Naina -> RE: Februarski sončki - 6.del (3.11.2008 14:22:54)
|
Midva pa zdej končno spiva. Sem tolk utrujena, da sem naredila ful kozlarijo - zaklenila ključe (avto, stanovanje, ...) v avto, ko sva mislila iti na sprehod. No, pol sem pa komaj organizirala, da so mi prinesli nove ključe. Mali je bil pa siten, ko... Kar tuli in tuli, če me slučajno minutko ni zraven. Pol je pa v vsem tem na sprehodu še čevlje vrgel na tla, ko sem telefon vlekla iz torbice in nisem valda njega gledala. Sem pol, ko ena kura laufala okoli in jih iskala, otrok pa tulil pr dedku. Mislm... Bajsa, če te skrbi, nazaj in zateži, čeprav oni radi brezveze strašijo. Meni so naredil ravno obratno. Mene je pa vprašal kakšna mama sem, da pustim otroka jokat, ko sem ga prosila naj ga dobro pregleda, saj se mi je skoz (dneve in noči) jokal - ne, tulil ko sraka. Naredila sem čisto vse kar sem vedela in znala, prebrala svega in svašta kaj še naredit, pa ni bilo nič bolje. No, pa sem bla tečna, ko sam hudič in pol so ugotovili, da je ful slabokrven in je to vzrok, da se moj smejoči fantek tko joka in nič ne spančka. Naši dohtarji so res svjetski. Važno, da je vse po šablonah in, da imajo čim manj problemov s tabo. Jencili, res je glede dopusta. Jaz sem se pred nastopom porodniške slučajno pozanimala o tem. Kolkr sem uspela zvedet takrat je bilo, da ne moreš v enem kosu porabit celega dopusta za to leto na koncu, če si od začetka leta na porodniškem. Če te zanima bolj konkretno, se lahko pozanimam. Takrat sem potem naredila tako, da sem janurja že začela koristit dopust 2008 do dneva nastopa moje porodniške. Ostalo mi je tko še pol dopusta, ki ga bom koristila, ko bom morala nazaj v službo. Jaz bom torej koristila celoten dopust za 2008.
|
|
|
|