Kanka -> RE: Aptamil v Avstriji (29.9.2008 11:28:47)
|
Žal je tako, da mi še vedno pašemo pod vzhod. Ne da so naši otroci manj vredni od vzhodnjaških, takšna je politika. Saj veste kakšna je zakonodaja na zahodu. Če otrok umre zaradi zdravniške napake, ta zdravnik odgovarja za njegovo smrt. Kaj pa je pri nas? Še naprej opravlja svoje delo. V tujini izdelke teden dni pred iztekom roka umaknejo s polic. Nič ne prodajajo po znižani ceni, tako kot to delajo pri nas. Se pa zgodi da izdelek s pretečenim rokom kupiš tudi po redni ceni. Takšna je naša politika. Za nas je očitno vse dobro. Pa ni to samo pri Aptamilu. Razlika je očitna tudi pri plenicah, praških, mehčalcih, tabletah za pomivalni stroj,... Pred tremi leti sem prvič v Avstiji kupila Silan. Enak Silan je bil pri nas svetlo roza tam pa temno roza. Ne vem zakaj, sumim pa da mu dodajajo vodo. Tisti kupljen v Avstriji je bolj dišal in obleke so dišale dlje. Mislim, da bo še nekaj časa trajalo, preden se bomo začeli zavedat kakšno sranje nam prodajajo. Smo pa zato krivi potrošniki. Sorči, nisem se mislila tako razpisat, samo res me razjezi, ko preberem da so enaki izdelki za vzhodne države bolj kvalitetni, kot pa za nas.
|
|
|
|