Slaba voda oz. urin (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Karina&Laura -> Slaba voda oz. urin (15.3.2005 10:44:53)

Ali je katera imela izkušnje s tem da je imel otrok slabo vodo, punca je stara 6,5 mesecev. Ima bakterije v vodi in smo dobili antibiotik. Mislim da je problem v tem ker noče piti, ne popije več kot 1 dcl skozi cel dan, zdravnic pravi da to ni krivo, jaz pa mislim da je, ker imam jaz iste probleme.Ne vem kako naj jp prepričam da bi več pila, drugače je zdrava tudi prehlajena ni bila nikol, moram potrkat.

lp

Natas@ -> Slaba voda oz. urin (15.3.2005 10:50:29)

Za urin ne bi vedela, ampak glede pitja pa te lahko potolažim, da pri as ne popijemo niti 1 dcl čez cel dan. Pač noče. Sicer pa je tudi v mleku nekaj tekočine, parav tako v sadju in zellenjavi, tako da me zaenkrat še ne skrbi toliko. Me pa malo moti, ampak če noče noče.

jagoda -> Slaba voda oz. urin (15.3.2005 11:41:26)

A ste bili slučajno kje na kopanju? Adam je tud imel e-coli v urinu. Dobil jo je na plavanju.:(( Je tudi jemal antibiotike. :(:( Imam pa tudi jaz probleme z vnetji mehurja in sem vprašala, če je lahko dobil bakterijo od mene, pa mi je zdravnica rekla, da je to skoraj nemogoče. Glede pitja pa ti svetujem, da ji ponudiš čaj pred obrokom, ko je lačna. Pri nas to deluje. Pa obvezno mora biti topel. :zmeden::zmeden:

Stran: [1]