[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.9.2008 13:53:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Bugaboo Cameleon... (26.9.2008 14:25:36)

Jaz sem si ga nekaj časa ogledovala ... in sem ugotovila, da so v ZDA ful cenejši kot pri nas ... samo bi bila to edino opcija, če poznaš koga, ki gre v kratkem tja, ga kupi in mu ga uspe pripeljat v Slovenijo brez da bi zanj plačal carino, ker drugače poštnina in carina naneseta toliko, da se ga ne splača naročat od tam ...

Hope2 -> RE: Bugaboo Cameleon... (26.9.2008 15:02:44)

Mi smo vse preštudirali in so cene tam tam, s tem, da če ga kupiš v SLo imaš vsaj garancijo in ti takoj popravijo oz zamenjajo. Če pa kupiš v tujini, pol pa vse napake moraš tam urejat, v SLO ti nočejo. V ZDA so res najcenejši, vendar je ne odneseš brez carine, poštnine. Če ti nekdo pripelje z avionom, pa mora imet manj prtljage, če ne, ti dodatno zaračunajo, pa si spet na istem.

Primerjala cene tudi iz nemškega ebay-ja in imaš npr. dodatke celo tako drage kot v slo, s tem, da še pol poštnina pride in večina jih sploh noče pošiljat v slovenijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Jaz imam prijateljico v nemčiji, ki bi prejela naš voziček in pol ona pripeljala v slo, vendar smo ga nazadnje vseeno kupili v SLO.

Tudi v angliji so cenejši, sam poštnina spet nanese.

Stran: [1]