krvaviev (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> krvaviev (27.9.2008 13:27:18)

Danes zjutraj sem  ko sem šla na wc  in se obrrisala zagledala bledo kri na papairju. Zdaj se vem kaj naj naredi,. Sama sem  doma z otrokom i ne vem kaj naj naredim . Glavo mi bo razneslo.

Prosim za nasvet.

nara123 -> RE: krvaviev (27.9.2008 13:32:22)

Pozdravljena,nisi napisala koliko časa si noseča?Jaz sem začela krvaveti oziroma je bil to bol rjavkast izcedek v 6 tednu in je trajal cca 14 dni,absolutno sem šla k Ginekologu še isti dan,kar stori tudi ti.Pojdi na Urgenco malega pa vzami s sabo če ni druge varjante.Držim pesti in veliko sreče 

bučibači -> RE: krvaviev (27.9.2008 13:32:35)

koliko si pa noseča? počivaj, če se ti bo še pojavila, pa kliči v porodnišnico ter povprašaj  kako in kaj !
jaz sem noseča 25 t in večkrat, ko grem na wc, se mi dogaja da malenkost zakrvavim, samo toliko, da ko obrišem se vidi , na hlačkah se pa ne pozna. sem pa že tudi močno krvavela, takrat sem pa takoj šla v porodnišnico.

počivaj, počivaj,....pa javi

Anonimen -> RE: krvaviev (27.9.2008 13:59:24)

Sem pa skoraj v 8 tednu nosečnosti. Sej na spodnjih hlačkah se ne pozna samo ko se obrišem.

Naja30 -> RE: krvaviev (27.9.2008 14:08:29)

Poskusi si dobiti kakšno varstvo za otroka in pojdi na urgenco.

bučibači -> RE: krvaviev (27.9.2008 14:11:13)

glej, jaz bi tako naredila, ti pa sama presodi!!!!!

počivaj, v kolikor se ti ne izboljša v dveh, treh urah, pa pokliči in povprašaj, če menijo, da prideš na pregled ali še počakaš!!!

Pa res POČIVAJ!!! samo glede na to, da imaš še malega doma,...poskusi vseeno!!!

Polynesia -> RE: krvaviev (27.9.2008 14:27:27)

Urgenca obvezno!!!!! Brez razmišljanja, da te pregledajo in dajo ustrezne tablete, verjetno Dabroston.
Jaz sem "tekla" na urgenco in sem vesela, da sem tako naredila, sedaj sem v 35.tednu.
Pa počivanje in bolniška (itak ti bodo vse tam povedali), to je edino kar lahko sama narediš in to je že veliko oz.vse.

Pa srečno.

katja_p -> RE: krvaviev (27.9.2008 19:38:57)

Upam, da ti je uspelo uredit zadeve. Moj predlog bi bil, da pokličem G in vprašaš. Je pa zelo riskantno, glede na to, da si v začetku. Zdravniki bodo najbrž dali Dabroston in pol pa samo POČIVAJ!

Maxy -> RE: krvaviev (27.9.2008 19:59:34)

Pozdravljena, upam da si že odšla po pomoč. Sem v 7. tednu nosečnosti in sem tudi danes popoldne (očitno je tak čuden dan), opazila kri na toaletnem papirju. Sem kar letela na urgenco in se celo ginekologinji opravičila, da verjetno malo pretiravm, sam bla je res sveža kri. Naredila mi je ultrazvok, in moja pikica zaostaja v razvoju in tudi srce ne utripa. Jutri zjutraj imam abrazijo. Mi je zelo hudo, ampak sem se sprijaznila s tem, da je pač tako moralo biti. Pa veliko sreče!

Polynesia -> RE: krvaviev (27.9.2008 20:25:13)

Maxy dobro vem kako to izgleda in kaj te čaka, ampak ne obupaj, vse bo še dobro...važno da si se sprijaznila, časa za prebolevanje pa bo še!!!
Pa srečno jutri!!!

orto2 -> RE: krvaviev (27.9.2008 20:33:01)

maxi, žal mi je za tvojega srčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], ampak je že moralo tako biti in ne bi bil sposoben preživeti, čeprav je težko

anonimna, mislim da je zelo pomembno da greš takoj ko opaziš krvavitev na urgenco, kot je to storila maxi.
jaz se tudi krvavela v 6 tednu, odletela na urgenco, dobila dabroston in obvezno ležanje in se je očitno posrečilo, saj sem 20 tednov noseča. mi je pa takrat pušenjak napisal, da se 80% krvavitev v tako zgodnji nosečnosti konča z splavom.

srečno obema[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Maxy -> RE: krvaviev (28.9.2008 19:33:46)

Pozdravljene, no vsega je konec. Sedaj sem doma, na bolniški en teden, da se pocajtam. Drugače pa je blo zelo težko, sem non stop jokala, še posebno ko sem šla proti operacijski.  Ko sem dobila v roke izvid, sem ugotovila, da res ni imel možnosti, da bi preživel. Kromosomska napaka, narava dela selekcijo. Je bla pa poleg mene še ena,  ki je bla v 11. tednu nosečnosti. Njej pa mislim, da je bilo še težje. No zdej pa v nove boje. A ne? To sem napisala  kot opozorilo, da se s takimi stvarmi (krvavimi izcedki) res ni za hecat.

Stran: [1]