Kaj bi to bilo? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

nanč -> Kaj bi to bilo? (27.9.2008 18:20:01)

Naš mali(14 mesecev)je teden nazaj dobil malo vročine en dan,pikice po trebuhu in okrog spolovila.Nato vse skupaj mine.V petek je spet imel  vročino,bil je neješč in tečen.Pri zdravniku niso ugotovili nič posebnega.Danes pa so se spet pojavile pikice po nogah,dlaneh(take drobne so)okrog ust in po bradi pa ima take podobne mehurčkom,ki bi jih lahko predrla.Ima jih še na zatilju malo in na ušesu.Najbolj me spominja na vodene koze[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]A ne bi potem imel po vsem telesu?Dajte m i malo pomagat glede na vaše izkušnje...

Anonimen -> RE: Kaj bi to bilo? (27.9.2008 18:26:44)

Alergija? To mi je prvo prišlo na pamet.

nanč -> RE: Kaj bi to bilo? (27.9.2008 20:16:00)

Alergija?In vročina?

Anonimen -> RE: Kaj bi to bilo? (27.9.2008 21:15:58)

Mi smo imeli pikice po celem telesu, največ pa na splovilu - oziroma te so se najbolje videle. Baje je to enteroviroza za katero ni zdravila. Vsaj taka je bila diagnoza zdravnice.
Mogoče imate tudi vi to. Se pa lahko pojavi vse od driske, bruhanja, vročine... ni da ni, zdravila pa ni. Mine samo od sebe.
Mi smo imeli prvi teden enterovirozo, naslednji teden hud kašelj, sedaj tretji teden pa nas je napadel še adeno virus - noro. To je pa vrtec.

Stran: [1]