  user posted image In ti si mislila tko po tihem po našem koncu letat in nič povedat. UŽALJENA user posted image

Naš nos je zabasan, ampak ni vročine, HB.Upam da tako ostane.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.10.2008 10:19:42   
dolenjka

user posted image   user posted image  user posted image

Janey, kak je čupavi Lovro user posted image  Cortek mali user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.10.2008 10:21:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dolenjka, kakšen dež user posted image  Tuki je sonček  user posted image In ti si mislila tko po tihem po našem koncu letat in nič povedat. UŽALJENA user posted image

Naš nos je zabasan, ampak ni vročine, HB.Upam da tako ostane.

nič rekla, ker si napisala da ste bolni user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.10.2008 10:23:05   
Janey
mi bomo jutri šli mogoče v zoo če bo ktera kje okol tam hodla bi bli za kako kavicouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.10.2008 10:24:43   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ja mali je tak super priden da brezveze...naš je moral skoz nekaj skakat in se sukat, lovro je pa sedel in se igral, kjerkoli, kadarkoliuser posted image
pa da ne govorim kak je luškan s to čupo in temi temnimi očkami, pa taki cartek...bi ga kar žulo in žulouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.10.2008 10:25:18   
dolenjka

mi bomo jutri šli mogoče v zoo če bo ktera kje okol tam hodla bi bli za kako kavicouser posted image user posted image

Mi3je bomo v mestu, lahko pokličeš in se res kaj vidimo user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.10.2008 10:25:31   
Janey
evo ga mojga sončka se je že zbudil

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.10.2008 10:26:16   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ja mali je tak super priden da brezveze...naš je moral skoz nekaj skakat in se sukat, lovro je pa sedel in se igral, kjerkoli, kadarkoliuser posted image
pa da ne govorim kak je luškan s to čupo in temi temnimi očkami, pa taki cartek...bi ga kar žulo in žulouser posted image user posted image

Povej Maruši, da naj ga kaj v živo pripelje pokazat, ji ga ne bom ukradla, si bom svojga naredila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.10.2008 10:40:58   
misar

eh valda nisem, sej sm že prej napisala da nisem, ampak da tak piše v knjigah. sem že naročila ono knjigo, stane 10 eur v eni spletni knjigarni in jo že čakamuser posted image user posted image

sej pri nas je ravno to problem, da moj NE vskoči takrat.

dolenjka jap tisto je mali veliki frajer lovrouser posted image

če moj ne bi vskočil takrat, ne bi preživel noči user posted image user posted image . po moje se tega zaveda. ne, ampak, če mi moj ne bi pomagal bi resno rekla, da imam namen se odselit, če ne bo boljše, saj za sex se vedno kdo najde, zato ni treba še enega kretena cele dneve prenašat user posted image . joj ja jaz sem res cel user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.10.2008 10:46:38   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jutro,

vidim da imate že težke debate user posted image user posted image user posted image  Ne bom pametna, ampak se ne strinjam s tem, da otrok ne rabi nikol jokat  user posted image A pol ko bo kej trmaril bo vedno vse dosegel, samo da se ne bo drl user posted image  No res ne bom razglabljala, ker ima pač vsaka mama svoj prav in tako je prav user posted image

ja ok...jok zaradi trmarjenja in jok zaradi stiske sta dve stvari. in pri otroku jih ločiš, pa ne rečt da ne. ponoči, če ne prideš k otroku, ki joka, če prebereš mal novodobne literature, pomeni, da nisi pripravljen kadarkoli mu pomagat v stiski. takrat ne gre za razvajenost...vsaj pri moji prinčipesi ne. moje mnenje in mnenje novodobnih strokovnjakov pač. user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?