|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trije testi poziitvni, na Uz pa še nič
27.9.2008 9:22:22   
sara2
Živjo!

Že skoraj 7 let delava na majhni pikici in do sedaj ni bilo nič. A prešnji teden sem se peljala domov iz službe in nehote pomislila na svoj rjav izcedek, ki je trajal že en teden. Potiho sem si rekla, da naj ne pride user posted image , naj bom tokrat user posted image . Ne vem kaj mi je bilo, da sem naredila test (Baybi check), ki je bil takoj pozitiven. Ker nisem mogla verjeti, da vidim user posted image , sem takoj odhitela v lekarno po CB in tudi ta je pokazal plusek. Ker me je skrbel izcedek sem takoj klicala ginekologinjo in me je naročila na pregled takoj naslednji dan (v sredo). Ko je naredila Uz se je sicer videla zadebeljena sluznica, a v maternici ni bilo še ničesar. Naročila me je spet naslednji teden, ker bi naj bilo še prezgodaj za vgnezditev. Mene pa sedaj skrbi, da je kaj narobe. Zadnjo user posted image sem imela nekej 15.8. Približno pravim zato, ker je bilo prejšnji mesec vse zmedeno, saj sem imela še vmes eno enodnevno krvavitev. Baybi check sem ponovila še v četrtek in spet je bil pozitiven. Res je bila črtica najprej le rahlo vidna, a po petih minutah je bilal e malo manj močna kot testna. Izcedka ni več, imam le rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, križu ter desnem jajčniku, pa tudi pekoč občutek v dojkah je prisoten. A je možno, da bi zatajili trije testi? Je imela katera podobno izkušnjo. Res si želim biti user posted image .

Lp, user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trije testi poziitvni, na Uz pa še nič
27.9.2008 9:24:14   
ledenka
prej kot 6 tednov po ZM se na UZju redkokdaj kaj vidi.

tako da se ne sekiraj in počakaj na naslednji pregled!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2008 9:45:31   
boob
trije testi pa na UZ zadebeljena sluznica . . . pa ledenka pravi da se pred 6t redko kadaj vidi. . .
lehko ti kar čestitamo. . . novauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2008 9:58:55   
sara2
Hvala vam. Me te besede kar tolažijo. Naj že čimprej pride ta torek ob 15.30, da izvem , da se je moja pikica vgnezdila. Obljuibim, da vam takoj sporočim.

user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2008 10:16:30   
CIPRESA
sara2

Naj ti povem svojo izkušnjo glede tega kdaj  se kaj vidi.  V novembru sem imela IMN, moj plodek se je ustavil v jajcevodu in zato na UZ ni bilo nič videti. neznosna bolečina v desni nogi in križu je pokazala da bo potrebno čiščenje ker ni prišlo do ugnezditve v maternici (izvenmaternična nosečnost).
Potem je sledila laparoskopija, kjer so mi odstranili desni jajcevod in ponovno  sva z možem probavala . Ratalo je po 3 mesecih in takoj sem se naročila na UZ, kjer se seveda še ni nič videlo, bilo je prekmalu. Takrat sem Pušenjaka vprašala kdaj naj bi se že kaj videlo na UZ pa je rekel da nekje od 7-10 dni po prvem dnevu izostanka menstruacije. V primeru da se še takrat ne vidi potem ti priporočam  oz. saj bo G itakte dala naprej na odvzem krvi (hormona ßHCG) kjer se točno vidi ali je še prekmalu ali pa gre lahko tudi za IMN.

Nočem te strašiti v zvezi z tem ampak bolje je da veš prej take stvari kot pa da je že prepozno. Sama o IMn nisem vedela veliko in v 8t nosečnosti ko je bila bolečina res že neznosna sem šla na ginekološko urgenco kjer so mi tudi ugotovili IMn in še isti dan pod nujno sem morala na odstranitev jajcevoda. Če bi vedela to prej in bi pravočasno ugotovili  da gre za IMn bi lahko z pomočjo tablet splavila in še obdržala jajcevod.

Zaenkrat mislim da je bil UZ še prekmalu da bi se kaj videlo, sedaj ko boš šla pa bi se morala videti že GV, srček se vidi še kak teden kasneje.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2008 10:20:51   
ursi
Držim pesti, da boš videla pikico v maternici! user posted image user posted image  In srečno ter lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2008 11:42:28   
sončnica13
Čisto možno je, da se na UZ ploda še ne vidi, ker si tako zgodaj šla na pregled. Po mojem se lahko veseliš user posted image , saj so ti testi pokazali user posted image . držim pesti, da na naslednjem pregledu vidite malo pikico v maternici.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2008 12:04:16   
Naja30
G bi ti lahko povedala, da je prezgodaj, da se vidi karkoli. Meni se še v 7t ni vidlo, en teden kasneje pa že.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2008 12:50:12   
dreamhorse
Jaz tudi mislim, da je prezgodaj za UZ in da trije testi pa ne morejo pokazat narobe. Upam, da se ne motim, drugače pa čestitke, srečka nosečka!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2008 15:05:53   
lelaval
Jaz tudi mislim, da je prezgodaj za UZ in da trije testi pa ne morejo pokazat narobe. Upam, da se ne motim, drugače pa čestitke, srečka nosečka!

Evo - se podpišem pot tole. In čestitkeuser posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2008 17:34:11   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Evo - se podpišem pot tole. In čestitkeuser posted image

jaz tudi se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2008 8:00:12   
Ylenia
sam ne se sekirat pa uzivej v uspehu! user posted image

cestitke!!!user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2008 19:43:48   
Hator
Tudi jaz imam tako izkušnjo s pozitivnimi testi, v maternici pa nič > 2x sem imela IMN. Kljub temu pa nikar ne skrbi, noseča si zagotovo, čas pa bo pokazal, ali je vse ok. Po mojem ni razloga za skrb; res je, da se v 5. tednu že lahko vidi GV, ni pa to nujno, tako da brez panike. Držim pesti zate in srečno.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2008 19:58:12   
tintin
Tudi jaz sem imela podobno izkušnjo kot Cipresa in hator. Vseeno ti držim pesti, da je vse ok.

Ko sem bila pa noseča v maternici se je pri 5t 3d videla vrečkica, pri 6t 2 d pa srček.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2008 19:59:05   
tintin
Aja, pri IMN je mat. sluznica isto zadebeljena in testi pozitivni. 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2008 23:09:41   
sunny24
Jst sem mela skor isto izkušnjo kot ti...ZM je bila 2.5., na začetku junija sem dobila rjav uzcedek, ki se je vlekel 1 teden. Ker mi je blo to full čudno sem nardila test in je bil negativen, izcedek je še kar trajal, nardim spet test in mi pokaže pozitivno...šele 14.6. Se naročim na UZ, ki sem ga mela 18.6. in ni blo videt še nič-razen zadebeljena sluznica, naslednji teden pa je že bla vidna vrečkica, še 1 teden kasneje pa tudi srček. Zdej sem v 19t in je vse v redu. Je pa tko, da zgleda, da sem mela kasnejšo ovulacijo, saj je med PDP po ZM in UZ razlike za 14 dni.

Upam, da se pri tebi izteče tako kot pri meni in ti kar hkrati čestitam za nosečnost!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2008 8:35:47   
VRTNICA84
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image  in ti želim, vse najlepše v user posted image .

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2008 20:46:43   
Nikita***
Imela sem enako izkušnjo kot nekaj deklet pred menoj. Pet testov pozitivnih (ker sem dolgo čakala na nosečnost in nisem mogla verjeti), na UZ v 6 tednu še nič vidnega (čeprav danes mislim, da bi se takrat morala videti vsaj gestacijska vrečka). Konec 7 tedna sem začutila neznosne bolečine v spodnjem delu trebuha in v križu, dva dni zatem sem začela krvaveti in odšla v bolnišnico. Ugotovili so, da je moja maternica prazna, šlo je za IMN. Odstranili so mi desni jajcevod.
Upam, da je pri tebi še prehitro, da bi ti kaj pokazalo na UZ, me je pa malce zaskrbelo tisto, ko si napisala, da imaš bolećine v spodnjem delu trebuha in v križu. Držim pesti za najboljši razplet.

< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 2.10.2008 20:48:01 >

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.10.2008 10:34:11   
dreamhorse
Sara, je kaj novega pri tebi?

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.10.2008 16:06:49   
sara2
Živjo punce!

Se opravičujem, ker setako dolgo nisem javila, a sem k ginekologinji šla šele v petek, ker me sama prestavila saj ni imela časa zaradi nekega seminarja. Ne morem verjet, ampak sem user posted image !!!!! Sicer je do oploditve prišlo dosti kasneje in je videti komaj GV, ampak uspelo mi je! user posted image   Sedaj imam ponovno UZ 13.10. in upam da takrat zagledam tudi srček. počutim pa se odlično. Me nič več ne boli ali špika in tudi slabo mi ni. Upam, da je to ok. Hvala za vse vzpodbudne besede in deljenje izkušenj. Želim nam, da se nam vsem skupaj vse srečno izteče. Tiste pa, ki še delate na  user posted image naj povem, da ne obupajte. Sama sem na tale user posted image user posted image čakala dolgih 7 let. Vsak mesec sem upala in molila, da nebi prišla user posted image , pa sem bila razočarana. Sedaj, ko sem se pa že nekako sprijaznila, da pač ne bom mogla imeti user posted image , pa sem nosečka!!! Torej, upanje umre zadnje!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lp

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.10.2008 17:17:39   
bingo
user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam.

Želim či lepo nosečnost brez zapletov-user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.10.2008 20:55:00   
*kinnie*
Čestitkeeeee!!!! Pa lepo in mirno nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 5.10.2008 20:57:50 >

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.10.2008 20:57:43   
BAMBINA_
Čestitam sara2 user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo nosečnost!

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.10.2008 9:22:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Čestitam sara2 user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo nosečnost!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.10.2008 12:34:12   
murkica
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ŠE Z MOJE STRANI!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Popoldanske aktivnosti
binyy

Ali vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...

da, plesne, telovadbo,... (33%)

da, pravljične urice (5%)

da, tuje jezike (7%)

ne, je se premajhen (32%)

ne, ker ni zainteresiran (7%)

ne, ker nimamo finančnih sredstev (16%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!