Pi-kica 1 -> RE: Pri nas se je že začelo (27.9.2008 16:16:34)
|
Naš še ne štiriletnik pa je zadnjič izjavil: Vem, da me je moj oči naredil, ampak kako? In to pove s tako intonacijo in mimiko, da komaj zadržiš smeh. No, jaz sem se zmazala s tem, da je imel lčka eno pikico in mami eno pikico. Očka je dal svojo pikico mamici, potem pa sta se združili in je pričel on rasti. In je bil zadovoljen. IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 Z našo smo imeli te debate na sporedu pri treh letih. Je pa cca. 3 m postavljala taka vprašanja. Sedaj je 5 let, pa sprašuje vse o smrti.Zakaj, je reimo babi umrla, pa zakaj svečke prižigamo, pa kje je zdaj , pa če je ona zdaj angelček,ki pazi na nas, pa kdaj boš ti mami umrla, pa kdaj bom jaz umrla , zakaj je tvoj bratec umrl... milijon vprašanj. Pa to traja že pol leta in vsake tolko privleča na dan to temo. Pri nas je enako. Kar naprej mu moram razlagati o smrti. Pa koliko prababic je imel, zakaj so bile stare in zakaj so umrle... Potem pa si izbere žrtev in ima predavanje. Veš, najprej se rodimo, smo mali, gremo v vrtec, potem v šolo, pa v službo, potem se poročimo in imamo svoje otroke. Potem pa smo stari in umremo (malo tišine)... samo ne še tak hitro.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|