Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 8:42:47
|
|
|
|
slikica1
|
.
< Sporočilo je popravil slikica1 -- 1.3.2010 8:46:01 >
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 8:46:57
|
|
|
|
slikica1
|
??
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 9:22:25
|
|
|
|
jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Smo naročili torto za sinov 3. rojstni dan, pol čokoladne, pol višnjeve, preoblečena s tičino maso, gor pa iz iste mase malo večji vlakec tomaž z dvema vagonoma. Za 30 kosov smo dali 133 EUR! Mene je skor na rit vrglo. Res, da je lepa, pa kar velika, ampak če preračunam, pride cena za kos 4,5 EUR, kar je več kot bivših 1.000 SIT. Uf!!! ja halo... zakaj pa sami ne spečete torto? meni niti na misel ne pade, da bi jo kupila, ker vem da so drage kot žafran, pa bolje, da sam ene 4 torte narediš in te pride verjetno več kot pol ceneje... Se pa strinjam, da bi mene tud kap ob taki ceni, je pa vse odvisno od slaščičarne, oblike, preliva,... :)
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 9:58:01
|
|
|
|
majch
|
ja za tako torto bi tudi jaz malo več računala. Nisem profi, samo vidim, da gre v tičino in v izdelovanje veliiiko materiala in časa. Je veliko, ne zdi se mi pa tako grozno pretiravanje.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 9:58:31
|
|
|
|
ivao1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Smo naročili torto za sinov 3. rojstni dan, pol čokoladne, pol višnjeve, preoblečena s tičino maso, gor pa iz iste mase malo večji vlakec tomaž z dvema vagonoma. Za 30 kosov smo dali 133 EUR! Mene je skor na rit vrglo. Res, da je lepa, pa kar velika, ampak če preračunam, pride cena za kos 4,5 EUR, kar je več kot bivših 1.000 SIT. Uf!!! to je za moje pojme definitivni predrago, za torto velikosti od 30-40 ljudi še nisem dala več kot 50 €, s tem da si sama zberem okus in kaka naj bi bila.
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 10:05:28
|
|
|
|
pety78
|
ja halo... zakaj pa sami ne spečete torto? Ja, halooooo, saj jih... http://www.mojalbum.com/pety78/za-sladokusce Ampak je bila taka situacija, da časovno ni bilo izvedljivo. Pa btw, to je že ful stara tema. Me pa še vedno zaboli, ko se spomnim cene.
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 10:16:42
|
|
|
|
butterfly2
|
Ja sigurno, da je bolje speči torto sam. pa še točno veš kaj pol ješ. Če nisi ravno neki oblikovalni mojster pa počiš gor skenitano sliko, pa je. Tudi jaz sem med tistimi bolj nerodnimi in so mi jo poslali po pošti. Nekje na netu sem našla naslov...mislim da klotr1x@gmail.com pa so mi jo kaj hitro poslali. Saj otroci tak ne opazijo tistih mojih pomanjkljivosti. Za 20 eur smo bli vsi zadovoljni. Tema pa je res že malo zguljena . LP
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 17:31:34
|
|
|
|
bubu_bibi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 ja halo... zakaj pa sami ne spečete torto? Ja, halooooo, saj jih... http://www.mojalbum.com/pety78/za-sladokusce Ampak je bila taka situacija, da časovno ni bilo izvedljivo. Pa btw, to je že ful stara tema. Me pa še vedno zaboli, ko se spomnim cene. Mene bi tudi bolelo... Sicer pa super izgledajo tvoje torte!
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 17:38:33
|
|
|
|
krfjolca
|
Meni se ne zdi tako ogromno. Če pomislim, koliko truda je bilo vloženega v torto, ki sem jo jaz naredila za tamalega, bi verjetno tudi računala precej, če bi jo delala za koga drugega po naročilu. S figuricami sem se ubadala eno celo popoldne do poznih večernih ur, pa še en cel dan za samo izdelavo torte. Končni izdelek je bil pa takle:
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 17:39:47
|
|
|
|
butterfly2
|
IZVIRNO SPOROČILO: butterfly2 Ja sigurno, da je bolje speči torto sam. pa še točno veš kaj pol ješ. Če nisi ravno neki oblikovalni mojster pa počiš gor skenirano sliko, pa je. Tudi jaz sem med tistimi bolj nerodnimi ampak slika vse popravi. pa še lepo po pošti so mi jo poslali. da nisem rabla nikam hodit. Nekje na netu sem našla naslov...mislim da klotr1x@gmail.com pa so mi jo kaj hitro poslali. Otroci pa tak pol niti ne opazijo drugih mojih pomanjkljivosti. Za 20 eur smo bli vsi zadovoljni. Tema pa je res že malo zguljena . LP
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 17:45:01
|
|
|
|
blaža
|
Krfjolca, super je ratala. jaz sem pa ta vikend nardila mami za 60 rd tole.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 19:52:33
|
|
|
|
poli*
|
http://katarinak torte pri salmoneli .blogspot.com/ hud naslov
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:03:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* http://katarinak torte pri salmoneli .blogspot.com/ hud naslov Ja kr. Škoda, ki se ne aktivira na rr kot podpis. http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:04:13
|
|
|
|
blaža
|
poli, a te je kej strah? ker si poli, jaz pa pri salmoneli?
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: blaža
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:08:22
|
|
|
|
poli*
|
Ja, se že bojim, da se me kaj prime
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:16:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Ja, se že bojim, da se me kaj prime , ja kr pazi se. Preberi na blogu kako bo ime moji slaščičarni? Ugani?
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:17:22
|
|
|
|
blaža
|
milijonarka hvala za rožice.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Smajliji primerni torti .
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:38:51
|
|
|
|
Spark
|
Blaža, bravo- zgleda zelo dobro.
|
|
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 20:51:55
|
|
|
|
blaža
|
Spodnja je bla od sestre Vendeline orehova, zgornja pa iz kul slo : jagodno-borovničeva svečana torta. Mega obe. Tale sadna je božanska, sem prvič delala in bom sigurno še velikokrat, ker je krema z smetano in mascarponejem, le želatine jaz nisem dala, pa borovnice, al pa jagode, maline, mmmm.Prelila sem pa jaz orehovo ta spodnjo z temno čokolado, sadno pa z belo čokolado. Super je bla.
|
|
RE: A je to normalno...cena torte? 1.3.2010 21:31:36
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Tale sadna je božanska, sem prvič delala in bom sigurno še velikokrat, ker je krema z smetano in mascarponejem, le želatine jaz nisem dala, pa borovnice, al pa jagode, maline, mmmm.Prelila sem pa jaz orehovo ta spodnjo z temno čokolado, sadno pa z belo čokolado. Super je bla. Haha, moja je tudi jagodnoborovničeva s kulslo Zgornja pa je čokoladna - tisti recept s pariško kremo, fenomenalna.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?