Medeja75 -> Ocetovi stiki pri malemu dojencku (26.9.2008 22:26:23)
|
Lepo, lepo, prosim za pomoc. Nasa dojencica je bila prejsnji teden rojena. Na zalost z otrokovim ocetom nisva ze dolgo ne vec skupaj. Sedaj pa se je treba dogovoriti glede obiskov, tudi formalno. Jasno mi je, kako priblizno to gre pri malo vecjem otrocku. Oce pride in ga recimo kam odpelje dva krat na teden + vikend (ali kaj podobnega). Ni mi pa jasno, kako je to pri cisto majhnem dojencku. Jaz mu jo ne morem kar dati, da jo odpelje. Torej, mora prihajati na obiske k nam, ali ne?? Poleg tega me pa zanima se najbolj to, kako pogosti naj bodo ti obiski in koliko casa naj trajajo. Kaj je najbolje za otroka, kaj potrebuje? Na CSD so mi znali bolj svetovati za malo vecje, za te ta majckene pa mi niso nic pametnega povedali. Malo mi je tezko, ker tale moj bivsi pride in potem je kar dolgo tukaj. Ni mi ravno vseeno in se mi zdi, da nekako morava zaceti vsak s svojim zivljenjem. Kar nekako ni postavljenih meja - kaj se sodi k taksnemu odnosu, ki ga imava midva; torej, da sva samo se starsa in nic drugega. Zagotovo imate tudi taksne izkusnje in res bi bila hvalezna za kakrsen koli nasvet. Medeja
|
|
|
|