Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
podvprašanje na prekuhavanje flašk,... 26.9.2008 20:11:36
|
|
|
|
bučibači
|
Hoj! Ker bom 1. mamica, mi je še vse neznano, zato prosim, oprostite, če bo neumno vpr., namreč zanima me, ali je potrebno prekuhavanje pri vsaki novi uporabi? saj večji del govorite o tem, če mati ne bi mogla dojiti, ane? a, potem, ko že lahko pije čaj (sploh nevem kdaj ), ali je tudi potrebno prekuhavanje? vedno in skoz, tudi do 3 leta npr., če otrok še vedno pije čaj iz flaške?
|
|
|
|
RE: podvprašanje na prekuhavanje flašk,... 26.9.2008 20:21:59
|
|
|
|
eya
|
Ne, prekuhava se flaške ponavadi enkrat na dan, tam nekje do pol leta ali pa še toliko ne.
< Sporočilo je popravil eya -- 26.9.2008 20:22:15 >
|
|
RE: podvprašanje na prekuhavanje flašk,... 26.9.2008 20:55:31
|
|
|
|
Katjusa
|
kot je napisala predhodnica... kasneje je dovolj enkrat na teden.... zdej pr 2 letih uporabljamo flaško samo še zvečer (1x na dan) in jo prekuham vsake toliko časa..... umijem jo z detergentom in vročo vodo....
|
|
|
|
RE: podvprašanje na prekuhavanje flašk,... 26.9.2008 21:45:20
|
|
|
|
kajajaka
|
Imam sterilizator za mikrovalovko, a mi ga je babica že takoj ob prvem obisku odsvetovala prepogosto uporabljat. Tako, da že od vsega začetka flaške steriliziram samo 2x tedensko, ostalo samo z vročo vodo perem in je mala zdrava kot dren. Mi je babica dobesedno tako rekla: "Ta otrok se je rodil v svet bacilov in se jih mora kar najhitreje navadit, da ne bo potem problemov z alergijami in preobčutljivostjo."
|
|
|
|
RE: podvprašanje na prekuhavanje flašk,... 26.9.2008 22:01:32
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Prvi mesec smo sterilizirali približno na dva-tri dni, kasneje 1x tedensko...zdaj pa že kar nekaj časa sploh ne steriliziramo ampak samo operemo z detergentom, pa še to ne po vsaki uporabi ampak na vsake toliko časa. Stari smo pa 6,5 m. Nove dude, flaške, žličke...pa še vedno najprej steriliziramo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
Zadovoljne z epiduralno analgezijo?Itkicada (
47%)
ne (
33%)
delno (
20%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!