vrtec-gorenjska (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

BUČKO -> vrtec-gorenjska (15.3.2005 12:18:34)

zanima me kdaj v Kranju oddati vlogo za vrtec?Kakšne izkušnje mate z jasli.Jaz še ne vem kam bi ga vpisala.:sloncek:

Anonimen -> vrtec-gorenjska (15.3.2005 12:29:29)

Sicer so jasli v vrtcu Janina, ker pa je bila gužva, so en oddelek odprli tudi v Čiri čari, to je tam čez cesto od Špara proti policiji. Ne vem, če bo letos tudi. Mogoče bi bilo pa dobro, če bi tam malo povprašala in pogledala, kako se kaj imajo. Če imajo samo eno skupinico jasličarjev, verjetno malo drugače gledajo nanje, kot pa v Janini, kjer je v jaslih kar nekaj skupin.

viv_ -> vrtec-gorenjska (23.3.2005 18:58:34)

Bučko,

mi smo v jaslih v Janini in moram rečt, da sem zelo zadovoljna. Vzgojiteljici sta zelo prijazni, povesta kaj in kako se je dogajalo preko dneva, opozorita, če pri otroku opazita kakšne spremembe. Mulčki so vedno lepo previti. Tudi sedaj, v zimskem času, ko se je malo več brisalo nosek, je imela nosek vedno namazan s kremico... Zaenkrat res nimam pripomb!

Vlogo oddaš na upravo vrtcev (od špara naprej proti štadionu, na desni, tam kjer je foto boni in travel point). Jasli so v Janini, potem na Planini in v Stražišču. Sploh za Janino je precej gneče, za Planino baje manj. Vloge zložijo glede na to, kdaj naj bi malček pričel hodit v vrtec. Jaz sem oddala za januar, pa sem bila mislim da 2 na listi, potem so me pa poklicali, da lahko začne decembra, da je eno mesto prosto, za januar pa ne garantirajo kako bo. In smo štartali decembra.

Stran: [1]