ali koristite Limit (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Erdbeere -> ali koristite Limit (16.3.2005 7:55:35)

Jest ga mam tud, pa ga ko ga grem vsako leto podaljšat za ene 50 t zmanjšam....no do zdej sem 1x to naredila....upam da bo letos tud uspelo....morm ga čimprej pokrit, pol pa k bom spet rabla ga bom pa spet vzela..zakaj pa ne če ti dajo..pa če se lepo obnašaš ga skoz loh maš ;)

janja -> ali koristite Limit (16.3.2005 8:04:06)

Mi smo tudi stalno v limitu. Mislim, pa da kratkoročno gledano limit ni dražji od kredita (nekje enako). Ugodnost je edino ta, da so obresti glede na to koliko limita dejansko imaš (pri kreditu pa ti obresti obračunajo na celoten znesek).

Je pa limit začaran krog, težko zlezeš ven, ko si enkrat notri. Mi imamo zlato kartico NLB, ki omogoča stalen limit do 300.000 brez podaljšanj in stroškov odobritve.

čau,

a.jda -> ali koristite Limit (16.3.2005 9:17:57)

imam ga 500.000.00 SIT, ampk smo si rihtal stanovanje. Tudi moj ga ma toliko, pa še kredit odplačujeva. Enkrat bo bolš.

Magi* -> ali koristite Limit (16.3.2005 13:04:42)

jaz ga pa koristim, seveda čim manj. pride pa prav, ko maš kake izredne izdatke in ti ni treba na banko fehtat kredit. zadnje čase mi pride prav zelo velikokrat. na žalost. to, da pa stane nekaj - ja itak da stane. brezobrestni krediti so samo v ati banki. ta je pa zame že dolgo zaprta.

viv_ -> ali koristite Limit (16.3.2005 19:50:36)

Jaz ga tudi stalno koristim... se ne spomnem kdaj sem bila nazadnje na nuli - no ko pride plača sem že, celo kaj v plusu :)- potem pa spet "zabredem". vsake tolikol mi moj nakaže, da me "reši", ampak ne traja dolgo.

Skye -> ali koristite Limit (16.3.2005 20:16:29)

ga imam...vendar ne koristim...razen poleti...ko gremo na dopust....takrat zelo prav pride:)-

Ro-La -> ali koristite Limit (16.3.2005 20:54:35)

Ne limitov, ne kreditov, ne lizingov, ne nič.... ne koristimo, ker zaenkrat pridemo skoz z tem kar zaslužimo.

puri -> ali koristite Limit (17.3.2005 13:55:25)

Jaz sem bla kar nekaj časa skos v limitu, sedaj mi je pa končno ratalo ven prilest:bravo: in sem prav vesela, je veliko boljši občutek, če nisi not,..... vsaj meni:)!

lp

simona1 -> ali koristite Limit (18.3.2005 9:28:07)

Ja žal :(( ga imava oba z možem, poraba je bla pa za stanovanje pa za nujno popravilo avta (večji strošek). Nekaj časa sem bla še slabe volje zaradi tega, zdej pa prov nič več, sam nisem še naštudirala kdaj ga bom pokrila, glede na naše plače je kr mal kriza. Bo že!!

Tinna -> ali koristite Limit (18.3.2005 18:34:36)

Jaz sem ga tud imela, ker sva si rihtala stanovanje ampak pol nisem mogla prit na plus. No in tako se mi je bolj splačalo najet kredit za pokrit limit, ker sem samo ob sklenitvi plačala 20.000 SIT in zdej imam obrok vsak mesec dve leti, da ga pokrijem. Prej pa sem vsak mesec plačevala 6.000 SIT obresti limita.:((

pupika -> ali koristite Limit (21.3.2005 11:55:37)

Tudi jaz ga imam, koristim pa ga, kadar ga potrebujem, mislim, da ga bom sedaj še preklem,ano rabila in vem, da je težko pridet potem spet v pozitivno stanje.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]