|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
9.10.2008 21:03:52   
pina-1
čer.

sem v debeli in globoki depri. Utrujensot je prešla vse meje in ne morem več. Danes je bil prov naporen dan, zato se nisem nič oglasila. bo tudi zdej kratka in grem spat.

ANa je danes kot za piko na I sitna da je veselje. TIle zobki jo fajn mantrajo. Sva pa danes dobili po pošti telefonček na bombažke in smo ga že celega poslinili.

Dolenjka, super za carico in plavanje.
nizi čedtitke za mini RD.

vsem bolanim februarčkom pa koš poljubčkov in čiprejšnjo ozdravitev. Z vročino pa tudi jaz nebi dosti venih lazla. NO če je vročina malo čez 37 ja.

Aja, še tole sem vam pozabla povedat. Danes sva šli z Ano v cicibana in sva zrbali čevljčke. Mamo pa že št. 20user posted image .  bomo pa lažji za 50€user posted image . mater lupijo na otroških stvareh. Ampak kaj čmo. KAr je treba je treba.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.10.2008 21:14:01   
MetiLu
Čer!
Se opravičujem, ker vas zadnje čase zapostavljam, men dnevi res letijo mimo user posted image  ...

Zdele uživam ob pečenih kostanjčkih, mi jih možek lupi, da lahko tlele tipkam user posted image  čaka me pa še ene 8 gumbov za nazaj prišit na ene par različnih koncev user posted image

Vsem bolnim februarčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi se zaenkrat še kar dobro držimo user posted image

Buči, tudi mi smo še brezzobi user posted image

Polonca, mi tudi nimamo otroške sobe, tako da bo Janez še kar nekaj časa pri nama, ko bo pa vsaj približno prespal noč (oz. ko bodo stopnice na galerijo končane user posted image ), se pa midva seliva iz sobe, tako da bo iz spalnice nastala otroška... Sicer se pa še zbujamo 1x-3x na noč, večinoma za dudo, dojiva pa se zdej okol 5.30 zjutraj, spi do 7. Ko najdeš način kako otroka navadit spat celo noč mi prosim sporoč user posted image

Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za šoping in za pridno carico user posted image  Plavanje vam pa kar malo zavidam, jaz bi tud šla sam se prov bojim telih virusov user posted image  user posted image  Midva tudi nisva cepljena, pa res ne bi rada kaj staknila user posted image

Janey user posted image user posted image user posted image  za tvojo mamiko, a ni fajn, ko te starši tkole malo razvajajo user posted image  mene tudi moja mami kar precej user posted image user posted image

Nizy, happy birthday user posted image user posted image

Februarka user posted image  za Larisino raziskovanje, naš je tud začel noro šponat po stanovanju, najbolj všeč so mu pa čevlji v predsobi user posted image  Zdej je že tak frajer, da pripuza do mene, se povleče za trenirko, se na kolenih postavi pokonci in z eno nogo trenira vstajanje user posted image user posted image user posted image  

Mesečnica, vaša Lana je pa res ena bogica user posted image  user posted image user posted image user posted image se spomnim, da je imela moja polsestrica vročinske krče in po pripovedovanju očeta me je bilo groza kako to zgleda. Si ne predstavljam, da se nam kaj tazga zgodi, mene bi pobral user posted image  mi še vročine nismo mel do zdej, pomojem bom čist fertik ko mi bo enkrat zbolel user posted image  user posted image  Upam, da se kmalu porihtate user posted image user posted image

Zdej grem pa šivat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.10.2008 21:29:19   
Februarka08
Lepo in mirno nočko vam želim... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.10.2008 21:35:31   
Janey
čer

mi2 sma pa danes preživela en lep dan z marusho in lovrotom. še dobro, da si je zaklnila ključe v avto, sma z jakcem imela družbouser posted image user posted image lovro in jaka sta se lepo igrala, jaka je lovrota malo vgriznil, ampak lovro se mu nič ni pustil, ko ga je jaka malo po obrazu ga je kar nazajuser posted image user posted image več al manj sta se pa božala. v glavnem mi2 sma ful uživala, upam da ona2 tudi. jaka je danes prvič plazil po kolenihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pred petkom to nardil, priden in prvič se je vsedel samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo moj zlati fant.

pol smo šli pa še h kolegom, sem dobila super darilo, jakca je zabavala mala emica, ki je taka frajerka, da bzvuser posted image user posted image

je pa zaspal na poti domov in sem ga kar v postlico dala, ravnokar sta se pa z atijem najedla in upam, da bo spal vsaj par ur v kosu.

jaz grem še pod tuš pa spat

februarčki bolančki čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala_pikica revčikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na vas in jaka vam pošilja enga velikega zdravega poljubčka, da bo vse čimprej dobro.

mesečnica kako je kaj luna??

dolenjka tara je pa superuser posted image user posted image user posted image jaka še samo cvili, o kakem ploskanju, mahanju, petki,...lahko samo sanjamo, ker ga niti naučit ne morem ker me ne pogleda za 2sekundi, ker ne zna bit na miru. hiperaktivec mali..minuto ni na enem mestu, sploh se ne vsede in igra, ampak kar naprej nekaj suče in meče in naprej in nazaj in na hrbet....aaaaaaa

jencili  user posted image user posted image user posted image user posted image za taja..pocajtejte seuser posted image user posted image

februarka ti kar tukaj odgovorim...super hvala ti še enkrat, sem mela prej nekaj nareto, pa je bla grda oblika, tale tvoj je pa res dober in sem ga potem spremenila in nardila. no moj je dobil službouser posted image user posted image tak da...je pomagalo.

ostalo sem pozabla, ker sem zaspana in žejna

lep večer vam želim

srečka kje si??pogrešam vaju...upam da se kaj vidimo pred torkom.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.10.2008 21:45:03   
dolenjka
Je moj okupiral PC user posted image  user posted image

Janey, sej veš kako so si različni, naša se pa še ne plazi, tako da če bosta z Jakcem kaj skupaj, se lahko on odplazi, carica mu bo pa pa pa rekla in pomahala user posted image  user posted image  user posted image

Meti za plavanje je pa tko, da ne samo na plavanju, povsod lahko marsikaj trofijo naši user posted image  - pa bog ali pa smreka, kdorkoli pač, ne daj! samo če bom o tem razmišljala, potem s carico lahko doma sediva in je to to. Že en sam obisk nam tudi roto lahko prinese user posted image  
Dokler sem doma nama bomčim več privoščila, da se naužijeva ena druge, ker potem jo bom tako pogrešala user posted image  user posted image  user posted image

Larisa user posted image  in user posted image  tudi za Nejčka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.10.2008 21:45:45   
dolenjka
Aja pa Pinči, ne bit depra user posted image  sej smo me tu zate user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.10.2008 21:48:20   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Koliko februarčkov je še tako kot Tilen brezzobih?

Anaja je še brez user posted image .

polonca Anaja spi že kar lep čas celo noč brez prebujanja. No, zdaj je malo bolna še, se zbudi, samo jest pa že dolgo ni več treba. Upam, da bo tudi vmesno prebujanje le trenutno in da ji ne bo to zdaj prišlo v navado user posted image . Spi pa še v svoji posteljici v najini spalnici.

februarka, user posted image user posted image user posted image za Lariso. Naj se čimprej pocajta. Campol pa jaz ravno zaradi morebitnega bruhanja nočem dajat. Mi je svečka bolj ziher, vsaj dokler so še tako majhni.

mala pikica, pri vas pa ni videti konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

larisa, tudi vam user posted image user posted image user posted image  za ozdravitev!!!

Mi smo tudi šli že dopoldan malo v trgovino, popoldan pa za mal oveč kot urco na zrak. Je bilo tako fajn toplo! Je bila pa Anaja tudi malo tečka, saj me je hotela skozi zraven sebe, da jo animiram. Vse bolj zahtevna postaja.
Ponoči se še malo prebuja, nosek je pa še zmerom zabasan user posted image , drugače je pa kar vredu.

< Sporočilo je popravil bamby -- 9.10.2008 21:50:12 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.10.2008 21:48:58   
MetiLu
Upsiii, Mesečnica, se opravičujem, ker sem preimenovala tvojo hčerkico user posted image  

Pa tudi Tilnu od Buči happy birthday user posted image user posted image  ... sem prej pozabila user posted image

Sem pa z gumbi že na pol ... user posted image  pol mam pa še ene hlače za skrajšat, jutri moram pa še par štrikcev prišit nazaj na oblogo od posteljice... mater me jezi, vsakič ko preoblačim jogi, moram celo postlo razstavit in zmeraj kakšen štrik od obloge stran odtrgam, ko jogi ven vlečemuser posted image user posted image user posted image

No, dost za dones, lepo in mirno nočko vsem februarčkom in njihovim staršem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.10.2008 21:52:18   
ELMA
Čer...
MI smo mal boljše vsaj je vidit tko user posted image
Elma ima še čist mal probleme z nosom user posted image , ampak , boljše spi po noči tko da se mami tudi lohk mal naspi user posted image
Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nizy vse najboljše za mini RD  .user posted image user posted image user posted image

Buči , vam tudi vse najboljše za mini RD .user posted image user posted image user posted image user posted image Elma je tudi bez zobkovuser posted image
Jencili user posted image za Taja , pozdravite se čim prej .user posted image
Meti user posted image user posted image user posted image za šivanje .
Suzi user posted image user posted image za zobke pa GH .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.10.2008 21:56:29   
larisa
Zdej samo tuhtam kaj bi blo možno, da narobe počnem z našim malčkom....pa me zanima neki. Kako vi oblečete zdej vaše user posted image  za ven, če je sonček in kako če je brez sončka, no tko kot so zdej ti dnevi....greš na sprehod pa je hladno, pol pa sonček prižge, pa toplo rata user posted image  ???

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.10.2008 21:58:42   
ELMA
bamby user posted image hitro se pozdraviteuser posted image user posted image
Pri nas je ista situacija , še mal pa bo konec .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.10.2008 22:04:03   
ella79
janey user posted image user posted image user posted image za pravo plazenje. Pa upam, da si sam ti vidla, ne pa tudi tvoj user posted image user posted image user posted image

pina imam zdravilo zate user posted image bodi več na RR user posted image sej veš, me te zastopmo, pa še pojamraš nam lahko user posted image user posted image

meti ti pa skoz neke hlače krajšaš user posted image zakaj jih pa nizy ne daš, k si je šivalni stroj kupila, pa si more še mal izkušenj nabrat user posted image user posted image

kaj naj pa jaz povem user posted image zoja spančka, jaz sem pa pol milke pojedla user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.10.2008 22:05:39   
nizy
larisa- naša ima bodi dolgi rokav ,  navadna bombažna majčka , čez pa velur , na glavi  pa bombažna rutica , če piha pa tenka kapica ,... spodaj pa navadne žabice , hlače , pa čevljčki, če je bolj maraz dam še dekico čez nogice ali pa   tanjšo vrečo  od vozka user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.10.2008 22:07:02   
nizy
meti ti pa skoz neke hlače krajšaš zakaj jih pa nizy ne daš, k si je šivalni stroj kupila, pa si more še mal izkušenj nabrat

nizy je šele včeraj šivalni stroj dobila user posted image user posted image user posted image user posted image , no danes sem zašila mojo ob strani strgano majco user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.10.2008 22:07:28   
ella79
larisa jaz jo pomoje kar mal preveč oblačim, ampak... žabice, hlačke, bodi, majčka, čez pa če je sonček velur jaknico, drugače pa eno mal debelejšo ala velur. Pa tanko bombažno kapico. Če grem pa res pozno al pa zgodaj, jo pa še z dekco čez noge pokrijem. Sej če pomislim, da je skoraj 20 C zunaj, je tole čist preveč oblečena user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 965
9.10.2008 22:07:48   
bamby
larisa, jaz ji dam trakec čez ušesa, spodaj je pa v bodiju, trenirki in pleteni jopici, ali velurju, ali vetrovki, spodaj kavbojke, ali trenirka + nogavičke + obutev. Je pa res težko se odločit kaj in koliko boš otroka oblekel user posted image

< Sporočilo je popravil bamby -- 9.10.2008 22:09:24 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.10.2008 22:08:26   
nizy
glede na to , da nikoli nisem na stroj šivala  je to velik podvig zameuser posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.10.2008 22:08:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

meti ti pa skoz neke hlače krajšaš zakaj jih pa nizy ne daš, k si je šivalni stroj kupila, pa si more še mal izkušenj nabrat

nizy je šele včeraj šivalni stroj dobila user posted image user posted image user posted image user posted image , no danes sem zašila mojo ob strani strgano majco user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image obvladaš. Pa je ratal tako kot si si želela user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.10.2008 22:09:55   
jencili
čer,

Taj je zaspal šele pred pol ure. Iz tega bi se lahko sklepalo, da se bolje počutiuser posted image user posted image , ker je prejšnje večere hodu spat ob 20-ih. Ne, tud tko je bil ful dobro razpoložen in smo se vsi trije prov luštno igrali in crklaliuser posted image user posted image .

Skratka, čez dan smo mel vročino glih mal čez 37, zvečer pa je spet narastla na 38.5, sam mu je s pomočjo svečke spet ful lepo dol padlauser posted image .

Zdej se grem pa mal umit, da ne bom smetila tle gor...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 969
9.10.2008 22:10:44   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

user posted image user posted image user posted image obvladaš. Pa je ratal tako kot si si želela user posted image user posted image user posted image

tudi boljše bi lahko bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 970
9.10.2008 22:11:55   
larisa
Punce hvala za odgovore user posted image  
Tudi jaz mislim, da ga preveč oblačim in da mi zašvica, pol ga pa kej iz vozička vzamem, če gledava račke al pa ovčke user posted image , pa zapiha...pa je narejeno user posted image  
Ella jaz ga oblečem tko kot ti, pa še v zimski vreči od vozička je in mislim da je to res preveč...user posted image

Aja, Nizy user posted image  za osemko user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 971
9.10.2008 22:13:19   
nizy
punce , hvala za čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 972
9.10.2008 22:15:41   
jencili
Larisa, tud jst Taja tko oblečem kot ostale. V bistvu ma zgoraj 3 plasti dolgih rokavov, spodaj pa 2 + copatki, če je pa res hladno, pa še dekco čez.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.10.2008 22:17:02   
ella79
larisa men se zdi za zimso vrečo še čist pretoplo user posted image k potem ne vem, v kaj jo bom dajala, k bo 20 stopinj bolj hladno user posted image najhujš za user posted image je, da zašvicajo, potem pa vn, pa mal zapiha... pa že teče iz nosa. Pomoje jih zelo malo zboli zato, k bi jih dejansko zeblo user posted image
aja, imam pa jaz spodnji del zimske vreče v vozičku, tako da leži na toplem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 974
9.10.2008 22:25:58   
dolenjka
Lepo da ste zaštartale s čvekom user posted image  Nekaj delam, pa sem mal zabluzila.....

Carica je oblečena v body dr, čez bombažna majčka dr in jopica, spodaj pa samo nogavičke in hlače, pa čeveljčki. Če je hladno jo pokrijem z dekico, ker se mi zdi da je kar ok tko. Baje jih je treba tolk kot sebe oblačit, no jaz jo za 1 dolge rokave več user posted image  Žabic pa zdaj ne dajem, ker ne vem kaj bom pol pozimi - dvoje?? No, vsaka svojega user posted image  anjbolj pozna, ampak naša je bolj radiator sorte - po očiju user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?