|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahlo pozitiven test
26.9.2008 13:19:17   
Anonimen
2 dni pred pričakovano menstruacijo sem delala nosečniški test, ki je bil pozitiven, a navpična črtica na clearbluju je bila rahla. Menstruacijo bi morala dobiti včeraj in je na srečo še vedno ni, zato bom jutri ponovila test. Zanima me, če se je že kateri zgodilo, da je bil test rahlo pozitiven in potem ni bila noseča?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rahlo pozitiven test
26.9.2008 13:24:38   
pikicao.
jz sm ena izmed tistih nesrecnicuser posted image .. zto pa ne delam vec testov.. k mi bo zamujala res dolg takrat bom delala test.. drugace pa ne

upam pa d je teb porataluser posted image user posted image  drzim pesti

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2008 13:25:19   
tananejka
Tudi pri meni je bila obakrat tako rahla, da sem jo komaj videla. Imamo pa zdaj dvojčici in še eno punčko. Tako da, jaz bi rekla user posted image user posted image user posted image  za nosečnost.

Da bi bil CB lažno pozitiven pa težko verjamemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2008 13:26:30   
Anonimen
Pozdravljena!
To se je zgodilo meni 14 dni nazaj.2 testa sta mi pokazala rahlo pozitivno.Da se nisem veselila prehitro sem odšla v ZD da se prepričam ali prav vidim in test je bil negativen.user posted image  bi morala dobiti 15.9. in je še vedno nimam tako da ne vem. Malo bom še počakala potem bom pa poklicala gin.Testov ne delam več ker se pol samo živciram.
Ti pa jutri le še naredi en test ( z drugo firmo)in sporoči kako bo.Pa držim pesti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2008 13:46:04   
Athina
Mogoče si pa rahlo noseča user posted image user posted image user posted image

Ne, sori, samo sem se pa pošteno nasmejala zaradi naslova. Na žalost pa nimam še nobene izkušnje z dvema črticama (niti z eno rahlo ne) user posted image

Upam, da ti je uspelo ... držim pesti in navijam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 14:58:14   
dreamhorse
tudi jaz sem ena tistih. Prejšnji mesec sem imela zaostanek 6 dni, rahlo črtico, potem pa menstruacijo. Počakaj še in ponovi test... Držimo pesti!

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2008 16:57:32   
bati

JA MENI SE JE TO ENKRAT ZGODILO K SEM TUD DELALA TEST PRED MENSTRUACIJO...TAKA RAHLA ČRTA JE BILA, RES KOMAJ VIDNA AMPAK JE ŠE VSEENO BLA...

NISEM BILA NOSEČA.

KO PA SEM RES BILA NOSEČA SEM PA TUD NAREDILA TEST 2DNI PRED MENSTRUACIJO JE PA BILA ORENK ČRTA,POL SEM PA KUPLA ŠE 3 TESTE ISTI DAN IN VSI TRIJE SO BILI POZITIVNI TKO DA JE BLO ZIHER TO TO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2008 21:25:40   
*Junona*
Če je CB in je vidna črtica, potem je to touser posted image user posted image user posted image

Saj imaš v navodilih napisano in še s slikicami prikazano jakost črtic. Če bi pa delala kakšen BC, potem je pa to lahko lažno.

Skratka, čestitamuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2008 0:02:34   
rija
jaz sem gušila tu po forumu, ampak na dan D, nič prej....ker je bila črtica komaj, komaj vidna.....pa še sobota je bila, da nisem mogla do nobenega laba.....in tale črtica zdaj hrka zraven meneuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2008 10:12:23   
lenika
Hoj!

Danes sem naredila še en clearblue test in se je pokazal zelo močen plus, sem pa danes dva dneva po izostanku, tako, da kot kaže bomo spet zibali.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2008 13:16:29   
tananejka
Čestitam!!!!user posted image   user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2008 14:26:10   
dreamhorse
Čestitam, tokrat bomo tudi mi! Pa ne spet, ampak končno!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2008 14:27:12   
S*
user posted image   user posted image   user posted image  čestitke za user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2008 14:40:08   
dreamhorse
HVala. Še nisem dojela, da je res!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2008 14:49:58   
ninica23
Oj
pri meni je bilo podobno,sam da sem test naredila
po 6 dnevnem izostanku menstruacije.
sedaj sem noseča 10 tednov  user posted image

držim pesti zate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2008 16:08:51   
TinaV*
Punce da ste videle moj test ko je pokazal dve crtici...bi rekle isto rahlo sem bila noseca user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  isto CB....ker pa pac moj od navdusenja ni verjel je sel se po vec CB in vsi so kazali enako...ampak res rahle crtice ...sedaj pa se malo pa bomo zibali

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2008 8:42:55   
VRTNICA84
Tudi moj test je prvič pokazal rahlo črtico. Nato pa se nisem več obremenjevala z tem.  Ter sem ga čez 14 dni ponovila. Takrat pa je bila že odebeljena črtica.
Sedaj pa pričakujemo user posted image .

Želim ti + test. Ter ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako kot vsem ostalim, ki ste zagledale +.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2008 11:27:54   
tane
no, še jaz saj vem 1000xvprašano...danes delala baby check mini in tam piše počakat 3.5 min. na rezultat, no v tem času nič potem pa po 8min. rahla roza črtica. sem pa en dan pred NEpričakovanouser posted image .
kako naj si razlagam?

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.10.2008 11:46:25   
sakuL
anonimna, sej če je črtica rahlo, to pomeni da si noseča.če pa nisi prepričana v to, pa naredi jutri zjutraj še en test.

lp

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

se vam zdi?
cupacups

se vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?

da (93%)

ne (7%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!